hej träningsverk.

AAAAAAAAAAOCH, ligger helt handikapp i min säng och tycker synd om mejsjälv. mina ben värker som fasiken och min rygg med. Vilken match vi hade idag! lätt bästa hittils : D (yees, jag vet att det är den första lol.) Det var strååålande sol och runt 70 fh. Det var lixom... hade det varit varmt i vattnet så hade jag lätt velat ligga och steka på stranden. Så varmt var det!! Asgött. Dock så resulterade det i att matchen blev extra jobbig! Men vi hade hela kill laget där som hejjade på oss och peppade på, vilken fick en att kämpa extra. Oskar tog massa bilder som jag kan slänga upp snart om ngn vill se, orkar dock inte börja fixa med det just nu.
Så himla skönt med en skola där folk verkligen engagerar sig och visar sitt stöd och lixom finns där för varandra hela tiden! Jag kommer sakna det när jag kommer tillbaks till schillerska igen, lixom.. där fiins det ingen skolanda ALLS. Men åhh så bra allt är nu :)
och ni undrar såklart hur matchen gick? ... damdaam, vi vann! woopwoop. Inatt kommer jag sova gött.
 
Att bro på sova gött, imorse på första klassen så kollade vi på en film om näring osv. Jag hann kolla 5 minuter innan jag somnade och vaknade av att klassen var över. Visste inte att jag var SÅ trött.. hoppas inte att läraren märkte haha. Den klassen är för övrigt ASTRÅKIG!! tur att jag har lilla Ivy där så jag har något att skratta åt! eller med... eller... båda. HÖHÖ
   Resten av skoldagen var bra. Vi hade debatt i engelskan vilket blev sjukt intense haha. Lite kul att se hur målinriktade alla är här. Här jäller det verkligen att vinna vinna vinna. Speciellt när det handlar om betyg. Det blev så galet så det slutade med att bara två från varje "lag" tjaffsade mot varandra. Vi andra fick inte en chans att snacka!
 
Ajaoo, imorgon så har jag träning igen och sen så åker jag elena och Emily upp till stugan! Oskar och Lilian kommer upp ganska mycket senare, för lilian och hennes kompisar ordnar en överrasknings fest till en kompis imorgon, sorry, detdär var inte intressant ALLS.Iallafall, vi ska åka skidor och passa på att njuta lite av det kalla innan vi åker till Las Vegas, måndag morgon.Yeeeeeyyyy
 
Och kom just på att vårat senior collage ska lämnas in senast imorgon... upppsi! Jag har ingen aning om hur man gör ett snyggt collage på photoshop. Men aja, det kommer lösa sajj. Jag får tvinga bekah fixa det åt mej! Hade fått för mej att jag skulle baka cup cakes som tack för hjälpen för att hon tog alla bilderna (dels för hon älskar cup cakes, men mest för att det är så kul att baka dom....) Men jag har haft massa annat att göra och idag var jag way to trött... Får ge henne en påse med svenskt godis istället haha. Det skulle bli intressant...
 
Nu måååste jag sova, upp tidigt imorgon! Sista skoldagen innan lovet!!!!! hsfosifhögsdh LYCKAAAA! fast ändå lite sorgligt..
puss och kram skummbanan.

Holaholllla

Hellu, sorry för ingen uppdatering igår, men var fullllt upptagen. Jag och tjejerna började att träna på vårat framförande som ska ske på talangshowen om en månad. Vi är sjukt sent ute haha, och det var jättekul men hur det lät? haha det är en annan sak! Men vi hade som sagt iallafall kul och jag tror att tränar vi lite mer, så kommer vi låta awesome.
Så det var de jag gjorde hela dagen igår! Och juste, direkt efter skolan så åkte jag och köpte en bikiniiiii! Hade ju ingen, men nu har jag en och det är gröömt. Den kostade 35 dollar (runt  230 kr) Vilket är ett bra pris I think.
Så nu är det klarttt iallafall.
 
Idag så är det frisbee, är taggad för det var ju över en vecka sedan sistt eftersom jag var sjuk förra veckan. och imorgon så är ju våran första match, sjukt nervös. Men det är nog nemasproblemas. Vi får se, ska sluta tjata om frisbee hela tiden nu haha, det kan inte vara överdrivet inressant att läsa om hela tiden.
Jag försöker komma på något mer att skriva om, men vet inte, Mina senior pictures kom ut igår på FB, och hade inte sett dom innan med dom blev helt okej :) Bekah är verkligen en riktigt bra fotograf alltså. Känns konstigt att se sigsjälv stå och göra massa poser framför kameran, speciellt eftersom jag kommer ihåg hur skevt det kändes haha. menmen, nu är det bara att slänga ihop ett collage och sen äre klart!
Dock ingen aning om när jag ska hinna eller hur jag ska göra och vilka bilder jag ska använda, men det löser sejj.
 
Just nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli kvart över tre, så att frisbee träningen ska börja. Sen ska jag hem och fortsätta skriva på min historia som jag påbörjade i veckan och sen förbereda inför debatten. Även bestämma ut vilka kläder jag ska ha med mig till Las Vegas. Och gissar på att det blir lite musikträning med, om inte tjejerna är för upptagna med läxor.
 
Känner mej stört trött, så time för mej att dra, men vi hörs kompisar.
pusss
 

hello there people!

Hoppas att allt e bra med er? för det är mycket mycket bra med mej! 
Ohja, livet leker på asså! Idag har solen skinit hela dagen och det har varit sjukt jäkla varmt! Jag satt ute på skolgården med ett gäng glada amerikanare, och solade under våran håltimma! Ohyeas det är sant! Medan ni Svenskar springer omkring mer era feta vinterjackor så sitter jag i solen och chillar!
     Skolan var najs för övrigt! kören jag är med i är GRYM så har lite press där kan jag nog allt känna. Har min kära kompis där som jag gjorde en scen tillsammans med och han sjunger sjukt bra. Och han har fått för sig att vi borde sjunga tillsammans men noo haha! jag har fullt upp med att försöka hålla reda på vad jag ska sjunga i kören och vilka noter som jag ska sjunga (yes, vi sjunger efter noter..) Men jag hoppas iallafall att det kommer låta grymt. Vi ska ju som sagt sjunga på min graduation :O wooooh
 
I Creative writing i skolan idag så hade vi i uppgift att skriva om en jobbig händelse i vårat liv. Jag valde att skriva om när farmor dog. Det var sjukt jobbigt och jag har ännu nog inte fattat helt att jag aldrig kommer träffa henne igen. Men det skrev jag om iallafall, och det är knäppt va många minnen som kommer upp när man väl börjat skriva. lyckades fylla två sidor på typ femton minuter. fina farmor...
 
 
Idag efter skolan så åkte jag och Bekah hem till mej, för det var dags för mej att ta mina senior pictuers!! Jag vet inte om ni alla vet detta, men jag tycker det är otroligt pinsamt att stå och posa inför en kamera och försöka se söt ut (om jag inte dragit i mig några öl, höhö) Men hon sminkade mej och jag drog på mej min nya tröja som jag köpte i lördags. Jag hade tänkt använda båda, MEN jag är världens bästa och lät Lilian låna den andra tröjan till skolan! min nya fina oanvända tröjja, fick hon gå till skolan med!! HUR SNÄLL ÄR INTE JAG??!?!?
Bilderna blev fina tror jag, kände mej rätt så stel och det syns säkerligen på bilderna, men ändå, jag är glad att dom är gjorda och ska bli spännande att se hur dom blir :) Får dom nog imorgon kväll tror jag, när hon rensat ut alla dåliga. 

nu ska jag hoppppppa i säng och sova, jag sov sjukt dåligt inatt. Vet inte vad det är med mej, men jag har börjat få seriösa sömnproblem och det är fan hemskt! 
aja, får gå och lägga mej nu så kanske jag somnar om två tre timmar om jag har tur.
puss!
 
