Hello there!

Jag hoppas att ni alla hade en grym jul! -för det hade jag!
Vi åkte upp till stugan i Söndags och kom fram ganska så sent! vi klädde granen, käkade och sen var det hopp i säng :)
På måndagen så firade vi jul i stora lass! Så mysigt att vara i stugan med massa snö runt omkring sig! det var alldeles vitt och vi hade brasan tänd hela tiden! Dock saknade jag min familj r
tt så väldigt mycket den dagen, jag skypade med familj och släkt och när vi hade lagt på så kändes det lite tungt måste jag erkänna, men det tog sig sen när vi började med allt bak och matlagning! 
Senare framåt kvällen när vi hade ätit osv. så kom tomten med paket!
Jag är så sjukt nöjd över ALLA mina julklappar! Tack så jättemycket för allt verkligen! Och mest tack för den bästa julklappen ever, att jag får vara här!

Tisdagen och Onsdagen spenderades på brädan i skidbackarna! I början gick det segt kan jag säga, hade glömt bort hur svårt det var alltså haha! kändes helt knäppt!
Men efter några åk så kändes det grymt! Dock inte i benen, sån himla grov träningsvärk så det är sjukt!! dock värt!
Sen så åkte jag hem idag! Var fett nervös för jag hade ingen aning om hur jag skulle kunna komma hem haha, eller jag hade en aning, men var inte alls säker!
Dock kom jag hem tillslut och då kände jag mej grym!
 
Imorgon runt 12 åker jag till flygplatsen för att äntligen träffa Marcus! Känns så sjukt spännande och jag kan garantera er alla en sak, jag kommer INTE få mycket sömn inatt! Är så himla pirrig så det är galet!
Vi får hoppas att jag hittar till flygplatsen bara ... hehe
     Slänger upp lite bilder från denna härliga julvecka, dock svårt att fånga julkänslan på bild dock, men man tager vad man haver!

 
Vi höres mina kära vänner!
pussar och kramar
peace

en låång natt och en ännu längre dag..

Okeaj, halloj alla!
Tänkte skriva lite om igår natt och vad vi har gjort idag och va som händer i veckan!
Here we go ..
Igår kväll var jag och Diane hemma hos malin som bor i Seattle! Det är ungefär 30 minuter bort med bil om det är trafik och runt en timma med buss, inkl ett byte. På vägen dit så åkte vi med familjen in till Seattle, för att slippa ta buss första vägen, sen tog vi en buss inne i Seattle hem till henne. Jag har inte varit i downtown Seattle så som jag var igår, och det är så himla annorlunda från här där vi bor! Det var mera .. skunkigt, eller hur man skall förklara det! Och så himla många hemlösa människor överallt.. Såg en som låg ihopkurad i en halvtrasig sovsäck på en gata helt ensam och frusen. Kommer ALDRIG att glömma den blicken som jag fick av den stackars stackars mannen.. Han såg så ledsen ut, och jag skojar inte, jag blir så himla upprörd och självklart också ledsen när jag ser sånthär! I min skola så äger vissa familjer ett antal stora villor och massa båtar. Alltså, vissa köper fler än ett hus så att dom ska kunna använda det andra huset som gästhus... vilket innebär att 98 procent av all tid, så står det huset TOMT. Det känns så fruktansvärt löjligt... Där ligger han på gatan i en sovsäck utan tak eller något, medans folk köper villor för att använda dom som gästhus... HUR JÄVLA DUMT ÄR INTE DET?!? 
Hur ska han fira jul? på gatan i en sovsäck ensam förmodligen... blir så ledsen när jag tänker på det. :( nu vet jag ungefär vad jag vill arbeta med iallafall.
 
Anyways, nu ska vi inte deppa ner oss allt förmycket! Det var jättetrevligt hos Malin! kommer inte ihåg vilket tid vi åkte hem men iaf. när vi kommit till hållplatsen där vi ska ta bussen in till kirkland, så får vi veta att vi missade den sista bussen med 12 minuter... Vi får la skylla oss själva att vi inte kollade tiden i guess.. men aja det slutade med att vi gick ut på gatan och vinkade till oss en taxi. 
(varning för många svärord i följande text) Denna jävla taxiförare alltså... Inte nog med att han körde som en wannabe rallyförare.. han körde oss FEL. Vi åkte på motorvägen och jag sa till han att ta exit 18 som vi nästan var vid, men han skulle tydligen följa sin GPS. så jaha, tänkte jag.. en GPS kan la inte ha fel eller? JO DET KAN DOM SKA JAG SÄGA ER. Så helt plötsligt stannar han och säger att vi e framme, och vi ba öh? haha, det var jättefel. Så vi fick vägleda honom tillbaka och till rätt ställe.
normalt skulle det kosta runt 35 dollar att åka den resan vi tog, men pga. att han körde fel blev det 70 dollar. Och jag hatar migsjälv för att vi ens betalade den idioten ett endaste öre, men antar att vi båda var så trötta och irriterade att vi inte orkade starta en diskussion om det.
Så när vi betalat går vi till min bil som står parkerad lite längre bort så vi kan köra hem. Och då ser Diane att jag (klumpig som jag är) hade parkerat min bil på en 5 min parkering!! hahaha så dumt. Men som tur var, så var biblioteket , som parkeringen är till för, stängd. så jag kunde inte få böter, eller ah, fick inga iaf..
 
Förlåt jag skriver förmycket, så ska ta dagen kort!
Lilians födelsedag alltså! hon blev 15 år idag! woho.
Diane drog hem runt nio, så vi i familjen kunde sjunga för Lilian, öppna presenter och käka tårta och så. Sen så gick jag och la mig och sov i en timma, sjukt trött, och sen tog vi bilen in till Bellveue square för Lilian ville shoppa! Vi var där och drog omkring ett bra tag (köpte lite presenter som jag behövde köpa, hehe) och efter det så åkte vi för att åka skridskor! Har inte åkt på länge, och ramlade inte en endaste gång! snacka om grym jag är.!! not.
Sen åkte vi och kollade på massa ljus som är uppsatta som olika saker, lägger upp bilder så ni får se! lite svårt att förklara, men det var jättevackert verkligen! tog säkert 10000 bilder.
Sen åkte vi hem och käkade och avslutade dagen med en film.
Jag har haft en jättejättetrevlig dag! Trivs så himla bra :)
sååå som lovat, lite bilder!


