GLAD! dans student musik och prank

Heeeeeeeeej!!
Åhh, idag har jag haft världens bästa dag typ haha! och den blir bara bättre och bättre hela tiden typ. Vet inte varför jag e så hyper, allt e bara awesomeee!!
Iallafall, i skolan idag så hade vi våran jättetöntiga dansuppvisning! vet inte om jag sa detta i förra inlägget, men vi var inte helt klara i huvet när vi kom på denna dansen i söndags kväll, om man säger så hehe.. och det kommer ni märka när jag visar er videon som emily spelade in.
Jag tror att vi alla fick lite kalla fötter precis innan det var dags, vi övade dansen typ 3 gånger.. menmen, vi hade kul och det hade publiken med! det som räknas lixom :)
sen så lägger jag med upp en film när vi i min klass sjunger "the cup song".. asså ni kommer se på mej att jag ALDRIG hört låten innan, och vi alla låter som ett gäng stuckna grisar, för vi bestämde 20 minuter innan assemblyn började att vi skulle sjunga denna låten. och detta blev resultatet! (längst ner) skratta och njut :)
 
Imorgon är det en vanlig skoldag, men på torsdag så börjar det hända saker mina vänner!
Torsdag morgon så ska vi vara i skolan extra tidigt för att öva på våra instrument, för på torsdag eftermiddag så har vi uppvisning och ska spela vad vi lärt oss. ska också sjunga 5 låtar med kören som vi kan sådär bra. ska få någon att filma igen så ni får se :) bara för att jag är så snäll!
efter det, så ska vi seniors på skolan busa till det!
varje år i min skola så får alla seniors bestämma en "prank-dag" då dom stannar i skolan jättesent och gör massa olika bus. typ ... välter alla möbler, ställer muggar med vatten överallt på golvet etc. 
Det låter kanske jättelame, men vi har kommit på med massa grymma saker! tex. vi ska parkera 3 bilar mitt i matsalen, vi ska få stora containrar till skolan att ställa på parkeringen så det inte finns plats att parkera, vi ska dekorera alla klassrum i olika teman osv. 
jag och casey ska fixa med alla toaletter. vi ska lägga karamellfärg i all tvål, plast över toasitsen, tejp på kranen och massa elaka saker! KUL!!!
Efter vi är klara i skolan så åker vi alla hem till Sam för att ha en class-sleepover! och sen på fredag så har vi en senior-skip day. som innebär just vad det betyder, vi ska skippa skolan för en dag eftersom vi fixade prank för den dagen för resten av skolan!
så planen för fredag är en heldag inne i seattle! Jag vet inte exakt vad vi ska göra än, men det blir nog allt från tuggummi-väggen till "paris-hjulet" och spaceneedle. vi får se, skriver såklart mer och tar bilder när det väl händer!
När vi väl kommit hem från seattle så kommer sam derek och olivia hit för vi ska fixa inför lördag! PROM NIGHT!! jag ska ju ha en efterfest här hemma, så vi ska möblera om så att det finns plats och så. blir kul att se 20 personer få plats nere i min källare. 
 
Vill avsluta mitt inlägg med en tanke som jag haft hela året, och som nu händer på riktigt.
studenten. Hade jag inte åkt hit, så hade jag just exakt nu suttit och druckit champange med en vit klänning och en studentmössa på huvudet. hade suttit och lyssnat på mina lärare och skrattat med mina bästa vänner! Jag tror att det som svider mest är att jag inte kommer ta studenten med mina klasskompisar där hemma! som jag saknar så jävla mycket!! det suger, om jag ska va helt ärlig. att inte vara med på utspringet, flaket eller efterfesten. 
men jag ångrar mej inte en sekund. inte en sekund. detta året har varit det bästa i mitt liv, och dagarna blir bara bättre och bättre hela tiden. jag vet att jag kommer sitta och dricka champange om exakt ett år, och skratta med nya vänner. men att inte få göra det med nina agnes alex och alla.. det är verkligen segt.
men jag hoppas att dom får världens absolut bästa dag ever!! <3 älskar er mina fina vänner!!!!!!
 
Här kommer filmerna och lite bilder!
ha en jättebra dag! och till er som läser detta som ska gå på någon av mina kompisars student idag eller imorgon, GE DOM VÄRLDENS BAMSEKRAMAR FRÅN MEJ!! glöm inte.
puss.
 