BTW, OM EXAKT EN VECKA ÄR JAG I LAAS VEGAAAAAS!!!!! YEEEEY WOHHHOOOOOO :D:D:DD
 

24 ApRiL

Heeeeeeeej bloggisen! 
I fredags så kom Rebecka hit och vi lagade vofflor... eller, det var vofflor men såg inte alls ut som det! Hennes familj hade inget riktigt voffeljärn och min familj har två, MEN dom är uppe i stugan haha..-.- Så vi anväde oss av Rebeckas familjs smörgåsjärn haha. Menmen, dom blev jättesöta och smakade gottttegott! Så det var inga problem. Vi spenderade kvällen med en promenad, voffelbakning, Sagan om de bannlysta (ASROLIG parodi på sagan om ringen) och snack i jacuzzin. Kommer aldrig tröttna på att sitta i den mitt i natten och tjöta med kompisar om allt och inget! Fett nice.
 
OBS, BILDER STULA FRÅN REBECKAS BLOGG! hehehe...............
 
I lördags, så gick vi alla upp hyffsat sent, och runt halv ett tiden så åkte jag, Elena och Lilian in till Bellveue för att Lilian skulle klippa sej (börjar nog bli dags för mej med....) Medan hon gjorde det så gick jag och elena runt och kollade oss om kring, Vi hade med Teddy, så när vi kom fram till shoppingcentret så gick elena en promenad och jag gick in. Folk har redan börjat köpa sina promdresses, så jag gick in för att kolla om jag kunde hitta någon fin. Jag skulle inte köpa någon, för det skulle jag ALDRIG göra ensam, måste ju ha någons åsikt lixom, så skulle bara kolla om jag hittade någon fin. Det fanns en del fina, ska gå dit med Elena igen någon annan dag och kolla! Det enda kravet jag har är att det ska vara blå! BLÅBLÅBLÅÅÅÅ, Det är min färg! Jag tänker mej typ en mörkblå/Marinblå men lite paljett design typ. Det blir ju extra svårt att hitta en, eftersom att vi seniorer måste ha en låångklänning! Men jag köpte iallafall två SKITSNYGGA linnen på rea, riktiga kap!
När Lilian hade klippt sej, så åkte vi in till Seattle för att kolla på Emilys frisbee match (jag har min första match på torsdag!!!) Det var soligt och skönt, så gött att vara ute. Och extra kul var det att dom vann sin match med 11-0! mycket bra jobbat!
      Vi drog vidare in till Kirkland för att jag och Lilian skulle in på ett nagel-spa för manikyr och pedikyr! Och det var en upplevelse haha! Jag har aldrig varit på det innan, jag kände mej fett bortskämt. Känns fel på något sätt , att jag sitter där i min feta massage stol och får händer och fötter masserade och målade av ett gäng vietnameser som knappt snackar engelska. Vet inte varför, men det kändes bara så fult typ... Men jag är glad att jag gjorde det! mina tånaglar har aldrig varit såhär snygga innan hahaha :D
    Sen åkte vi hem och jag och Lilian åkte och köpte Tommy Thai mat, och vi kollade på en film och sen var det läggdags. Sjukt grym dag!
 
Idag så har jag pluggat massa (ännu inte klar) och sen spelade jag och Lilian basket en stund. Vädret var så grymt att vi bestämde oss för att dra ut på en cykeltur, men båda cyklarna hade punka ... Så jag kom på den grymma iden att tvätta min bil! Vilket vi gjorde!
Jag har ingen aning om hur ofta man brukar tvätta sin bil och sådär, men jag har inte tvättat min sen Marcus var här i December, så det var dags nu! Nu är den ren och fin som den var i December! ska tvätta den en sista gång i Juni innan jag åker och hämtar min lilla familj! kan ju lixom inte komma och hämta dom in en smutsig liten skruttbil, ellerhur?
 
Ser fram emot skolan imorgon! När vi kommer hem så ska Emily ta mina seniorpictures som ska till the yearbook! Men bara om det är fint väder! Dom andra anställer fotografer för typ 500 dollar för bilder, men det är slöseri med pengar!!! shit haha! jag kan få minst lika bra bilder som dom med hjälp av min lilla kusin :D
Puss och kram! nu ska jag söka upp fakta om två tillskottsämnen och redovisa om dom imorgon! funfun.
 



 
 

finalllly, ute i det fria!

Yeeey! jag var i skolan idag och det var jättekul :) Jag mådde inte speciellt bra i början av dagen, funderade på att gå hem och lägga mej, men nu så mår jag megabra! liiiiiiiiite snuvig kanske, men det är ingen fara med det. 
På kören idag, så började vi sjunga på 2 olika sånger, en italiensk (suck) och en engelsk. Jag fick sjunga upp för läraren så han kunde avgöra vart i kören jag skulle sjunga, lite pinsamt eftersom jag varit så sjuk så kunde inte sjunga bra alls... Men jag vet om att jag är en alto, och trots allt krassel så kunde han med höra det. Och jag måste säga, det låter faktisk bra när vi sjunger. Feting najs.
Jag hoppade frisbeen (såklart) så jag och emily åkte hem, drog på starbucks och sen har vi övat lite inför talangshowen! Allt måste vara klart den 18 april!!!!!!! gahhhh
Snart kommer Elena hem med Pizza, och sen så kommer Rebecka över och vi ska göra vofflor. Vi fick för oss att det  var voffeldagen idag, så vi blev astaggde och ville fira det! Men sen fick hon reda på att det var på måndag, men så vi ska låtsas som det är idag anyways!!!!!!
Efter vofflorna så blir det jacuzzi och talking time.
 
Vädret idag var helt stört!! På morgonen när vi vaknade, så snöade det och var jättekallt. Under dagen så blev det varmare och när vi var på g hem från skolan igen så ver det skinande sol. Åhh Seattle väder...
Och igår så var det både sol, regn och hagel! och stoora hagelklumpar haha.. klumpar xD
 
I helgen så har jag ingen aning om vad jag ska hitta på. vill som sagt ut och shoppa till vegas, för och hitta lite snygga kläder och ny bikini. Så det blir väl det! Skulle egentligen gärna åkt till stugan och åkt skidor, nu när den är ledig. Men känns inte som att det är värt att åka dit och åka skidor, för känner på mej att jag skulle bli sjuk igen om jag skulle börja åka skidor nu direkt efter denna veckan...
 
Mamma och Tilde är på spa därhemma denna veckan, och jag unnar verkligen dom där. Glömmer aldrig när jag och Mamma var på spa där tillsammans, det var så himla underbart. Så hoppas verkligen att dom njuter ordentligt! Och att Pappa och lilla Bella får en mysig helg tillsammans med :)
 
Puss och Kram alla finisar.
/ Agnes

21 maaaaars!