Så mysigt var det! Dock så var det väldigt väldigt kallt!
Känns som jag skriver asmycket varje gång, är det för mycket att läsa eller sådär, snälla säg till så ändrar jag det! vill inte att ni ska tycka det är alldeles för långt eller att jag skriver om ointressanta saker... Den enda anledningen til varför jag skriver här, är just för att ni ska tycka att det är roligt.
Anyways,
Imorgon åker vi upp till stugan vilket innebär att jag inte kommer kunna uppdatera eller höra av mej på något som hellst sätt fram tills TORSDAG! Alltså dagen innan Marcus kommer hit!
Så kommer inte kunna hälsa godjul eller något till er på julafton :( lite sorgligt! menmen, Kommer bli sköt att komma bort och läsa och ta det lugnt och sådär! även fast jag älskar min kära dator och min mobil, så är dom ganska bra på att stressa mig. 
 
Detta innebär alltså att detta är det sista som jag skriver till er innan jul!
SÅ GOD JUL PÅ ER DÄR HEMMA! JAG HOPPAS ATT NI FÅR DET GRYMT PÅ JULAFTON OCH ATT NI ÄTER MASSA GOD SVENSK JULMAT! ÄLSKAR ER OCH SAKNAR ER!!!
Jag lovar att ta massor med bilder under jul, och lovar också att inte skada knät igen haha, kan inte varit kul att läsa när jag klagade hela tiden! sorry för det
Men som sagt, GOD JUL på er allesammans , så hörs vi den 27e igen! Dagen innan min fina älskling kommer hit! Ni anar inte hur mycket jag längtar :')
 
Puss och kram
/Agnes
 

w8ting

So, nu är jag helt redy to go! Väntar på att Diane ska komma och sen ska vi åka och köpa lite saker och sen laga kötbullar! Efter det så bär det av mot Malins crib. Haha, hittade som tur var en röd tröjja, så jag behöver inte vara helt mobbad och inte ha något rött på mej!
Måste köpa mer färgstarka kläder... har så himla tråkig klädstilsmak haha :(
 
Juste, förutom capot som jag fick av Sam, så fick jag också Godis, en stor choklad tomte (som nu är halv...) en plånbok av märket coach, ett halsband och lite annat smått , av mina fina klasskompisar! Hade ingen aning om att jag skulle få massa saker av dom , så jag hade inget att ge tillbaka! SHAME ON ME.......
Har beställt svenskt godis av min familj, så antar att jag får köpa något litet och ge svenskt godis också till dom. något måste dom ju få lixom! det blir en julklapp i efterskott.
 
Menmen, som sagt, sitter och väntar på att Diane ska komma! bjuder på massa fula egopix så länge eftersom jag vet att ni saknar erat ögongodis :( .. SKÖJJA 
Nu ska jag kolla på Mia och Klara.
bajsbajs



FINALLY Jullov!

 Åhh vad otroligt skönt det är med lov! skojar inte! ska ta det sjukt lugnt under lovet och njuta av allt! 
Sista dagen i skolan igår som ni alla säkert vet, sorgligt men kul. Åkte direkt till Redmond towncenter med katie haneen och angelica och vi gick omkring och mötte upp några andra där. Dom köpte lite kläder inför festen senare på kvällen, men jag nöjde mig med en ny parfym.
Sen drog vi hem till Jameson och hjälpte till att förbereda och sådär!
nu vet jag hur miljadär-ungar festar! asså detta var första gången som jag festade med folk från min skola, och har aldrig sett något liknande.
Det var jättefixat i huset, sjukt julpyntat (3 meter hög gran!!!) och XXXXL av allt man kan tänka sig! fanns allt från pizza till pastarätter att käka, alla möjliga läsk-båldrickor, cupcaces och godis och ah.. you name it!
plus en laserdome firma som satte upp en barna i deras trädgård, så vi spelade laserdome hur länge som helst. Det var KALLT! men fan va det var roligt :) 
 
Sen körde jag Diane och Ivy hem till mig runt 2 och käkade, sen la vi oss och snackade och somnade inte föräns runt fyra-tiden. jättetrevlig kväll, och ett perfekt avslut på denna skoltiden!
 
Idag vaknade vi runt elva och gick upp och åt frukost, jag körde hem dom och sen skypade jag med Tilde, mamma, pappa och lilla Bella! Åh dom har äntligen fått henne! så himla söt så man smälter! hihi
Nu ska jag fixa upp i rummet, ser ut som fan efter igår, och sen ska jag hoppa in i duschen och försöka hitta röda kläder till kvällens festligheter. Har dock inga röda kläder så det LÄR BLI SVÅRT.. ska se om jag kan låna av kusinerna..
Sen kommer Diane och vi ska laga köttbullar för att ta med oss hem till Malin som ska ha julmiddag med massa au pairer från olika länder. Kommer bli trevligt! Hoppas dock på att det inte blir allt för sent ikväll med med tanke på att det nog blir hyffsad tidig uppgång imorgon för att det är Lilians födelsedag!! 
 
Nu får jag nog sätta fart! är sjukt trött så allt lär la ta dubbelt så lång tid som det skulle tagit annars!
Vi höres kära vänner!
 

varning för långt inlägg!

Tjabba!
Ligger just nu i sängen och har precis kollat klart på två avsnitt av den svenska humorserien "Mia och Klara". Älskar verkligen den serien, så klockrena skämt och Mia Skäringer är lätt bästa svenska skådespelerskan ever. 
Men nog om det!
Igår efter skolan drog jag och Katie till Redmond towncenter och jag fixade dom sista julklapparna, hade lite panik över vad jag ska ge till Elena, men det löste sig tillslut! 
Jag är en sån människa som älskar att ge bort presenter! Jag älskar att klura ut vad man ska ge, och det bästa av allt, när dom man ger det till får presenterna och när man ser hur glada dom blir! Det roligaste är när man ger bort saker som man gjort själv, eller saker som är väldigt personliga. Kommer ge bort ett antal såna i år ;) hehe. 
Vet dock inte hur mycket folk uppskattar sånt, "hemmagjorda/egen designade" saker alltså, men jag älskar iallafall att göra sånt! 
När vi hade shoppat klart drog vi och käkade och snackade om allt möjligt, massa intressanta saker som händer på skolan nu alltså haha! finns en del att prata om. 
Sen körde jag hem och jag var på asbra humör! spelade ingen roll att det var mörkt och regnigt. Livet leker!
 
Imorse hade vi "playing test" i instrumental music. Det är typ de som jag får mest ångest inför gällande skolan. Att man själv ska ställa sig upp och spela sitt instrument inför hela klassen... Och jag som är asdålig på flöjt ocksåå.. Det gör mig så himla nervös, så även fast jag vet hur man ska spela, tappar jag bort mig TOTALT och det låter mer som någon håller på att strypa en gris än någon som spelar flöjt...
Menmen, det är gjort nu iallafall så det känns skönt!
Efter det hade jag flamenco och sedan Acting. Jobbade med en yngre kille som heter Jakob, vi skulle komma på en scen och sen spela upp för resten av klassen. Denna killen är en kille som i princip inte har några vänner i skolan, ser honom alltid ensam och han är lite ... speciell! 
-Men han är nog en av dom trevligaste och ROLIGASTE som jag vet i skolan just nu. Man märker hur glad han blir när man tar sig tid till att snacka med honom och när man lyssnar på vad han har att säga! Det gör mig glad att veta att jag kan göra honom glad bara genom att prata med honom! Rktigt snäll kille detdär! 
   Slutade kl halv två, så drog hem och har suttit och slagit in julklappar och fixat julklappar tills det var dags för middag och sen fortsatte jag tills jag gick och la mig. som sagt, tycker det är så himla roligt!!!
 