 
 

Min helg och lite sånt

Hejsan alla knäppisar!
Hur har eran helg varit?? MIN HAR VARIT GRYM!
I fredags så åkte ju jag upp till Lopez island med Ivy, Casey, Bekah och Diane och det var verkligen awesome.
Det tog 2½ timma att komma till båtterminalen, väl vid terminalen fick vi vätna 2 timmar på att färgan skulle åka och när vi kom fram på ön, var det 30 minuter bilresa till själva husen. Det tog tid, men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge!
Casey och hennes familj hade två jättefina hus vid vattnet, helt nybyggda och så. Det kändes typ som man var i värsta miljadärhusen alltså haha! Jag tänkte lägga upp bilder här nere på huset vi bodde i, så ni får se what jag menar.
Vi baddlade kajak, tog långa promenader, gick i små affärer, spelade spel och festade till det lite på kvällarna. Vi lagade svenska köttbullar, gick ut och åt jättegod mat, spelade biljard och bara tog det väldigt lugnt. Dom hade ingen TV, data eller mobiltäckning där, vilket var jätteskönt! ingen stress alls, man kunde bara lämna all stress hemma lixom. Och visst, man kan säga att man inte behöver sitta vid datan eller något sånt hemma heller, men det är inte alls samma sak.
Det brukar alltid vara valar utanför deras hus, men vi såg inga denna helgen. Blev jättebesviken, hade jättegärna velat se valar!!
Kommer ihåg senaste gången jag var här med min famlij, då var vi ute med Oskars båt och kollade på valar, och dom simmade precis under båten och åhh, det var så himla fräckt! Tänk att få uppleva det, -fast i en kajak! det hade allt varit något, right?
Vädret var jättebra, förutom sista dagen (idag) då vi åkte hem. Men det gjorde inget eftersom vi satt i en bil och i en färga hela dagen! 

Igår natt så kom vi på att vi vill göra ett uppträdande för skolan på tisdag, för på tisdag så är det vi seniors som ska hålla i skolmötet; då hela skolan är samlad i lunchrummet. Vi seniors gör allt och vi får göra vad vi vill, och vi kom på den grymma iden att vi skall dansa! haha, vi kom på en värdelös dans och övade den två tre gånger, och imorgon så ska vi dansa för hela skolan.. Ni anar inte hur dålig våran dans är alltså haha! Men det kommer iallafall att bli underhållande för resten av skolan. Lovar att få någon att filma så att jag kan lägga upp på bloggen, och visa er när jag skämmer ut mej inför hela skolan. 
kul va?!
 
Här kommer iallafall bilder från helgen! lite på vad vi gjorde, husen och mitt rum och mitt badrum! HEHE
vi hörs imorgon! och laddar förmodligen upp den pinsamma videon med då!
puuusss






hejhejsanhallo!!

Nu har jag varit väldigt dålig på att uppdatera .. igen. Sorry för det.
Vet inte varför jag alltid börjar mina inlägg med att be om ursäkt för att jag är så dålig på att uppdarera och så, men nu är det som det är! 
Och varnar er... närmaste dagarna kommer det inte bli mycket uppdaterat! åker till lopez island och kommer inte hem föräns måndag kväll. Men nu till nämaste dagarna.
 
i onsdags så hade jag en SKITIG DAG. jag vaknade alldeles för sent, tog på mej första bäsa fulaste klädena jag kunde hitta, spillde varm choklad på migsjälv när jag körde till skolan och fick en penna i ansiktet så jag började blöda. KUL DAG LIXOM.
men till dagsen höjdpunkt; Jag hade sista lektionen fri, så tänkte åka och köpa ngt på starbucks innan frisbeeträningen. Men Diane tvingade mej att stanna för att hon tydligen var tvungen att prata med mej efter sin lektion, och det var tydligen JÄTTEVIKTIGT. Så jag stannade och ringde henne 10 minuter efter att hennes lektion skulle slutat, hon sa att hon skulle komme till mej om en minut. Men ingen Diane, istället så kom Sam och sa att Diane satt och väntade på mej i ett klassrum längre bort. Så jag gick dit för att se vad som pågick, men INGEN DIANE INTE. haha! istället så stogd Noah där, en kille i mitt frisbee lag. Han gav mej röda rosor och choklad och frågade om jag ville gå på prom med honom. så himla gulligt! jag dog seriöst lite haha.
Om man säger såhär, vad är ett år i usa om man inte blir bjuden på prom på ett gulligt sätt lixom? :)) Vi är såklart bara bra kompisar, men hela grejjen var så söt. Att dom lurade mej och blommorna och det haha. Kändes som jag var med i en astöntig film typ! 
Som ni förstår så är det ett himla tjat om prom och allt nu, så idag var det planering inför vilka blommor man ska HA PÅ SIG. bokstavligt talat! Tjejen köper en blomma som killen ska ha på sin kavaj, och killen köper en blomma till tjejen som hon ska ha på sin arm som typ ett armband eller vad man säger. Så på måndag efter Lopez, ska vi brudar åka och beställa blommor. Haha känns lite halvt töntigt, men ändå kul att göra något nytt. Jag och Noah har bestämt att vi ska ha mörkblåa blommor, eftersom att min klänning är mörkblå. Men jag skriver mer om prom när det närmar sej. Tyckte bara hela grejen va kul, var inte alls beredd på det haha.
 