Hey babes!
Ett snabbi inlägg innan jag ska hoppa i säng nu. Var hemma idag för mådde bajs när jag vaknade imorse, men nu under dagen så har det tagit sej och nu så mår jag faktiskt helt okej. Ska till skolan imorgon (JIPPIE!!!) men tror nog att jag hoppar frisbeen, även fast jag väldigt gärna vill gå :( Men känns inte jättesmart att gå dit dagen efter man varit sjuk, eller när man fortfarande är lite krasslig lixom!
Jag fick åka och hämta Lilian i skolan idag runt 12 tiden för hon mådde också dåligt, men jag tror det var falskt alarm för hon verkar helt okej nu! Sen åkte jag till skolan vid 3 igen för att hämta lilla Emily.
   Just nu så kollar vi på Lejonkungen och innan det kollade vi på (haha) barbie och magiska pegasus ....Den var inte alls lika bra som jag hade för mej att den var.. wonder why
 
Iallafall, jag har inte så mycket att säga tyvärr.. Som jag sagt innan, det händer inte så mycket när man är hemma sjuk.. Iallafall så är jag ändå lycklig, även fast jag är sjuk! Allt är så bra och ah... Allt är bra :)
 
Nu ska jag dra mej.
Men ha en UNDERBAR dag idag.
puss
 
 

Fortfarande sjuk ...

BLÄ
Natten till idag var fa-an den absolut värsta natten på sjukt länge. (time to klaga) min hals gjorde så himla äckligt ont, kunde inte svälja.. min näsa var täppt så kunde inte andas genom den och andas genom munnen gjorde feting ont för min hals blev kall haha... Åh vilka problem! Iallafall så sov jag i princip INGENTING och när det var dags att gå upp till skolan så insåg jag att det var omöjligt. mådde alldeles för dåligt så jag stannade hemma idag igen. Och det var verkligen det rätta att göra!
Usch vad jag mår bajs! dock bättre nu, oskar åkte och köpte halstabletter, nässpray och en spray som man sprutar ner i halsen så det typ "bedövar" sjukt värt. Så kunde sova en stund efter jag fick det, men sen så har jag inte gjort mer än att kolla film och gjort mina läxor.
    Jag hoppas iallfall att kunna gå till skolan imorgon. Blir nog ingen frisbee, men iallafall att gå dit och inte sitta ensam hemma och snora :)
 
Också så anmälde Elena mej och Lilian till en efterskolan ridningskurs, riktigt kul! Så vi ska rida varannan torsdag efter skolan! Dock kommer jag missa en del frisbee men ändå fett värt.
 
Ledsen att jag lovade en roligare uppdatering idag, menmen har bara legat i sängen och tyckt synd om mig själv så har inte hänt så mycket. Tänkte skriva lite om mina lektioner istället, bara för att fylla upp tomrummet här nedan haha. Sen får vi hoppas på det bästa och hoppas att jag blir frisk och kan sova ordentligt och gå till skolan imon.
 
Instrumental Music - Samma som jag gjort hela året här, spela flöjt! haha, hur töntigt det än låter, så tycker jag att det är kul faktiskt.
PE wellness - Hälsoklass, tar den bara för att uppdatera migsjälv lite om vad man ska äta och sådär.. höhö
Creative Writing - Här skriver vi historier och övar oss på hur man ska skriva och sådär. Denna kursen kommer verkligen att hjälpa mig att utveckla min engelska.
Choir - DO RE MI FA SO LA TI DOOOOO. Yes, jag sjunger i en kör och vi ska faktiskt sjunga på min graduation, så mammapappatilde, ni får chansen att lyssna!
Western Fiction - En engelska kurs om gamla goa vestern tiden, mycket läxor men ändå intressant.
Original Works - Vi lär oss att skriva pjäser osv.
 
kanske inte jätteintressant, men nu vet ni iallafall vad jag pysslar med :) plus mitt senior project, ridning och frisbee! WOOPWOOP.
 
puss. Yes, im sexy and i know it.........
 
 

sjUUk!

Usch, kände igår morse att min hals inte var på topp! Men gick till skolan ändå och kände mej trött och min hals gjorde olidligt ont varenda gång jag behövde svälja. Kändes precis som när jag får halsfluss, och snälllllla gud, jag vill INTE ha halsfluss!!! pepparpeppar asså. Vill ju lixom inte slösa mina dagar här genom att ligga i sängen och försöka bli frisk. nono, men när jag vaknade idag igen så kände jag mej iiiinte bra, så jag stannade hemma idag och tog det lugnt. Jag känner mej lite bättre nu, men fortfarande inte 100. Men ska ändå till skolan imorgon, men hoppar förmodligen frisbeeträningen. :(
 
Det är rätt så mycket som händer nu dom kommande dagarna, först och främst så åker vi ju till LAS VEGAS om bara 13 dagar. Innan det så måste jag hinna hitta en bikini.. och det är mycket svårare än vad det låter! tro mej. speciellt när det är svårt att hitta tid till det, när man han skola och frisbee varenda dag. men jag ska försöka göra det ihelgen. Oskar åker iväg med sina kompisar och spelar golv över helgen, så det blir bara jag och tjejerna kvar. Antingen åker jag med dom eller så drar jag med några kompisar ut! måste ju faktiskt hitta min promdress med!!!! 
På fredag ska jag träffa Rebecka och vi ska hitta på något kul, det är egentligen det enda som är bestämtbestämt lixom. 
 
Ledsen att jag inte har så mycket att skriva, det händer inte så mycket när man ligger hemma en hel dag och sover och har ont i halsen. Men jag uppdaterar bättre imorgon, och skriver mer om dom nya klasserna :)
Ha en bra Onsdag alla!
kram från en sjuk och eländig Agnes

17 Mars

Tjejkvällen igår var hur rolig som helst! Verkligen gött att jag har hela undervåningen för mejsjälv! Det innabär att jag kan ta över massa kompisar även fast familjen är hemma, utan att behöva störa dom eller så :) 
Casey och Diane kom över igår klockan tre och vi möblerade om här nere så vi kunde sitta och prata, men även så det skulle finnas plats runt pingisbordet så vi kunde spela beerpong och lite space för annat kul. Iallafall så kom dom hit och vi fixade och efter det så åkte vi hem till diane och hämtade hennes saker som hon glömt hemma .. klantskalle... och sen gick vi ut och åt! 
Sen åkte vi hem igen och dom andra tjejerna kom över! vi hoppade direkt in i jacuzzin och satt och pratade om det mesta och ingenting. Så himla skönt att vi alla kunde ses och prata utan att behöva vara i skolan. Alla har saker efter skolan nu för tiden, så det blir lätt klurigt att kunna få ihop ett gäng, men igår passade perfekt för alla!
  Vi fortsatte kvällen med lekar, snack och pizza! Detta var en av dom bästa kvällarna på länge kan jag säga asså!
Jag kommer ihåg när jag var hemma och mamma sa till mej "tänk när du är i usa med dina nya vänner och när du kommer ta hem dom så ni kan bada i jacuzzin eller ha fest på oskars båt" Och ärligt mamma, när du sa det så trodde jag dig inte. Jag trodde inte att jag skulle ha tjejkvällar och få såhär bra vänner, trodde bara jag skulle få ytliga vänner, inte så nära vänner som jag faktiskt har. Men jag hade fel, och när jag satt där i jacuzzin med alla mina babblande kompisar runt omkring mej, så kändes det så himla bra. lite sjukt, tänk att du visste (:
OOOch vi slapp människor som kom och våldgästade "Agnes's HUUUUUGE party" haha... Och tur var det.
   