Imorgon är SISTA DAGEN I SKOLAN FÖR ÅRET! ni anar inte hur sjukt det känns alltså! Gött, men ändå sorgligt på något sätt.. Ska dock bli skönt att bara slappna av och kunna sova ut ordentligt.
Efter skolan så drar vi ett gäng till bellveue mall och sedan hem till Jameson på fest! Det var dendär festen jag berättade om för ett tag sedan, dom har ju hyrt in laserdome och sånt! kommer bli sick! så himla coolt. Efter festen drar jag hem med IVY som ska sova över här! Hon är en kinesisk utbytesstudent och den skönaste människan ever! alltid så positiv och glad! det är skönt att ha henne och som är lite i samma sits som mej, med att vara ny i en amerikans skola osv. inte för att jag är ny med allt detta längre...
Är bjuden på efterfest sen, men skippar det tråkig som jag är .. För jag och Diane ska hem till en tjej som heter Malin imrgon kväll på "international christmas dinner". kommer aupairer från massa olika länder och vi ska spela spel och käka och sådär, så kommer bli ganska sent då med!
PLUS att det är Lilians födelsedag på Lördag, så det kommer bli massa firandes då också!
Sen på Söndag åker vi upp till stugan och på måndag är det julafton och sen tisdag juldagen! (antar att ni alla vet detta, men det är på juldagen, alltså 25e, som  man firar jul här) så vi får två julaftonar! awesooome!
 
Så som ni ser har jag fullt upp här med mitt liv i USA! knappt en ledig stund, precis som det skall vara!
Hur har ni det därhemma? 
Nu är det dags för mej att sova, med tanke på hur lite sömn det kommer bli närmsta tiden.
Men vi hörs kära vänner och familj.
kram
 
Slänger upp en bild på mej och lilla Teddy! tog bilden den första veckan som jag var här... Så längesen nu.
 
OCH BTW!! IMORGON KOMMER LILLA VALPEN BELLA TILL MIN FAMILJ HEMMA PÅ SKEPPAREGÅNGEN!
SÅ SPÄNNANDE ATT JAG SPRICKER! :D
lovar att ladda upp bild på henne så fort jag får en!
Om jag får tillåtelse för Tilde, Bellas ägare (:

godmorgon sverige

God morgon!
ber om ursäkt för mitt utbrott igår. Jag  var bara så himla arg...
Dock står jag fortfarande för dom åsikterna, men valde ändå att ta bort inlägget..
 
Nu är klockan 7.19 och jag är fett trött! Drar till skolan om 20 min så får lägga på ett kol.
Uppdarerrar bättre senare :)

Hallojsan i Gallojsan!

Idag har har skoldagen känts väldigt lång, för omväxling. Skoldagarna brukar vanligtvis vara över på ett knäpp, men idag kändes det helt tvärt om!
Förmodligen för att jag bara sov 4 timmar inatt och vaknade kl:07.37 och vi åker alltid hemifrån kl:07.40 !!
Så det var bara att kasta sig upp, snabbt på med dom första bästa kläderna , packa väskan och dra! Kan helt ärligt säga att jag övervägde att skippa första lektionen, det är ju ändå flöjt (vilket verkligen INTE är mitt kall , haha). men jag vet att jag hade ångrat mig! Såg säkert ut som en zoombie hela dagen haha, men vem bryr sig :D
   Det är "Spirit week" denna veckan, som jag nämnt tidigare, och idag så var det bestämt att vi skulle klä oss i VITT OCH GRÖNT, för att hedra offren som blev dödade i Conneticut i fredags. (just dom färgerna för att det var skolans färger, och står också för elementary school). Men jag hann ju inte tänka på det i all min hast, så jag var inte klädd så idag. Men det var många som inte klädde sig i dem färgerna, så det bestämdes att vi ska ha dom färgerna på onsdag istället. (Jobbigt läge, då jag inte har ett enda grönt plagg...)
Imorgon så är det "snowflake eller dress for a winterday" tema, jag kommer nog bara dra på mig en mössa och vantar eller något. Känner inte för att komma till skolan med termobyxor och tjockjacka. Skulle svettas ihjäl!
Ska ta bild på mig varje dag, så ni får se hur otroligt snygg jag är i mina spirit-outfits! 
 
Tomorrow ska jag och Katie till Redmond Outsidemall och shoppa dom sista julklapparna och sådär! Och det är i princip SISTA CHANSEN att köpa dom sista sakerna, så det är väl behövligt kan jag lova er.
Plus att jag måste fixa klart julklapparna som ska med hem till Sverige oxå! 
-Juste, om det är någon som har något speciellt från USA, passa på att säga till nu isåfall! Så jag kan tvinga packåsnan Marcus att ta med det! (puss älskling hehe...)
 
Nu ska jag sova, eller försöka iallafall!
Känner att jag verkligen behöver sömn, är dock inne i en "min-kropp-är-otroligt-pigg-och-vill-inte-sova-utan-bara-ligga-och-tänka-på-massa-jobbiga-saker-hela-nätterna" period, vilket suger!
För det får mig att vara allmänt trött och tjurig på dagarna i skolan! not good Agnes
Så godmorgon på er där hemma, hoppas att ni sovit gott och kommer få en grym dag!
Själv ska jag nu invänta John Blund.
LOVE
 


tredje advent!

Uppdaterar bara nu just för att det är tredje advent! Känner att jag lixom bara have to uppdatera varje advent ;D
jag fattar inteinteintee att det redan är tredje advent! tiden går så himla fort! (jaa, jag är medveten om att jag typ skriver det i varje inlägg jag gör, men det är så himla sant)
Idag har det varit massa skype och julklappsfixerier! snackade medfamiljen där hemma och det var riktigt mysigt!
Man får verkligen extra familjelängtan nu när det börjar dra ihop sig mot jul och sådär. Men jag vet att vi kommer ses snart igen. :)
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan ska jag på "julparty". ska bli roligt, dock segt att det är dagen innan skolan, känner mej så sjukt trött, ligger egentligen hellre hemma och slöar eller unnar mig ett par timmars sömn.. Menmen, har man sagt att man ska gå får man la göra det.
Kanske blir asmysigt med massa julstämning?
 
sorry för kort uppdatering, men måste skynda mig iväg nu!
kram och glad 3e advent.

femtondedecembertvåtusentolv.