Igår hade vi våran SISTA frisbee-match! BUUHUHUHU ;( kommer verkligen att sakna frisbee. Vad ska jag nu göra efter skolan? Det var ju fett att ha en aktivitet, så man gjorde något. Men sånt löser sej, man hittar alltid på något annat att göra! och det är ju inte många dagar kvar ändå, som jag kommer ha sysslolösa.

Idag så har jag varit i skuulan och det har varit kuuUul! stressade hem för att packa, vilket jag precis blivit klar med, ch nu har jag 10 minuter på mej att käka något fort innan jag ska hem till Casey. Vi ska ju åka till Lopez tills måndag, så vi ska dra så snabbt vi kan. Eftersom att det är momorial weekend nu, så kommer det vara fullt med bilar och lååånga köer. Och en bro kollapsade idag.... så vi måsta ta värsta omvägen. Vi kommer få sitta i bilkö i typ 4 timmar haha.. KUL... men värt :D
Men som sagt, jag uppdaterar när jag kommer hem och jag lovar att ta massssvis med bilder, så ni  får se hur grymt det är!
Ha en gryyym helg nu alla fina.
PUSS
 
Btw, en i skolan kom fram till mej idag och sa att han hade läst i tidningen här om kravaller i sverige. en fråga.. VAD FAN I HELVETE HÅLLER DOM JÄVLA IDIOTERNA PÅ MED? hur dumma i huvudet är dom? blir så fett arg.. åhh, fyfan för dom som håller på såhär. BORT MED ER.
 
 

sorrrrrrrrry...

hejjj! förlååååtförlåååt att jag är så dålig på att uppdatera! jag vet att jag  s u g e r  på det just nu! men jag unnar mejsjälv det! har bättre saker för mej än att sitta framför datorn lixom!
Men nu har jag tid att uppdatera, så tänkte skriva lite om vad jag gjorde i helgen och den kommande helgen och sådär!!
 
Fredags så följde jag med Casey och Olivia, för det var dags för tattoo och piercing för dom. Jag själv gjorde ingenting, känner att det inte behövs för tillfället! HÖHÖ. Det var jättekul att se hur nervös Casey var inför hennes tatuering (förståndeligt!) och sen vilken lättnad hon kände när han väl satte igång, eftersom att det inte alls gör så ont som hon trodde det skulle göra. Så jag var med dom där och sen gick jag hem och sov! aströtttt!! Sen ringde Diane mej och frågade om jag ville hänga med in till Seattle för att kolla på killarnas frisbeematch, vilket jag såklart gjorde! Det var askul att de dom spela och dom var GRYMMA! klart jag har sett dom innan lixom, men inte på detta viset. detta var verkligen blodigt allvar haha.
Efter det så åkte jag och Diane hem till henne och käka pizza och kollade på film i hennes biosalong! Hon har precis flyttat till coolaste nya huset, där dom bla. har en egen biosalong! yes yes! FETT COOOLT. Så vi kollade på film och låg och pratade fram tills runt fyra-tiden innan vi somnade.