Vi vaknade ganska tidigt idag och fixade upp här nere igen, snackade och sen, runt tolv så åkte dom hem igen. Och jag kan erkänna att det var skönt! Missförstå mig rätt, men jag var TRÖTT. Så gick och la mej i sängen, sov en halvtimma och sen var det skype med familjen som gällde i fyra timmar!
Och det kanske låter mycket för er, men tro mej, det känndes som att jag bara pratade med dom i en halvtimma. Det är galet vad mycket det finns att prata om och säga. Det spelar egentligen ingen roll vad man säger, man behöver inte ens ha ett samtal, bara av att se och höra dom känns underbart!
Och nu är det bestämt!!!!!
DEN 18 JUNI KL 11.35 SÅ KOMMER DOM HIT!!!!! Åhhh, helt knäppt, men jag längtar ändå! Längtar efter att få krama om dom och se dom i verkligheten, inte bara genom en datorskärm! Så jag ska åka och hämta dom och jag är redan taggad! Och har fått lova pappa att komma ihåg vart jag parkerar bilen med haha! Eftersom att när jag både lämnade och hämtade Marcus, så glömde jag av vart jag hade ställt bilen båda gångerna..
Men jag har faktiskt en ursäkt för det!!! När jag hämtade honom så var jag så nervös och glad att jag inte fokuserade alls på vart jag parkerade, ville bara in och träffa min fis så fort jag kunde! (BRA BORTFÖRKLARING) och när jag skulle lämna honom, så var jag ledsen och tänkte inte på vart jag parkerade, eftersom jag visste att vi snart skulle säga hejdå... (INTE LIKA BRA BORTFÖRKLARING, MEN ÄNDÅ GODKÄND) 
    Så mamma och pappa och tilde, jag kan inte lova att jag kommer komma ihåg vart jag parkerar när jag ska hämta er, eftersomdet kommer vara miljoner känslor i kroppen den dagen, MEN jag lovar att försöka komma ihåg iallafall! hehe
 
Nu är det nog dags för mej att sluta babbla, och istället försöka sova. Skolan börjar ju imorgon, sista trimestern... herregud! Men så det gäller att vara pigg och sådär. 
Föresten så fick jag B i slutbetyg i min engelska kurs, och jag kan ärligt klappa migsjälv på axeln, för jag var verkligen värd det B:et, om man får säga så om sigsjälv. Fanns folk i min klass som inte ens fick C... 
   Wellwell, man ska aldrig gämföra sig med andra! Speciellt inte om du tar en engelska kurs med engelska som sitt modersmål.. haha
Godnatt alla fina, ha en underbar dag.


Elenas födelsedag!! och vila i frid.

Åhh attans, jag har inga bilder på tårtorna som vi bakade imorse... dom bilderna är på det andra minneskortet som är däruppe, och jag orkar inte gå och hämta det.. Men lovar att lägga upp bilder på dom senare. Kanske inte är överdrivet intressant för er att se hur våra tårtor här borta ser ut.. MEN vi gjorde grymmaste tårtan som blev en strand med oss fem som solar och sånt! och en myyyycket farlig hajj i vattnet! Och så gjorde vi en tårta med massa hjärtan med :)
Åhh vad jag älskar att göra fina tårtor!!!!! min kära famlj kan glömmma vanliga saker framöver på födelsedagar! nono, nu höjjs ribban vettni.
   Iallafall, efter att vi hade sjungit och ätit tårta och öppnat paket, så gick jag ner till mig igen för att vila lite (hade jag planerat) men det slutade med att jag somnade och vaknade upp klockan tre igen, och hade en timma på mej att göra mej redo for the day.
Vi åkte in till Seattle till ett vattentorn, där vi gick upp och kollade på utsikten över Seattle. Det var coolt, det ver lite kul att från ena sidan av tornet så såg man en storstad och på andra sidan var det skog, nästa sida hav och ah.. ni fattar.. Efter det så hade vi picknick och Sen tog vi en promenad! parken som vi hade picknicken och som låg vid vattentornet, påminde mej ganska mycket om slottskogen faktiskt! btw lixom.
Efter det så åkte vi in till centrum i Seattle och tog en fika på Starbuks, och sen var det dags för bio. Vi såg filmen "The great wizard of OZ". Vilmen var helt okej, jag hade faktiskt förväntat mej att den skulle vara liiite bättre... Menmen, jag kan rekomendera den ändå, men den var inte den bästa filmen jag sett. Dock så var den väldigt söt :)
   Efter filmen så var klockan halv tio, så vi åkte vidare till RedRobin och åt innan vi kom hem igen.. Och nu så sitter jag här i min säng! Redo att kolla ett avsnitt av Greys Anatomy (för er som inte visste det, så är den serien inspelad här i Seattle, vilket är rätt sååååå cooolt). Jag har blivit sååååå beroende av den serien så jag orkar inte. kollar ett avsnitt varje kväll, det har blivit lite som julkalendern för mej :D haha
 
Imorgon så kommer alla brudarna hit och det ska bli grymt kul! Vi ska käka och bada jacuzzi och sen drar vi ner till min våning för lite kul och tjejsnack :) Verkar som att resten av familjen förmodligen stannar hemma, så vi får försöka att vara lite lugnare än planerat.. Jag ska iallafall gå upp i hyffsad tid för att hinna öva med Lilian och Emily.
Vadå öva tänker ni?! 
JOOO, vi tre ska sjunga på skolans talangshow! yes det är sant haha, vi ska göra ett medley av typ 6 låtar, då vi alla sjunger och jag spelar gitarr. Vi har inte bestämt alla låtarna än, men uppträdandet är runt 4 veckor bort bara, så det gäller verkligen att sätta igång och öva nu asså! Så det ska bli kul! Lovar att hålla er uppdaterade om detta.







 
Och så vill jag snabbt bara säga att mina tankar går ut till lilla Linn som i veckan tog livet av sig genom att hoppa framför ett tåg. Jag har svårt att förstå att en liten 13 årig flicka var så olycklig och ensam, att hon valde att ta sitt liv innan det ens börjat. 13 år är alldeles för ungt... Jag blir jätteledsen över att folk kan vara så fruktansvärt jävla elaka och när jag läser kommenarer som folk skriver på hennes videoblogg hon gjorde för någon månad sedan, där dom skriver att det är bra att hon tog sitt liv, där dom skrattar åt henne osv, så vill jag gråta. Att det finns såna jävla äckliga fula jävla helvetes idioter i denna världen...FY FAN FÖR DOM.
Jag önskar dom ett förjävligt liv. Dom förtjänar ingenting, hoppas att dom lever med mardömmar och ångest för resten av deras liv.
Ursäkra språket... men jag blir bara så ledsen av detta....
Vila i frid Linn Nyman <3
Här är några exempel på vad folk skriver om henne på internet. 
vill man inte mara skjuta dessa hjärtlösa idioter? kommer aldrig fatta hur man kan skämta om något sånthär. Det var fel människa som dog denna gången.. dom som skrev detta borde blivit överkört av tåget, inte hon.

Alla barnen var tjocka utom Linn, hon var bara en pöl med skelett, blod och skinn

Alla barnen klarade sig i trafiken utom Linn, hon blev mosad av ett tåg.

Alla barnen leker med ångvälten utom Linn, det var henne dom just mosat

Alla barnen lekte på tågtaket förutom Linn, för hon trampade snett

Knack knack.
Vem där?
Inte Linn iallafall.

Vad är det för skillnad mellan Linn och Linnskämt?
Skämten kommer att bli gamla.

cirkus och en liten skola...