Soo, idag har varit en chilldag! Skulle egentligen varit ute och rockat sönder på brädan denna helgen, (SISTA GÅNGEN JAG TJATAR OM MITT KNÄ) men vill inte riskera att de ska bli värre.. Men nästa helg så blire att åka av.
Idag så åkte vi familjen till Lilian och Emilys pianolärares hus, där dom hade "uppvisning" för oss och typ 5 andra ungar plus deras familjer. Det va kul, har inte tänkt på hur fint ett piano faktiskt kan låta :)
Sedan åkte vi med två andra familjer till ett ställe och käkade brunch. och asså skojja inte vilken portion jag fick!! beställde en "fransk voffla" och förväntade mig en vanlig voffla! men det va så så jävla stor! (ursäkta språket). jag var riktigt hungrig när vi va där, men orkade bara ät en ruta på hela vofflan haha! Assså detta var verkligen ett stereotypiskt amerikanskt matställe! Det va allt från riktigt tjocka människor som satt och vräkte i sig tre onormalt stora portioner, till två föräldrar med 17tusen skrikandes ungar till ett medelålderpar utklädda i jaktkläder haha!
Den kanske inte ser megastor ut på bilden just, men det var nog den största vofflan som jag sett i hela mitt liv haha!
Sorry, nog tjatat om min voffla som jag åt idag , det fanns en svensk kille i min ålder som var med på brunchen, oliver heter han! Skitkul att träffa folk som kan snacka svenska. Man känner sig verkligen speciell när man sitter o snackar på ett språk som ingen annan fattar. status yeah!
Det är Oliver och en kille som heter Oskar som kan snacka svenska som bor här i området, Oskar går på Lake washington high school, där jag skulle börjat egentligen, och vi har samma kompisar från den skolan haha! Så vi har varit på samma fester men ingen av oss visste om varandra då haha! och hade ingen aning om att vi båda snackar svenska. lite kul faktiskt.
 
Sen åkte vi vidare hem och då hade klockan hunnit bli ganska så mycket, med tanke på att vi åkte hemifrån rätt så tidigt. Loggade in på skype och skypade med Marcus i några timmar. Kändes skönt, vi har inte "setts" på rätt så väldigt länge. haha.. "setts" xD Och det är 14 månader idag så det passade ju bra med att de va just idag vi hann snacka och sådär. Det är inte många dagar kvar nuuuuuuuuuuuuu, sjukt.
   Och juste, måste ju berätta! 
Sam i min klass är världens gulligaste! Asså dom första dagarna i skolan så snackade vi om gitarrer och såntdär (han sjunger och spelat gitarr med) och vi bestämde att vi ska spela och så tillsammans. Hans pappa är en känd musiker här så han har typ studio och massa grejer hemma, så vi ska spela in en låt tillsammans snart! Men iallafall till saken. Jag sa att jag inte har något capo här, vi har bara en gitarr, och ingen stämmare eller något, så jag måste stämma efter hur de låter, vilket jag e asdålig på haha. Men iaf, jag berättade som sagt att jag inte har något capo (vilket e sjukt störande om man vill spela en låt där man "behöver" capo), och i fradags precis innan jag skulle hem från skolan så kommer han fram till mig och säger att han beställt ett capo till mig på nätet , som en julklapp. Jag blev så glaaaaaaaad! tänk att han kom ihåg det haha! äntligen kommer jag snart kunna spela ordentligt :D Och enligt honom är det ett capo som one direction spelat med haha, inte för att jag är speciellt intresserad av det bandet eller så, men det är ju lite special!
Så tack saam! nu måste jag ge han något som tack.. ska göra svenska köttbullar! det går alltid hem.
 
Är så tacksam för alla mina vänner här! Dom är verkligen underbara personer som verkligen bryr sig! Jag var lite deppig i skolan en dag i veckan som var, och dom märkte det DIREKT! Det känns som jag känt dom jättelänge.
 
Nu ska jag och Teddy kolla på en film och sen soova!
puss alla fina.

så himla hemskt...

Jag vill bara skriva snabbt om en sak som hänt här i USA i dag. faktiskt alldeles nyss. jag är säker på att ni där hemma vet om detta osv. men kan helt enkelt inte vara tyst om det. jag mår så himla illa..
27 personer, varav 20 barn, sköts idag till döds i sin skola. det hände i en skola för yngre barn som var i dagisåldern. Jag fick reda på deta precis efter min lektion, och jag måste bara säga det att jag har verkligen tappat hoppet för mänskligheten. VART ÄR VI PÅ VÄG?! 
Hur i helvetes jävlar kan man vara så ond att man går in i en skola, i ett klassrum under en lektion och börjar skjuta ner små oskyldiga och försvarslösa barn? Hur kan man vara så hjärtlös, så äcklig och så fruktansvärd vidrig?
Jag blir så himla ledsen.. 
Det finns inga som helst ursäkter till varför detta ska hända, inga som helst. psykiskstörnig, är fan inte någon ursökt till detta. det finns ingen anlednig....
Tydligen var mördaren pappa till en av barnen i skolan, han sköt alla barnen i klassen, plus lärare, sin mamma som jobbade på skolan och avslutade med att skuta ihjäl sigsjälv. Hur dum i huvudet får man vara? hur kommer man ens på iden? 
Jag vet att detta har hänt innan, men jag ska säga er att vara i USA när detta händer, även fast det är i en helt annan delstat, ger en verkligen en annan bild av det hela.
Jag blir så himla ledsen och rädd .. vem vet var det kommer hända nästa gång?
Tydligen så knivhuggs också ett 20-tal barn till döds i Kina också, samma dag som detta inträffade... 
Jag vet inte så jättemycket om det, men hörde det på nyheterna. 
Det var också 20 st barn med hela livet framför sig..
 
mina tankar går ut till dom familjer som inatt ligger sömnlösa och fulla med en obeskrivlig sorg. familjer som förlorat barn, syskon, föräldrar och kompisar. Dem som sett saker som kommer följa med dom hela livet, bilder av lärare och klasskompisar som blir ihjälskutna rakt framför ögonen på dom. jag tänker på alla familjer som kommer fira jul med en familjemedlem mindre, och alla föräldrar som glat lämnade sina barn i skolan på morgonen, men som aldrig fick åka om hämta hem sina barn igen. Det gör ont i mitt hjärta.
vila i frid <3
 

pinsamt värre ...