Vaknade Lördag morgon och åkte hem för det var skypedags med la familla! Mycket kul att prat med dom igen och snart så ses vi med!!!! galet! nästan lite sorgligt .. för det betyder att jag snart sitter på planet hem igen, till bajsSverige... NOOOO USCHHHHHHHHH.......... BAJS. Ta det inte på fel sätt nu bara, men faktiskt så vill jag inte hem! även fast jag vill träffa er alla. Har mitt liv HÄR nu. åhh kommer gråta som en bebis när det är dags!
Anyways, efter skype så kom Derek, Ben och Noah och hämtade upp mej och vi käkade glass och sådär, sen åkte vi hem till Diane för att åter igen kolla på film haha! denna gången kollade vi på American Pie the reunion, KUUL! sen åkte vi och åt Sushi och det var svinäckligt. hatar suchi. blä. Iallafall, åkte hem och mötte upp Casey efter de, hon sov över och vi hade en tjeeeejkväll! mys :)
 
Hon åkte hem ganska tidigt på Söndagen och jag fortsatte sova och plugga! Det var en mycket lugn dag, och det behövdes efter den fullspäckade helgen! inte en enda lugn stund typ haha. Men det är så det ska vara! njuter till max :D
Igår så var det en vanlig dag i skolan och det var helt okej! det är bara 14 skoldagar kvar med lektioner... hur galet är inte det? HUR GALET ÄR INTE DET??!
 
Denna veckan är sista veckan med frisbee med.. så jävla sorgligt. vi har två träningar och en match på torsdag! döööör... sen tidigt på lördag morgon så åker några tjejer från klassen till Caseys hus på lopez island. det ska bli bajskul! berättar mer om det senare! 
Nu måste jag gå för min sista lektion börjar typ nu! men lovar att bli bättre på att uppdatera!!
PUSSSSSSSSS
 

deepest darkest secrets shhh don't tell anyone

HI all of Agnes's sweedish friends! Rock your body yeahhh. rocking on. so that's what we do in america. i hope you know agnes has bad taste in music put holy shit don't awihlike fuckng tell .  wat she knows its a joke. i  can't wait for prom. rock your body. so this is another one of agnesse adventures here while shes been an american. i wish i could meet all of you i want to go to sweden. ill kick your butt give agnes her diry socks back yo. chocolate cows and cupcakes. 
 
pues si te hablo en espanol will you be able to compender en la mananaa. me gusta banananas. en costa rica no estaba muy feliz porque del ambiente de la gente en la viaje. no es jucio. que lata. 
 
AGNES IS THE FREAKING BEST! i am going to miss you so much next yeaar girl! I wish we had gotten to know each other sooner in the year my love! You have to come back and visit me and Rochester!!! promise? 
 
I hope EPS wasn't too disappointing to you. we are def not a typical school. but we enjoyed having you here! :) hope you know that!! everyone loves u, and so do I!!!! <33
 
the music is so scerene now it makes you float and stuff
 
rock your body people
/ Casey
 

15 i femte tvåtusen13

Hellu!
Idag har det varit en rätt så kall och regnig dag alltså! lite halvsegt sådär! men frisbeeträningen var hur kul som helst och ser fett fram emot våran sista match nästa vecka! det är en cohed game, så vi spelat både tjejer och killar!
men tänkte berätta lite om hur det gick igår med redovisningen och sådär!
Redovisningen gick väldigt bra! som sagt så har jag alltid haft ganska lätt för at redovisa och sådär, och igår var inget undantag. Jag berättade om min project, kokboken alltså! om olika svenska rätter, kakor, varför jag valde att göra det osv. Och såklart så bakade jag ju massa med! så alla kunde smaka en liten bit. jag kan säga att min redovisning belv överlägset populärast! tror dock att det bara var för att jag hade med mej kakor... höhö.
    Igår somnade jag framför teven och gjorde samma idag. jag är så himla slut på kvällarna när jag kommer hem! tror att jag sover för lite. somnade på två lektioner igår med ... men åhh så gött det är att sova haha. Jag ska somna lite exra tidigt ikväll hade jag tänkt. men klockan har redan hunnit börja bli tjugo i elva, så blev inte så tidigt trots alt.. ÅH SÅ INTRESSANT.
 
Fredag mina vänner! då är vi lediga från skolan och då ska jag följa med Casey och hålla henne i handen när hon ska tatuera sig! ska bli askul! hon har pratat om det länge, men aldrig tagit tag i det! så jag sa åt henne att ringa och boka tid, vilket hon gjorde  med haha. finally lixom! så fredag klockan ett är det dags för henne alltså! jag glömmer hela tiden bort att jag har en tatuering, har undrat ett flertal gånger vad jag har i nacken när jag ser bilder och bara ser att de e något litet svart därbak i nacken. helskevt alltså haha!
så fredag blir det att umgås med tjejerna och ha det lite trevligt på kvällen med. Ska bli najs, och i helgen har jag inget planerat förutom att sova! ta igen sömn!! och så ska jag träna med. mitt ben har blivit mycket bättre nu vilket är underbart! glad at det inte blev så grov inflammation, utan att den bara gick över av att ta det försiktigt.
  