Först o främst, sorry för dålig uppdatering, men har haft massa att göra nu, så inte hunnit lägga ner tid på att blogga!
Idag var vi på cirkus och det var FUCKING AMAZING!!! Det är helt otroligt vad vi människor kan göra med våra kroppar om vi tränar tillräckligt mycket! Och det skevaste är att dom som gör det, får det att se så otroligt enkelt ut med. Detta var i särklass den bästa cirkusen som jag någonsin sett! dom gjorde såna saker så... asså jag vet inte ens vad jag ska söga typ haha!
Tyvärr så fick man INTEEE filma eller ta bilder, nono! det var väldigt förbjudet tyvärr! och det suger för jag hade verkligen velat visa er vad jag fick se idag! menmen, jag lånade Lilians kamera och kunde iallafall ta EN bild där inne haha :)
Jag vill iallafall att alla ni LOVAR mej, att om denna cirkusen någonsin kommer till sverige, så ska ni gå och kolla!! proomise de! för ni kommer inte ångra er en enda sekund!! åhhh jag orkar inte hur grymt det var :D
 
Imorgon så är det Elenas födelsedag!! Yipppppie!! Vi är lediga från skolan så vi ska hitta på någt kul antar jag, och baka en feting fräck tårta med! åhh vad jag är taggad! älskar födelsedagar!! Speciellt andras, klart jag gillar min egen med, men e så piiinigt att öppna presenter lixom,,, hihihihuhu!
   Sen på lördag så åker förmodligen resten av famljen upp till stugan ,och jag ska ha tjejkväll!
och nu kommer vi in på ämnet "liten skola"... för åhh, detta är så himla fult. Kolla, jag ska ha en TJEJKVÄLL FÖR ALLA SENIORS. Och vi alla bestämde oss för att hålla det lite tyst, så att folk inte skulle få för sej att det skulle vara en fest eller något. Känner ju att jag har ansvar för detta huset när jag är hemma med kompisar, så skulle aldrig få för mej att ha en stor fest! 
Meen, nu går ryktet på skolan... Agnes ska ha en fest på lördag... -.- Jag blir så trött, jag blir trött på att folk inte kan hålla tyst om saker, jag blir trött på att folk inte vågar fråga mej om saker, utan frågar mina kompisar istället... snälla rara, det handlar om MEJ! bore inte JAG veta bäst då eller? haha, känns ibland som dom tror att jag är farlig eller något .. Iallafall, Olivia, en tjej i klassen skickade precis denna bilden på en konversation mellan henne och en tjej som går i årskursen under oss.. 
Som sagt, rykten sprider sig snabbt...
 
haha, älskar att hon skriver "huge party" .... Åhh dumma människor!!
 
Men iallafall, ska ha det kul imorgon på Elenas födelsedag, så får vi se vad som händer på lördag. Om folk börjar snacka för mycket så kommer jag till och med kanske behöva ställa in allt.. Vill inte riskera att det slutar med massa oinbjudna människor som kommer hit och tränger sig på.
Så tråkigt att det ska bli såhär... Men jag tror nog att det kommer att lösa sej :)
 
Godnatt alla mina fina!
puss.

finals veckan, snart över..

hejjsan!
Idag i skuulan så hade jag min redovisning då jag skulle kritisera något i dagens samhälle och också dra kopplingar från det till femtitalet. Jag hade ingen aning om vad jag ville göra, men eftersom jag känner mej så kreativ och hellre gör något kul än att stå rakt upp och ner och prata, så gjorde jag (som tidigare nämnt) en film som "kritiserar" vad prefekt är i dagens samhälle. Vet inte om det framgår speciellt tydligt i filmen utan att jag håller min redovisning innan, men jag tänkte ändå att jag kan lägga upp den :) kanske några av er tycker det är kul att se.
Dock är inte detta orginalfilmen... Jag hade redigerat en annan film (nästan likadan) och precis innan jag skulle göra om den till en windowsfil, så crashade programet jag arbetade i och HELA mitt arbete försvann... När jag insåg det var jag nära på att bryta ihop.. Övervägde om jag skulle skita i allt och gå hem.. men nono, jag är inte looser! men det är därför jag snackar så konstigt och sådär, var äckligt stressad!!haha, så gjorde en ny på 20 minuter, hann precis innan det var dags för mej att inta scenen.. Och det gick jättebra, fick A direkt och min lärare var jätteimponerad.. Älskar att mina klasskompisar är så underbara mot mej! Dom stöttar mej verkligen i ALLT och finns alltid där om jag behöver hjälp, om jag känner mej lite nere eller vad som helst.. Dom märker det direkt. Vadfan skulle jag göra utan dom :) ?
 
Imorgon är det dags för mej och Chase att visa upp våran scen och den kommer vara pretttttttttty intense... I scenen så är vi båda olyckligt gifta med andra, men vi är kära i varandra och kommer starta en affär längre fram i pjäsen. I denna scenen så erkänner han sin kärlek för mej och det kommer gå rättt så hett till! (misstolka rätt)!! 
Jag kollade med min lärare om vi kunde filma så jag kunde visa för er, men han tyckte inte de va en sån bra ide, han vill inte att det ska påverka vårat uppträdande typ... Aja, kanske ändå inte är jätteintressant :)
 
Imorgon är det också frisbeee! yeeeey!!! ska bli gött att komma igång med träningen igen! woopwoop! och dessa träningar är verkligen TRÄNINGAR!! Detta är verkligen inget för latmaskar :)
 
Jag tror det var allt för mej! Ledsen att jag inte kan lägga upp massa bilder, har ju för tillfället ingen kamera :/ men ska se om jag kan komma iväg i helgen och köpa en! jag får helt enkelt se till att dom andra i familjen tar massa bilder på cirkusen (om man får ta bilder) så ni får se hur det var och sådär!
kramar!
 

11 Mars

Idag har varit en bra dag! Idag har varit en riktigt bra dag faktiskt. Vädret har varit helt okej, inget regn iallafall. Lektionerna har gått fort och varit bra. Känns som jag kommer närmre och närmre mina klasskompisar varenda dag som går. Till helgen ska vi ha en tjejkväll här hemma med alla tjejerna som är seniors, vi ska käka pizza, bada jacuzzi (om alla får plats, höhö) och ligga och snacka om allt. Känns som tjejerna i min årskurs är väldigt uppdelade, vissa kommer inte alls överens!.. Men nu ska vi alla, eller snarare dom, återförenas och vi ska ha det sjukt trevligt! Och det är verkligen dags för det nu, främst med tanke på att snart är ju skolan över.. och då kommer dom inte träffa varandra över huvudtaget, eftersom att dom börjar på college över hela usa.
 
Det är finals nu i veckan, vilket innebär att vi har fredag ledig! passar bra, eftersom att det också då är Elenas födelsedag. Vet inte riktigt vad vi ska göra då, men på torsdag så ska vi familjen på cirkus!! vi ska på "circle de soleil". För er som inte vet det så är detta en världstunerande cirkus som har massa special effekter och hela köret! Detta kommer vara långt ifrån alla cirkusar som jag sett innan i mitt liv! Sjukt spännande!!!
Blir alltid övertaggad när det är någon annas födelsedag! Jag hoppas att vi hittar på massa roliga saker på fredag, vilket vi förmodligen också kommer att göra.
    Sedan så bokade Elena biljetter till en modevisning i maj (?). Modevisningen kommer vara i Seattles glasmuseum och det är en väldigt exklusiv modevisning! Vilket i princip innebär långklänning, rödamattan och fotografer överallt..
Haha, låter lite töntigt när man förklarar det så, men jag är säker på att det kommer bli skitroligt. 
 