Hallojsan i gallojsan!
Todaay har det varit en go dag! åkte till skolan som vanligt 07.40 och började dagen med yoga i 1,5 timma. Tyvärr måste jag säga att jag börjat tröttna lite på yogalektionerna! Jag märker sjävl att jag blivit mycket flexiblare och framförallt STARKARE i armar och ben. Men lektionerna ser i princip likadana ut varenda dag, och detta kommer att låta jättefånigt, men jag stör mig så himlahimla mycket på lärarens dialekt! hon har lixom någon konstig dialekt som gör att hon drar ut på vissa bokstäver och får något fult himla målbrottshopp mitt i allt! jätteirriterande haha!
Så får se om jag kommer att ta denna kursen tredje trimestern med! Det är ju kul att märka skillnad på sin kropp och styrka, men lektionerna kan bli så sjuuuuukt långtråkiga! Höjdpunkten på den lektionen är alltis "Shivasana" (man ligger på rygg och slappnar av och tänker på ingnting). Vi avslutar alltid lektionerna med det, haha bäst!
(shiit va info det blev om yogalektionerna helt plötsligt...sorry)
Hååltimma efter yoga, och då drog jag till starbucks med ett gäng från klassen, och vi satt där och "pluggade" och snackade. 
Jag berättade ju om secret santa saken här om dagen.. Iallafall så fick jag godis av min hemliga person idag. Och inte vilket godis som helst.. jag fick ett paket med "SWEDISH FISH" klockrent haha!
älskar att det står "fat free FOOD" på paketet hahah xD
Sen hade jag engelska lektion (mindre kul) och sedan grafisk design och sedan körde jag hem Emily och väl hemma satte jag igång med att skriva på min film review som är tills imorgon! Vi kollade på en 50-tals film som heter "on the waterfront", och nu ska vi analysera den jättenoga osv. Tyckte filmen var skittråkig så va inte så jättenoga med att kolla och lyssna, ångrar det dock nu.. 
-någon som sett filmen och är expert och som jättejättegärna vill skriva min uppsats? :D
 
Och nuuuuuuuuu till dagens (förmodligen hela resans) pinsammaste händelse!
Jag, Lilian och Emily var ensamma hemma och vi bestämde oss för att vi ville ha pizza till middag! nyttiga som vi är!
Så jag ringde och beställde två pizzor på hemkörning. Vi trodde givetvis att Oskar skulle hinna komma hem INNAN pizzakillen skulle komma, men tror ni han hann? NEJ. och tror ni att någon av oss hade pengar på oss?NEJ. Så helt plötsligt ringer det på dörren och där står det en kille runt 20 år med våra pizzor och säger att det blir 30,25 dolllar! PANIIIIIIIIIIIK!
Så vi tar glatt emot pizzorna och ber han vänta en liten stund! Sen börjar vi springa omkring och skramla mynt för fulla muggar, medans killen står vid dörren och väntar på oss. Han stod där och väntade i 15 minuter medans vi sprang omkring och letade som galningar! Så himla pinsamt!
Tillslut säger han att han måste åka vidare och leverera pizzor till andra, men han kan komma tillbaka senare när vi "har räknat klart". Så han drar iväg och vi står där hungriga med långa näsor!
Och ironiskt nog så kommer oskar typ 2 minuter efter att pizzakillen åkte!
Som tur var kom han tillbaka och vi kunde betala med alla mynten vi skrapade ihop! Och vi gav han 3 dollar i dricks! hehe, sjukt lite med tanke på hur länge han fick vänta!
-sorry pizzakillen!
 
Jag har väl inte överdrivet mer att säga! Imorgon är jag bjuden på att dra in till bellveus square och kolla bio -igen! Och tror jag hänger med med tanke på att jag skippade förra gången. Vi ska se "the hobbit", den där typ sagan om ringen filmen. Det sega med detta är att lägga så mycket pengar för att se en film, men gör det ju mest för att vara social och sådär med alla roliga människor OCH det andra sugiga är att köra inne i bellveue. 
Asså helt ärligt nu! Jag har inte haft min bil sådär jättelänge, och ibland kan det fortfarande kännas obehagligt att köra på dom stora motorvägarana här - speciellt när man inte vet vart man ska, haha! MEN att köra inne i trånga trånga bellveue med 47miljoner bilar som kör som idioter överallt... P A N I K. Jag hatar verkligen det alltså! usch,, menmen, träning ger färdighet :)
 
Kan i framtiden berätta om första gången jag körde helt ensam på motorvägen i mörkret hem från en kompis, kan ju säga att den innehöll allt från att köra i full fart mot rött ljus, till att sitta och lipa på en MCdonalds parkering ... hahah!! men det är en annan historia.
 
Nu ska jag sooova! jag är sjukt himla trött. 
Vi höres snart igen!
puss
btw. om exaktexakt 2 veckor så är Marcus påväg hit! åhh är så taggad! helt sjukt att det bara är 2 veckor kvar? vet att jag sagt detta innan, men känns verkligen som att det var igår det va typ 80 dagar tills han skulle komma hit. Men nu är det lixom bara 14. SJUKT! Snacka om bra julklapp :')

12-12-12

Asså helt seriöst, vart tar alla pengar vägen? vart? VAART? Det känns som dom rinnger mellan fingrarna på mig, och jag har ingen aning om vart dom tar vägen. Jävla pengar, jag hatar pengar! :( Men tyvärr måste man ha dom för att kunna göra saker, köpa saker, köra saker osv. Välkommen till vuxenlivet Agnes, welcome!
Jag vet inte hur många gånger jag suttit och skissat på hur jag ska lägga upp min budget som jag har över detta året! Jag är så himla glad att jag tog chanserna jag fick denna sommaren att jobba (tack mamma och pappa för ni tjatade på mig, speciellt tack till dig pappa för det! <3) Jag hade lixom inte räknat med alla små kostnader, allt som kommer vid sidan av lixom! Jag tänkte i början att det bara skulle vara typ shopping osv. som jag skulle lägga pengar på! Men det är så mycket mer, som man faktiskt inte tänker på. Allt från skolböcker, till bensin till schampoo osv. Det är verkligen inte så att jag klagar, vill bara framföra att det är sjukt mycket saker man får lägga pengar på, som man inte tror att man ska betala och så.
Jag beställde precis min graduation cap (haha, att bro på att lägga pengar på "oväntade" saker). På något sätt hade jag fått för mig att man lånade dom av skolan eller något, precis som man lånar dom fula vita klänningarna från kyrkan, som man har på sig när man konfirmeras.. Men nonoo! Här köper man sina saker!
Jag tog det enklaste paketet som innehöll en sån blå/svart kappa, en såndär baskerliknande mössa och en liten toffs som hänger från det! 
Men man kunde köpa med massa saker, allt från domhär ringarna som dem flesta köper (jag vill inte ha en sån för dom är rätt så väldigt fula, he-he) till inbjudningskort och tröjor och massor av saker. Dock SVINDYRA och onödiga för mig som inte har fem miljoner släktingar här att skicka inbjudningskort till! haha
kan ju självklart bjuda er därhemma, men räknar inte med att ni kommer att komma! Så känns lixom lite onödigt om ni fattar... Dock verkar det som att min familj kommer att komma hit då, så himla kul!
Om det är någon som blir asnyfiken på detta, så kan jag lova att jag kommer skriva hur mycket som helst om min graduation här! det är låångt kvar, det är inte föräns 21 Juni som detta sker.
Sorry, nu blev alla bilderna as skeva.....
 