Vill bara säga att är jätteavis på mina kompisar i sverige som har sina baler nu! sett massa bilder och det känns jätte overkligt för mej. jag känner att jag med skulle varit med på dom korten egentligen. och ännu jobbigare kommer det att vara och se alla bilder från studenten! kan inte fatta att jag inte kommer springa ut där, full och lycklig, med dom. så himla sjukt.. men får dra med dom nästa år på både balen och studenten! Denna resan är helt klart värt att ta ett "extra år" av skola när man kommer hem! men det känns lite tungt att missa alla sina bästa vänners studenter och sådär..Men ångrar mej ändå inte en sekund :)
Nu ska jag sova!
få en underbar dag nu alla! och var försiktiga om er själva med.
kram
 
My Hoomies!

min helg och lite sådär!

HEEJ!
Åhh förlåt, nu har jag verkligen varit världens sämsta på att uppdatera!! vet att jag typ alltid öppnar mina inlägg med att be om ursäkt på att jag inte är så jättebra på att hålla er uppdaterade.. MEN nu kan jag ärligt säga att jag slarvat senaste dagarna nu alltså.
Men anyways, nu ska jag berätta vad jag haft för mej senaste tiden! here we go
 
I fredags, så var det skuula! Det var helt okaj, som vanligt! dagen gick asfort och efter skolan så åkte jag hem och hoppade bio och middag. Jag måste verkligen börja prioritera vad jag lägger mina pengar på nu! har inte så överdrivet mycket kvar nu (hehe) så jag bestämde mej för att skippa att spendera typ 50 dollar på en dålig film och lite käk. Istället så kom Casey hit, och vi drog ut och festade istället. Har bestämt mej för att gå på så många fester nu som jag kan! det är inte varenda dag som man har chansen att gå på villafester med fulla amerikanare och röda plastmuggar! Kommer sakna det alltså haha!
 
Lördags så var det uppgång tidigt, (kl 9) för jag och Rebecka hade bestämt oss för att dra och shoppppa!! Jag vet, det är ironiskt att jag skriver att jag ska spara mina pengar och sådär, och sen skriver jag att jag shoppade massa dagen efter! MEN en film och käk kan jag få gratis hemma lixom, oxh åka och shoppa här är ju sjukt värt! Speciellt med tanke på att det är så himla billigt här! Klart att man måste passa på, eller hur? plus att kläderna har man med sej läänge och så är det kul att shoppa med! Anyways.
Rebecka kom hit kl 10 och vi åkte mot shoppingstället. Southcenter är hur stort som helst!! Timmarna rullade förbi och pengar rullade iväg. Jag shoppade totalt för 160 dollar ( ca: 1020 kr) och fick 2 jeanse shorts, hörlurar, kofta och en himla massa fina tröjjor! ska ta bilder på vad jag shoppade och visa, bara för att!..
När vi började bli klara där, så åkte vi och hämtade upp Linnea, Rebeckas aupair kompis, och vi åkte till factoria mall. Vi hade bestämt att det var dags att äta på buffen där! MUMS. Väl där så träffade vi också Torun, en annan av hennes vänner. 
Det var hur kul som helst att umgås med svenska tjejer! att sitta och prata svenska med människor kändes helt ... skevt. Jag kände mej asförvirrad ibland, för man tänker ju på engelska eftersom jag bara har amerikanska kompisar här, men så ska man prata på svenska och ah.. åh så kul det kändes! verkligen skittrevliga tjejer också!
Efter buffen så var det dags för att åka gocart! Aldrig gjort det innan så körde som en kärring och kom sist av alla, men det var hur som helst jävligt roligt att testa på hihi! Ångrar inte det en sekund, MEN kommer nog ta ett tag innan jag sätter mej i en sån liten bilsak igen.
Kom hem igen ganska så sent och somnade ännu senare!
 
söndag så vaknade jag ganska så tidigt och fixade här hemma lite och lagade pannkakor som frukost till Lilian och Emily. Sedan pluggade jag och gick på en låång promenad! Det var en ganska så lugn dag, men det är skönt med sånna dagar med ibland :) det vet vi ju alla. 
 