Jag har bestämt mej för att sista månaden nu skjuta ifrån mej det "svenska livet". Ska försöka ta lite mer avstånd nu från alla.. och det är ingen som ska ta det personligt!! Jag vill fokusera på mej och mina vänner och mitt liv här. Orkar inte bli inblandad i mer drama hemma.. jag är ju för fan inte ens där? och är trött på folk som ljuger en rakt upp i ansiktet.. 
 
Så, nu var den ilskan nästan borta :)
Nu ska jag fortsätta att redigera min film som jag ska redovisa imorgon.
ÖNSKA MEJ LYCKA TILL.
puss
 

sorry för dålig uppdatering!!

Ledsen för dålig uppdatering! Men helgen har varit så solig så jag har inte har haft så mycket tid till att sitta vid datorn! Så ledsen för det!
Men igår, Lördag, var en sjukt grym dag! Jag sov lääänge, och när jag gick upp så skypade jag med Marcus en stund! Det var kul att får göra det, känns som vi inte pratat på ett tag. Iallafall, jag gick upp direkt efter det (klockan var då två) och möttes av sol, värme och två kusiner i shorts och linne! Det var sommar ute, vi hade en riktig sommardag! Jag och emily körde ner till QFC och köpte glass och godis. Nyttigt I know, menmen, vi ville fira :) när vi kom tillbaka så hoppade vi in i jacuzzin och åt och drack onyttigheter och solade i flera timmar! sjukt underbart. Vi gick upp klockan sex och bestämde oss för att göra "Blind Makeup" på varandra. Alltså att man blundar och sen sminkar varandra. Det var jättekul och vi skrattade konstant. Sen åkte vi till Tommy Thai och köpte mat och hela familjen åt. Sen fick vi för oss att vi inte alls hade fått nog av jacuzzin, så vi satte oss där med en milkshake i näven och kollade på film. så himla lyxigt! Det var sjukt mysigt och kul och roligt och kan använda alla positiva ord i hela världen till denna kvällen. Dom andra gick upp efter det och jag och Lilian låg kvar och pratade om allt mellan himmel och jord fram tills klockan 2 på natten. Vi pratade verkligen om allt, hur vi ibörjan när jag var här, inte riktigt visste hur vi skulle bete oss mot varandra, vilket språk vi skulle prata med varandra och så... hur skevt det var första tiden, men nu ... nu är det som vi blivit mer eller mindre systrar. 
    Jag njöt verkligen av varje sekund när vi låg där under stjärnorna mitt i natten och pratade. Det är såna stunder man inte ska glömma, såna stunder som betyder och är viktiga.
Det var den bästa dagen på länge kan jag säga, helt grym. Det enda dåliga var att min kamera förstördes.. Den ramlade in i jacuzzin och öppnade luckan till batteriet och minneskortet ... så alla bilderna från dagen försvann och åhh :( jag har ingen kamera längre.. Men den var ändå typ 6 år gammal, så ska köpa mig en ny som kan ta bra bilder! verkligen på tiden asså haha.
 
Idag har jag pluggat massor och Emily och Lilian var skådespelare i en film som jag gör inför min engelska klass. man ska kritisera något i dagens samhälle, och jag kritiserar skönhetsideal. filmen kommer bli gryym! lovar att lägga upp den när den är klar :) 
Sista veckan i skolan nu på denna trimestern! spännande asså. och det bästa av allt... OM 20 DAGAR ÅKER VI TILL LAS VEGAS!!!! det kommer bli så gryyyyyyyyyyyymt!
 
Hoppas ni haft en grym helg alla :) pussss
 
och en sista sak, till mina trogna läsare Monica och Elsa..
GRATTIS TILL HÄSTEN! :D verkligen superkul att se och ni kan räkna med mig hängandes över er med förhoppningar på att kanske få rida lite. så räkna med mej om ni ever behöver hjälp eller så, jag skulle mer än gärna vilja rida lite.... :)) hihi! 
om det skulle gå för sej såklart!!!!
 

Sol!

Hej, tänkte bara uppdatera lite fort och göra er gröna av avundsjuka :)
Detta är till alla mina favoritsvenskar som sitter hemma i all snö. Till alla kalla och frusna kompisar som går till skolan i iskalla vindar och slask.. till alla med tre lager tjocktröjjor och mössa med halsduk..
JAG SITTER UTE I SOLEN MED LINNE OCH SOLGLASÖGON OCH LYSSNAR PÅ MUSIK!
känn på den ni :D Idag är vädret sjukt underbart. Hade det varit detta vädret en svensk sommardag... jag hade inte klagat asså. Igår regnade det massa och idag, POW, underbart väder med sol och värme , bara sådär :)
 
Åhh vad jag älskar detta vädret! hoppas det stannar såhär fram tills ... vintern kommer igen haha. Eller.. varför inte skippa vintern och ha det såhär föralltid??
 
Idag har jag frisbee och sen efter det ska jag och familjen upp till stugan och åka skidor. Jag ska även passa på att jobba massa med mitt engelskapapper och börja med projectet som ska redovisas på onsdag.
Så som ni säkert vet vid detta laget, när jag är vid stugan så  har jag inget internet! så kommer inte att uppdatera för ens jag kommer hem igen. Men vi hörs då!
Nu ska jag fortsätta njuta av solen!
 
puss.
 

En födelsedag och en kväll full av show!

Hellojsan!
 
Föörst av allt!!!
Vill säga grattis till min underbara fina bästa vän Alexander som fyller 19 år idag!!!! 
Det är verkligen sjukt hur bra vi klickade! Tog inte lång tid föräns vi var tightaste kompisarna i världen. Vi var med varandra varenda dag och på lektionerna satt vi och skrattade åt allt och alla. Vi har stört mycket minnen tillsammans, han och jag! Och jag vet att när jag kommer hem, så kommer vi skapa ännu fler.
Det finns inte många guldklimpar där ute, men när man väl hittat en, så gäller det att inte förlora den!
Alex, du är min lilla guldklimp. Jag älskar dajj!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min dag har varit mycket bra! Vi hade ingen yoga imorse, vilket innebaar att jag kom till skolan och möttes av 3 timmar håltimma. jag övervägde att åka hem och sova i två timmar, men det slutade med att jag pluggade på min essay och kollade på lite film. Sedan var det lektion och efter det hade vi bild-lektion.. Vilket innebär att vi seniorer skulle börja med vårat senior collage. Vi kommer få en halv sida in the yearbook. vi ska slänga ihop ett collage med massa bilder på oss själva, det kan vara vilka bilder man vill!
så ett litet utrop till alla där hemma, om ni har någon bild på mej som ni tror skulle passa, maila jättegärna den till mej isåfall!!!! :) om ni inte redan har min mail, så är den [email protected]
 
Sedan nu var det time for EPS SHOWCASE!
Det gick bra tycker jag allt! Och kul framför allt, lite nervöst när det blev dags för att dansa... Men det gick med bra och aohh, antar att videosarna får tala för sigsjälva. Hoppas ni tycker om dom. och sjukt pinsamt med dansvideon MEN jag offrar er för eran skull.
 
ENJOY!!!
puss.
 
 
 
 

Är bara så trött!