Anyways, Hade bestämt mig för att uppdatera kl 12-12 idag eftersom det är 12-12-12 (neeerd, jag vet) för det är lixom sista gången i hela världshistorien som det kommer va samma nummer så, men jag hade acting lektion precis då, så det blev ingenting med det... Sadface
Hmmm, känns som att det var något mer som jag skulle skriva.. va fasen vareeeeeeeeeeee... Hatar när man vet vad man vill säga men man har glömt bort det. det finns lixom på tungan men det vill inte komma ut. 
Och ja pappa, jag vet exakt vad du skulle sagt nu "om man glömmer bort vad det var man skulle säga, så var det inget viktigt".. 
Antar att du har rätt i det i detta fall, det var säkert inget viktigt (:
 
Nu ska jag börja läsa min läxa tills imorgon, jag vet, är assent ute.. Det är 30 sidor om FBI på 50-talet! jippie. . . Och sen ska jag och Emily och Oskar käka 12-12-12 tårta! Emily har varit astaggad för det länge nu, och vad gör man inte för sin kära kusin! (och nej, jag är inte så snäll bara för att det är jul om mindre än 2 veckor) hehe
Skoja, usch va hemskt det lät
Puss och kram på er där hemma!
Vi höööööööres.

Hejhopp!

Tjingeliing!
Har egentligen inget speciellt att skriva idag.. men what the hell, känner att jag måste skriva något, ser så himla tomt ut annars!
I skolan idag gjorde vi ett test där man skulle svara på olika frågor om sigsjälv och sådär, för att typ se vad för slags person man är (?!) det tog typ 45 minuter och det var ASTRÅÅKIGT!! blä, men mina fem ord som slutligen beskrev mig är iallafall:
Jag antar att dom flesta vet vad dessa ord betyder, annars kan ni bara använda google translate ;) eller kanske ta och börja i en engelskakurs! HE-HE
 Anyways, senare drog jag och Diane til starbucks och jag köpte (såklart) en stor kopp varm choklad med smak av salted caramel! MUUUUMS!!!! Min drog! Lite konstigt, va typ ASBEROENDE av cola hela sommaren, men nu är det enda jag dricker typ mjölk och starbucks salted caramel. Blev bjuden på en cola av en i klassen under håltimman idag, och till min förvåning smakade det inte alls gott.. WHAT IS HAPPENING WITH ME?!??!?!
Körde hem Emily och när vi kom hem så var städerskorna fortfarande här, så vi drog till QFC och hanlade lite, kom hem och lagade mat och kollade film.
Nu sitter jag här i en fotölj och jäser, det regnar så mycket just nu, annars hade jag GÄRNA gått ut på en springruna! Det va aslängesen sist, doch mitt knä och vädrets fel!!!!
 
Imorgon är det första dagen då vi har sk. Santa-secret-buddy. Det innebär att man får en random person i sin klass som man ska va lite extra snäll mot.
Imorgon ska man ge personen ett kort, asså ett julkort. Torsdag så ska man ge personens favorit snacks eller godis, och på Fredag så ska man ge en liten present :) Man fick så fylla i ett formulär när man anmälde sig, så att den man har som secret-buddy vet om vad man gillar!
Och nästa vecka i skolan (SISTA VECKAN I SKOLAN PÅ HELA ÅRET, SHIIIIIIIIIIT      :((( ) så är det "spirit week". Vilket innebär att man har ett speciellt tema i skolan varje dag, så ska man klä sig efter det temat :) FUUN!
Och skolan avslutas med en fet fest hemma hos Jameson. Han har hyrt in ett företag som fixar laserdome hemma hos folk. hur sick är inte det?!
Berättar mer om det och om spiritweek när det börjar närma sig mer (:
 
Haha, älskar att jag aldrig vet vad jag ska skriva, men det slutar alltid med att jag kommer på hur mångsa saker som helst som jag vill skriva och berätta för er!
Yeye, jag hoppas att ni alla sover riktigt gott i era sängar nu, och att ni kommer få en jättebra dag imorgon.
Kramar <3

SoOOomMmAarrR

Åhh idag måste jag bara säga en sak!
Även fast det börjar bli ordentligt med julstämning och så nu, med julgranar och ljus osv. så saknar jag sommaren som tusan!!!
Att inte behöva dra på sig 7000 lager med kläder osv. Bara kunna gå omkring i shorts o tshirt och kunna bada och sola och äta glad och vara på koster och grilla... Åhh mys!
Kände bara för att säga det, jag saknar det asmycket!
Lägger ut lite juliga bilder från igår, ikväll så ni får se hur mysigt vi har det där!
Hare bra tills dess!
 
 

Andra advent

Sooo nu är i princip alla julklappar fixade!
Till familj och så där hemma i sverige och några till familjen här :) Dock är det lite kvar som jag behöver fixa. Måste fixa något mer till Lilian, hennes födelsedag är 22 december så lite tight där, hade glömt bort det he-he.
Jag har väl egentligen (HAHA TILDE, näjd nu?!) inte så mycket att skriva just nu, det blir en lugn dag idag för jag e astrött. Ska pyssla klart med julklapparna och sådär, tror vi kanske ska julpynta lite med, det är ju typ två veckor kvar tills jul lixom, och som vi alla vet flyger tiden iväg..
Och detta är den sista "lediga" helgen på hela detta året haha, så får passa på att ta det lugnt..
Sov länge idag vilket var ASGÖTTTT..
Jag börjar ju åtta varje dag så det är alltid tidig uppgång som jäller, vilket är bra för man får ut mer av dagen =)
 
Men glad första advent på er där hemma i snön :)
Hoppas ni haft en bra dag o sådär!
puss
 
 
Och justde, jag skypade med min familj förra söndagen då dom tände det första ljuset och firade pappas födelsedag, det kändes lite konstigt att inte sitta med dom där hemma runt bordet och så.. Men konstigt på ett bra sätt lixom.
Jag hoppas ni får det lika mysigt ikväll igen, love you guys.

my tattooo

Åhh juste, nu spammar jag inlägg i know! Men är bara tvungen, jag har nu bestämt mig för vad för tatuering jag ska göraa!! :D  I februari så ska jag och två tjejer från klassen tattuera oss tillsammans, och nu har jag äntligen bestämt mig för vad jag vill ha!
Det ska vara ett quote på armen, jag vill att det ska stå "You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have". Nu kanske ni tycker att det låter as klychigt, men för mig är det precis tvärt om.
När jag kom hit hade jag ingen aning om hur stark jag igentligen var. Det var först när jag va här, helt ensam, som jag fattade hur stark som person jag är, och jag hade väl igentligen inget val så direkt, men jag KUNDE brytit ihop, jag KUNDE åkt hem, jag KUNDE valt att inte åka osv. Men jag åkte, och nu vet jag precis hur stark jag är!
Och att jag kommer klara vad som helst efter detta! 
- det gäller bara att våga utmana sig själv!
 