Jepp ni läste rubriken och det är väl vad jag har och säga just nu.. JAG ÄR SÅ TRÖTT! Känns som att det är så mycket att göra nu i slutet på terminen så jag får typ panik. Det är saker varenda dag efter skolan som man ska gå på, läxor som ska lämnas in och framför allt som ska göras!
Jag har jättepanik inför mitt seniorproject .. har ingen aning om hur jag ska börja och i vilken ände som jag ska börja söka fakta på.. Och det här med engelskauppsatsen... åhh!
Jag började idag och skrev klart första två paragraferna.. inte så lätt när man ska skriva en uppsats med 11 quotes från 3 olika böcker och kunna referera till en film plus klura ut vad "the beat generation" was ute efter. och dessutom ... på engelska!
Dock kommer engelskan lättare än vad svenskan gör nu känns det som, men det är ändå svårt när man ska börja söka fakta och kunna skumma igenom 3 tjocka böcker på typ en vecka... Buut im hanging in there! :)
 
igår så dansade vi flamenco i skolan ... och ja.. det gick la inte överdrivet bra! har en video men tvekar STARKT på att lägga ut den här asså haha! Vi ska dansa igen efter skolan, då det kommer vara smockat i hela matsalen (låter litet, men det är stoor som fan och har en balkong så att fler ska få plats) och det är lite nervigt, kan inte alls dansen sådär asbra (ingen av oss kan den speciellt bra) menmen! ska be dom filma och ta kort, kanske denna filmen blir lite bättre, isf lägger jag kanske upp den. Ska också spela flöjt med, vi ska uppträda med 2 låtar, kommer garanterat slänga upp dom här :) 
 
Idag så hade jag och Chase uppträdande med våran lilla scen, och det riktiga uppträdandet (final project in the acting class) kommer vara nästa vecka! Men vi är grymma, han och jag! Så lätt att vi kommer få alla poäng :) inte alls speciellt intressant! 
 
Känns som att jag bara försöker fylla ut all tomrum här nu, så kanske är dags att jag stänger ner datorn och försöker sova. klockan är kvart i tio och jag och Lilian ska vara i skolan imorgon kl 07.20 för att repetera inför kvällens show.
   Och nu blev detta inlägget lite halvdeppigt och segt, ledsen för det! men ni ska veta att jag har det hur bra som helst och jag älskar att vädret börjar bli sommrigare (dock regnade det som attans idag) och åhh, jag älskar allt!! Nästan, sorry, nu blev det lite too much här på positiviteten... 
Vem försöker jag lura... skriver som sagt nu bara för att fylla ut det tomma vita spacet , nu är det verkligen dags för mej att sova.
 
Godnatt mina söta fina sverigemänniskor, imorgon ska jag uppdatera med lite roolig information, och förhoppningsvis lite bilder och filmer med. 
Pussss
/ En övertrött och lycklig Agnes
 

Bonjour mes amies!

Hello helloo!
Denna dagen har gått huur fort som helst asså! Känns som att det var typ en timma sedan jag gick och la mej, men noope, det var typ exakt 24 timmar sedan just nu. Verkligen sick!
Menmen, dagen i skolan var naajs och jag har inte så många dagar kvar nu på denna trimestern! Gött, men ändå fett sorgligt... Meeeeeeeeeeeenmen, nästa trimester så kommer jag att ha följande klasser.
  • Instrumental Music - Haft denna klassen hela tiden som jag gått i skolan här! Spelar ju flöjt och kommer fortsätta med det. Även fast det inte är mitt favorit instrument direkt, så är det alltid kul att ha ett ämne i skolan som är musik relaterat.
  • Kommer att börja ta en kurs som heter PE-wellness. Ni förstår nog själva vad den kommer att handla om.. (alkohol, droger, hälsa, sex osv.) 
  • Western Fiction - En engelskakurs. Vet inte så jättemycket om den just nu, mer än att det verkar kul.
  • Choir - yes my friends, jag ska sjunga i kör. Men har bestämt mej för att om inte denna klassen är rolig , så ska jag byta tillbaka till yoga. (även fast jag är sjukt trött på den klassen nu, eftersom vi gör samma sak varenda lektion.... dock är jag proffs på sunsaliutation 1 och sun namaskaar b ... hohoho)
  • Original works - Detta är en teater relaterad kurs. Hänger på att boosta upp självförtroendet och vi ska lära oss att skriva egna pjäser.
Sedan ska jag ha en klass till, hoppas på att det blir en art-class! Gillar verkligen läraren som håller i konst klasserna och älskar dom lektionerna!!
Vet att inte mitt schema är jobbigt alls, men det lär ändå blir lite mer läxor nu på slutet :) Men det är inte meningen att jag ska ha 5 timmar med läxarbete varenda dag när jag är här! nono, vad skulle det vara bra för lixom? 
Och att bro på läxor, jag kommer inte göra mitt senior project om hästar. Jag har insett att jag isåfall kommer behöva köra 45 minuter dit och 45 minuter tillbaka typ every day... Sjuuukt onödig tid som kommer spenderas i bilen och pinsamt mycket bensinpengar som slängs åt skogen! DÄRFÖÖR, så har jag bestämt mej för att jag ska göra ett arbete om "Native Americans". Ska gräva djupt i indianernas historia här i Seattle. Se hur dom levde då, hur dom lever nu, vilka ritualer osv. dom har kvar nu.. Visste ni tex att staden SEATTLE är döpt efter en Indian Hövding? ... Finns mycket kul som jag kommer att lära mej :) och för hoppningsvis kommer jag få träffa massa intressanta fd. indianer med! Kommer dock bli sjukt mycket arbete, men bring it on! im ready.
 
Nog tjat om skolan!
Idag när jag kom hem, så gick jag och kusinerna ut och "övade" frisbee.. slutade med att vi spelade in massa töntiga filmer istället.. 
Haha, men iallafall! Efter det så spelade jag flöjt en stund (vi ska spela upp en låt på morgondagsen assembly, så kände mej tvungen att övaövaöva). Later on så åkte jag med Oskar ner till park place, och sen tog jag och Teddy en promenad hem. Vädret idag har varit så otroligt jävla underbart! (ursäkta språket!) men åhh, solen sken, det var tjocktröjja som jällde och jag såg folk i bara t-shirt och shorts gå omkring som om det var vilken sommardag som helst. Kunde inte med att stanna inne hela eftermiddagen för det! Hoppas verkligen att vädret håller i sig denna veckan så att frisbeeträningarna inte blir regniga och slaskiga..
 
Känns som att det var något mer jag tänkte skriva, men bästa att jag lägger av med skrivandet nu innan jag kommer på det igen.. För känns som att denna texten redan är tillräckligt lång nu! Vill ju inte tråka ut er med mer babbel..
 
Men vi hörs imorgon! Som sagt, ska tvinga någon att filma mina 2 framträdanden imorgon, så att ni där hemma kan ha lite att skratta åt.. 
Godnatt alla fina! eller snarare godmorgon :)
puss.
 


'
'


 

Its sunday sunday, gotta do homeworks on suunday ..

Åhh, äntligen så fick jag skypa med min fina fiina familj! Det var alldeles för länge sedan sist! Jag blir alltid så glad av av att prata med er, Mamma,Pappa och Tilde! Ni är så fina och gulliga och jag saknar er så himla mycket!!
Men känns alltid 100 gånger bättre efter att jag skypat med er. Vi började prata om planer inför sommaren när dom ska komma hem! Och åååh så kul det ska bli asså! Saknar seriöst ord :D
Tilde sjöng en jättefin hejdå sång för mej! Eller ah, jättefin..... Men ajj love ju ändå :*
Och jag hade mitt första samtal med Bella också! eller ah, jag pratade och hon lyssnade ... med rumpan :/
 
Nu har jag finallllly blivit klar med alla mina läxor! åhh joy. Dock blir det såklart fler men ändå, man blir så feting glad när man har hållit på med en läxa hur länge som helst och äntligen blir färdig! typ som att ställa ner en astung resväska efter att ha gått omkring och burit på den en hel dag. 
vill ni veta planerna för kommande veckan? Jepp det tror jag att ni vill.
 
Imorgon - Skola och sen spela fotbolls match
Tisdag - Skola och dansa Flamenco inför hela skolan ... NERVÖS SOM ATTAN, är fett beredd på att skämma ut mej :) och ska tvinga någon filma så att ni kan få skratta lite haha.
Onsdag - Skola och sen frisbee
Torsdag - vara i skolan kl 07.20 och reppetera sångerna vi spelar i instrumental music, och sedan efter skolan är det EPS show = spela med musikgruppen inför skolan + föräldrar OCH dansa flamenco..
Fredag - Skola och direkt efter kolla på teater i skolan och sen (om jag hinner) frisbee
 
Såå nu vet ni det! Det var la intressant? :D och veckan efter denna så är det dags för finals i skolan!! Och veckan efter det så börjar SISTA trimestern med nya schemat och allt. Spännande :) Nu är det snart dags att käka middag och sen ska jag kolla på film och efter det är det läggdags!
Hoppas att ni där hemma sover gott, för det ska jag med göra sen när jag går och lägger mej.
hehe,
pussssssss

En EPS dans, en födelsedag och huvudvärk

Hellu!
Igårkväll var jättetrevligt, dansen var hundra gånger bättre än vad halloweendansen var och musiken var grym! Eftersom jag inte varit på en dansfest, eller va man ska kalla det för, på lääänge... så var det veerkligen på tiden alltså haha! Jag hade inte förväntat mej att det skulle bli så mycket dans, men DAMN vilken workout det blev asså! Jag hade seriöst träningsvärk i benen idag när jag vaknade! Men bra att jag fick lite träning i fredags iallafall, eftersom jag hoppade frisbeen så jag skulle kunna hinna fixa mej innan det var dags att dra.
     Men iallafall, efter dansen körde jag hem Lilian och var beredd på att hoppa i säng och sova, men Gabby fick mej att ångra mej så jag drog på fest hemma hos henne och kom hem någon gång runt tre! I think ... haha 
 

och här är en video jag slängde ihop, inte bra alls! menmeeen (((:
sorry, dåliga bilder men min kamera är inte direkt den bästa.....
     Jag vaknade imorse gaaanska så sent, och hamnade med en gång på skype med Ellen! där jag spenderade fyra timmar och vi snackade om allt och lite till. Så skönt att få prata med henne och bara prata om allt och skratta åt sjuka saker i livet. Så sjukt att jag har kännt henne i typ 15 år nu! i n s a n e :) 
Jag mådde inte så jättebra idag, så spenderat resten av dagen i soffan framför TVn! Låter hemskt jag vet, men ibland behöver man lugna dagar för sigsjälv. Dom andra är inte hemma, så det har varit lugnt och skönt... perfekt för en trött tjej med huvudvärk .. höhö
Och skulle ju egentligen ha massa kompisar över nu eftersom, som sagt, ingen mer än jag är hemma. MEEN jag mår inte asbra så hoppar det :) intressant intressant ...
 
Imorgon så har jag ingenting speciellt planerat, HOPPAS PÅ ETT SKYPESAMTAL MED MIN FAMILJ SOM JAG INTE PRATAT MED PÅ EVIGHETER!! Men det är bara om dom kan och sådär! Saknar dom cpmycket! 
På måndag så ska jag btw spela en fotbollsmatch :) Ska spela med Oskars lag, haha tro det eller ej! Dom spelar en inomhus match mot ett annat lag med vuxna (män och kvinnor blandat) och så frågade Oskar om jag ville vara med, och eftersom att jag är "vuxen" (18)  så får jag vara med och spela! Det ska bli kul, inte spelat på länge! Så vi får se hur det går! 
 
Och en sista sak!
Min underbara fina bästaste pojkvän fyller 20 år! Åhh så knäppt! Det kommer ju vara "igår han fyllde" när ni läser detta, men just nu så är det , för mej, hans födelsedag!! Och jag vet att jag sa det i videoinlägget, men usch vad det suger att jag missar denna dagen :(
Det är verkligen helt sjukt vad fort tiden går Mackan, allting som vi gjort tillsammans och allt som vi ska göra :) Är bara så jävla glad att jag har dig, hoppas verkligen att du vet om det älskling  ♡ 
Du är den finaste killen på jorden, and I love you so damn much!!!!!!!!!!!

vidjooinleeeeeeeeeeg

hejjjj
hejdo
 
 

Känner mej död.

Hej alla finisar!
Sorry att jag inte uppdaterade igår, men åhh vad trött jag var! och ååååååh vad trött jag är just nu!
Jag började ju med frisbeen igår, och jag kom inte ihåg att det var såhär jobbigt! Åhh shit, det är ju till och med jobbigare än fotboll! Här står man inte stilla EN SEKUND och det är springaspringaspriinga hela tiden! Jag hade för mej att det inte alls skulle va så, hade för mej att det var liiite lugnare sist jag spelade, men nono! så fel jag hade!
Kan ju dock vara för att jag typ gick i 7an då, och nu är jag en senior på high school och spelar med killar som spelat i hela sitt liv. 
Menmen, det är grym träning och jag kommer vara så feeeting fit till sommaren! BEACH 2013 wooopwooop! dock säger vi alla så varenda år, men det blir aldrig som man tänkt dej haha..... 
 
Well welll,
Imorgon är det dansen i skolan som jag pratat om innan, och det ska väl bli helt okej kul! EPS danser är inte skitroliga direkt, men jag går hellre än att stanna hemma och sen ångra mej. Dock verkar det som att alla taggar mer nu än sist de va dans i skolan, så det kanske blir lite roligare iaf. Dom springer runt och köper nya kläder och skor och allt möjligt, men jag har inte jättelust med det, känns som jag hellre lägger mina pengar på något som jag verkligen vill ha, än på neon-färgade kläder. HOHO
    Sooo, imorgon efter skolan så blir det frisbee och sen hem och fixa sej lite! jagmenar, om alla ska springa omkring i nya outfits och sånt, så måste la jag steppa upp min look med lixom! Efter det ska vi alla ut och käka, vi har reserverat ett bord på Red Robin för 17 personer, så det kommer bli najs :D Sen drar vi till dansen och efter det så brukar folk tydligen dra och käka glass?!?!? hahah, askonstigt.... Men jag hoppar glassen och drar på fest istället haha!
vi kanske åker upp till stugan tidigt på lördagen eller så åker jag och Lilian upp imorgon direkt efter dansen, det ät inte riktigt bestämt än ... jag tycker vilket som blir braa!
det ända viktiga denna helgen är att jag hinner sjunga grattis-sången för mackan som lämnar tonårslivet och fyller systemet (: cuult
 
Jag har la inte så överdriget mycket mer att säga än att jag har träningsvärk som attan och att jag har en fet engelskaläxa tills imorgon och jag har INGEN ANING om vad jag ska skriva eller något ... ÅHHHH  :( aja, det löser seej såklart! precis som allt annat i livet löser sej (: tids nog! KOOOM IHÅG DET ALLA!!
 
Nuu ska jag ägna mej åt min omöjjliga engelskaläxa och sen käka en feeet middag och gå och lägga mej, lär ju inte bli så jättemycket sömn imorgon.
PUSSSSSS o KRAM
 

RSS 2.0