Jag har bestämt mig till 99 % att jag vill ha den på det stället som tjejen på första bilden har sin. Men jag är inte 100 än, bara 99!!!!
 
Någon som har värsta starka åsikten om detta? 
Skriv isf haha :)
Men som sagt, i'm going to do it.
 
Hööres

Sjunde December

Hejsan alla knäppisar!
Nu sitter jag i mitt klassrum där jag snart skall ha acting! en av  mina favoritlektioner för man verkligen utmanar sigjsälv hela tiden! Detta är speciellt bra för dom som är blyga, att lite komma ut ur sitt skal. Nu låter jag astöntig men det är faktiskt sant. Ibörjan blev jag skitnervös när jag skulle stå inför alla och improvisera en scen, men nu tycker jag bara att det är roligt :)
   Ikväll är jag bjuden att hänga med massa till bellveue mall igen, käka och kolla film och så. Men känner lite att lägga 250 kr varje fredag på att äta och se en film, är ganska ovärt. Lägger mycket hellre dom pengarna på något annat! Meen vill inte sitta forever alone hemma hela kvällen, så ska med ett annat gäng och bara se en film, inte käka alltså, och sådär. Det blir ju lite billigare iaf, om man skippar den feting dyra middagen!
Och believe it or not, jag ska se det där sista Twilight filmen haha. Rätt så otypiskt mej man klart man måste se den lixom.. Jag har ju faktiskt sett alla andra.
 
Imorgon är det fest igen som gäller, kommer inte ihåg vad hon som har den heter .. hehe.. men lär nog komma på det när jag väl e där, I hope. Alltså vissa här har ju så konstiga namn så dom är näst intill omöjliga att komma ihåg eller att uttala. Och jag lär mej nya namn typ hela tiden ,klart man inte kan komma ihåg ALLA.
Jag hoppas att jag kommer iväg under dagen imorgon eller söndag och fixa lite julklappar och så. Alla helger då man faktiskt kan åka och handla kommer ju snart vara fulluppbokade.. Det är denna helgen och sen nästa helg sticker jag upp till stugan med Olivia , Casey och Diane, och helgen efter det lär jag nog vara i stugan igen. och wopps, sen är det jul! JUUUUUUUUUUL! :D 
Längtar sjukt mycket, det kommer bli sån sjuk julstämning med den fina granen och allt i stugan, det kommer verkligen bli perfekt.
- Och justet ELSA, jag lägger upp bilder på bilen och så snart som du ville! lovar :)
 
Nuu börjar snart min klass så får stänga ner datan.
Hoppas ni har det bra hemma i alla minusgrader, själv går man bara omkring i skinnjacka och fryser inte över huvud taget ;) folk här har fortfarande t-shirt och shorts på sig ute på idrottslektionerna!
MOOAHAHAHAHAHAH
puss
 
btw, Slänger upp en bild från i somras när jag var påväg till danmark med mina favoriter! :)
Saknar dom bajsamycket, men dröcjer dock inte långt tills jag får se dom igen. PaAartyy
 

intresseklubben antecknar

Försöker komma på något intressant att skriva om! Kan dock tyvärr inte komma på något.. SORRY
Så får la köra på med lite ointressanta saker istället, det uppskattas säkerligen.
Idag i skolan hade vi sk. block periods. vilket innebär att vi bara har 4 st lektioner på hela dagen, som är 1.45 timma långa.
Det är lite svårt att förklara hur skol-systemet går till här! För det är så himla annorlunda mot var det är hemma.. men ska försöka!
     I sverige när vi väljer gymnasieskola, så utgår vi alla från vilken linje vi vill läsa innan vi väljer skola. sedan rättar vi oss efter linjen och ser vilken skola vi hamnar på. När vi har valt våran linje så ingår det vissa kurser i den linjen som vi tar och sedan ev. några individuella val också. Vi går tre år på gymnasiet i denna linjen och sen tar vi studenten!
I USA däremot väljer man skolan som man har närmast till (i flesta fall) OCH istället för att välja linjer , så väljer man bara lektioner man vill läsa. Dock finns det självklart obligatoriska lektioner som man ska ta. eller tex: att man måste ha läst matte i 3 år eller spanska i 2 år. Men vilken slags matte eller spanskakurs som du vill läsa är helt upp till sigsjälv. 
Jag tycker detta är ett asbra system! för man kan ibland välja linje och få massa ovesäntliga och hemska lektioner med den linjen som man måste ta. I detta fall, då man får välja sina egna lektioner, slipper man dom ångestfyllda lektionerna utan man tar helt enkelt dom lektioner som är roliga och som är på ens egen nivå. Så är du asbra på matte, kan du välja en svårare kurs. men är du mindre bra så tar du en enklare kurs.
Mycket bättre system och skolan blir roligare och mindre ångestfylld!
    Sedan är schemat uppbyggd så att måndag, tisdag och fredag så har du varje lektion du valt i 45 minuter (man har 8 olika ämnen, men jag  har bara valt 6 st så har 2 st "free periods". dom flesta har bara mellan 6-7 lektioner) och skolan är från kl 8.00 till 15.15 (eller 3.15 som man säger här). Sedan är Onsdag och Torsdagar uppbygda på det sättet att man har fyra st lektioner som är 1.45 timma långa. Men eftersom jag har 6 lektioner, så har jag bara 3 lektioner dom dagarna. dock lååånga lektioner.
Älskar hur detta är uppbyggt! Önskar att vi hade sånt schema i sverige med!
Så idag hade jag Flamenco, Acting och Instrumental music. Jag älskar Acting lektionerna, så himla kul med alla övningar och improvisasions saker vi gör. Ska lätt välja teater när jag kommer tillbaka till schillerska igen (FYFAN ÅNGEST!!!!!!!!!!!!)
 
Sååå intressant var jag idag, att jag tvingar er läsa om hur scheman och sånt går till!
yes box im awesome jag vet.
Nu ska jag läsa lite (läxa) och sen hjälpa Oskar att laga mat :)
Hoppas att ni sover gött där hemma.
Kraam
 
 

This girl is on fire...

 

allt och inget!

Halloj!
Tyvärr bli det ingen bild på håret idag heller, jag är alldeles för lat för att orka ta bilder och sånt. Det är inte så mycket att se igentligen haha, vet inte varför jag fortfarande tjatar på om detta!
Som vanligt så har dagen gått overkligt fort! Sov dock svindåligt inatt så ska bli gött att få gå och lägga sig! Men först ska jag hämta Lilian i skolan, hon har varit och spelat basket, och sen ska jag laga mat med kusinerna.
Elena är i Las Vegas och Oskar spelar fotboll så då hjälper jag till där det behövs :)
Försöker komma på om det är något speciellt som har hänt sen igår, men kommer inte på någonting haha.
 
Det är rätt mycket i skolan just nu, och då menar jag inte läxor (det med) utan dramadramadrama...
Jag känner att all drama och alla bråk som jag har varit med om senaste året, borde räcka för resten av livet haha.
Varför inte bara hålla sams? Visst, alla människor kan inte älska alla människor, det kommer alltid vara personer som man inte klickar 100 med, men gud va omoget att hålla på att bråka om det. Känns svinjobbigt att jag ska bli inblandad i andras skit, dock är jag duktig på att hålla mig utanför men man har ju ändå en slags roll i det hela.
om ni fattar..
Sen är det massor som frågar hur det går med killar och sånt här haha! Alla här vet om att jag har en pojkvän hemma i Sverige så det har väl inte varit så mycket med det. Har blivit utbjuden några gånger dock, men det är ingen big deal, det tillhör ju den "amerikanska kulturen", Och nej, självklart har jag inte gått ut med någon!
Men det är kul att se andra gå på date och man märker verkligen hur det hör till high school åren. Vissa blir jätteexalterade medans andra inte tycker det är något alls, i sverige har vi inte alls samma "date kultur". Det är verkligen fet skillnad! sjukt kul.
 
Till något som händer där hemma nu, min kära familj ska få tillökning om typ 16 dagar! (nej, ingen bebis)
Lilla vovven Bella flyttar hem till oss! Världens sötaste lilla vovve, är jätteglad för min familjs skull, speciellt för Tildes! Som hon tjatat genom åren.. Efter Eanna så har hon fortsatt att kämpa efter en hund, and look what she got lixom. 
Tråkigt nog kommer inte jag få vara med och uppleva valp-perioden... Men tilde och jag har bestämt att vi ska skypa så ska hon visa upp sin lilla vovvsing!
Här är några bilder på Bella.
 
Sån liten prinsessa :)
Nuu ska jag åka och hämta Lilian, hoppas ni sover gott alla!
 
PussssochKraam
 

1a advent!

Hejhopp!
Hur är det med er? Det är jättebra med mig!
Igår kom Rebecka hem till mig och vi satte igång att färga mitt hår! Det blev asbra! Har ingen utväxt alls just nu och hela håret är i princip i samma färg nu också :D me happy!
Vi hade också tänkt att chilla i jacuzzin också men det var något som fattades som oskar inte hann köpa, så det blev inget med det, vi får ta det någon gång framöver istället! 
Så vi hamnade på mitt rum och kollade på julkalendern och käkade äpplen med kanel o socker och pumkinpie!
Tyvärr så var julkalendern enligt våran mening ASDÅLIG, så det slutade med att vi istället satt och snackade läääänge om allt och lite till!
(LÄGGER UT BILD IMON PÅ RESULTATEEEET)
 
Idag har jag skypat massor haha!
Har skypat med familjen, med alex, med sonja och med mia!
Skypar med Mia just nu faktiskt, vi skypade medans jag bakade lussebullar och så, just nu är dom på jäsning! Har dock en känsla av att dom inte kommer bli så bra haha, men man vet ju aldrig!
Alla andra i familjen är borta, så är ensam med Teddy (och mia). Känns kanske inte jättejuligt, men det är ju första advent idag trots allt, så jaaaao..
   Imorgon är det skola igen, känner mig inte astaggad precis, men vet att skoldagarna rusar förbi så det kommer att gå fort. Längtar tills jul! då det blir ännu mera julmys och vara uppe i stugan och göra massa saker... 
 
Vill passa på att säga GRATTIS till min fina pappa som fyller 40+ idag!
Jag älskar dig massor! Du är bäst <3
 
Snart dags att kolla till lussebullarna och fortsätta skypa med Miapiaa!
Tills dess, ha det bra!
puss

Första December....

Asså helt sjukt att det redan är december!!! Och att en hel skolvecka redan är förbi, det gick hur fort som helst!
Nu är det bara tre veckor kvar i skolan, och sen är det dags för lov igen.
    Igår var jag i bellveue mall med ett gäng och vi drog omkring och shoppade lite och sådär! Vi hade bokat bord på en restaurang (gaah, kommer inte ihåg namnet..) där jag åt så mycket att jag höll på att spricka. Det var hur gott som helst och man får alltid en personlig servitris som ser till att man alltid har minst ett halvfullt glas och som kommer och fyller på natchoshipsen så fort det behövs! Asmysigt var det, och det var kul för att vi var så många där!
Alla ville dra och se bio, men jag och tre till bestämde oss för att dra runt och kolla i affärer så länge, jag kände mig alldeles för hyper för att sitta i en biostol och slösa bort 2 timmar på en film som inte ens verkar bra!
Jag köpte dock inte så jättemycket saker, men fick med mig lite småsaker hem, blandannat två presentkort på VICTORIAS SECRET men 20 procent rabatt på vad man vill ;) oooch det omtalade hårfärgen! Eftersom att det är dags att färga det ikväll :)
Köpte en ganska mörkblond för att se hur det blir, kan ju lika gärna köpa en till och det inte blir bra lixoom!
 
Jag skulle igentligen varit och shoppat just nu, MEN vaknade för en liten stund sen, eftersom det blev cpsent igår, så kändes lite sent att åka iväg för hade tagit en stund att fixa iordning mig och käka och så lixom.. Så är hemma och fixar i rummet och slår in lite julklappar istället :)
    Juuul! åh jul! snart äre jul! har bestämt mig för att följa julkalendern iår, men vet inte om det är värt det! någon som sett den och tycker den är värd att följa? :)
För övrigt så har jag bestämt att vi ska laga massa julsaker och julskinka och lussekatter här iår! Dom brukar inte göra det, men det blir det minsann ändring på! :))
 
Nu är det dags för mig att ta en dusch och sen gå ut på en promenad!
Hör av mig sen när håret är fixat.
 
ByeByeee!
true story ............ haha
 

RSS 2.0