Idag så har jag varit i skolan! Vädret har varit allt från soligt och skönt, till iskallt och ösregn och storm typ. Vädret har verkligen levt sitt eget liv denna dag, och hoppas verkligen att det skärper sej! man kan ju typ inte gör någonting alls när det är såhär! 
Just nu så förbereder jag inför min redovisning imorgon! ska ju redovisa för hela skolan om min seniorproject (en kokbok för er som inte kommer ihåg det) Så jag håller på att baka, så ja kan bjuda folk på lite gott, och så fixar jag även en posterboard! ska ta bilder på det så att ni för se resultatet :)
 
Nu ska jag fortsätta förbereda! denna redovisningen måste vara GRYM.
Jag hoppas att ni har det bäst! 
PUSS.
 
längesedan jag såg denna utsikten nu ...

Sol, student och funderingar!

Hejhopp!
Solen skiner och snart är det helg! hur najsigt är inte det på en skala lixom?
Idag så hade vi frisbeematch och vi vann, såklart! jag spelade dock inte för min högra benhinna is killing mee när jag springer! så jag var där och hejade på laget och sådär bara! Det var en sjukt spännande match, men som sagt så vann vi ((:
Efter matchen så åkte jag hem, och tog med emily och teddy på en lång promenad! Det var underbart varmt, och vi gick och pratade och pratade! jag tror att om inte Oskar hade ringt oss och bett oss komma hem, så hade vi fortfarande gått omkring och pratat! Finns så mycket att prata om, skola, sommaren, när jag åker hem och ja, det är ju galet! Jag undrar hur mycket det finns att prata om men mina vänner när jag kommer hem igen, förmodligen oändligt mycket! Det har hänt så mycket på sistonde både här och hemma, så det kommer bli så mycket snack, och jag är säker på att jag har sjukt mycket att ta igen.
 
Skypade mej sonja med! vi kom fram till att vi inte skypat med varandra på 5 månader!! knappt snackat något alls! helt sjukt.. Det var många skratt och nästan lite tårar. Saknar Sonja så mycket! Eftersom att jag inte kommer vara med på hennes student, som är om typ 2 veckor!!!!!!!!!!!!!!!!! så bestämde vi oss för att hon skulle sätta på sej sin utsprings outfit och sin mössa, vilket hon gjorde haha, klockan 4 på morgonen!! Och så satte vi på hennes utrspingssåt och så tog hon ministudenten tillsammans med mej!! låter sjukt konsigt, men det var jättekul! känns lite bättre nu faktiskt! Det är så segt att jag missar nästan alla mina kompisars student .. men nu fick jag iallafall vara med på en! nästan :) haha
 
Imorgon så är det skola och sedan träning, ska dit och göra så mycket jag kan! På kvällen så blir vi nog ett gäng som åker och ser en film och tar en bit käk någonstans! trevligt trevligt! och senare på kvällen, fest!
Lördag så åker jag och Rebecka och shoppar sönder på South Center! Känner att jag vill ha med mej en helt ny garderob till sverige när jag kommer hem! ska lämna alla gråa och svarta deprimerande kläder här! Senare  efter det så ska vi åka och käka på western buffe, och efter det så blir det gocart! hur sköjj blir inte det?! aldrig åkt innan haha :D
ha en underbar fredag!
puss.
 
Denna sommaren som var, spenderade jag kanske bara 5 procent med mina kompisar. Jag prioriterade andra saker framför dom, så jag då tyckte var mycket viktigare. Det var flera gånger som jag fick höra att jag prioriterar fel och det blev massa bråk för att jag var en sån usel kompis. och det fula var att jag inte insåg det då, hur självisk jag faktiskt var. Alla bråk som uppstod mellan mej och mina vänner, handlade enbart om att dom ville umgås mer med mej, att dom saknade mej. 
Men jag förstod inte det då, utan jag tyckte mest det var irriterande att dom va så tjatiga och fattade inte varför dom inte bara kunde lämna mej ifred. När jag lämnade sverige, så hade jag nästan förlorat några av mina allra bästa vänner. och det hela var mitt fel, det var bara för att jag valde bort dom.
    Samma sak med min syster och familj, jag umgicks inte ett skvatt med dom. Jag tog dom för givet och brydde mej knappt om vad dom gjorde eller vart dom var. Tilde, hon sa att hon saknade mej. och det sa hon innan jag ens hade lämnat sverige. Hon saknade våra myskvällar, våra långa prat och jag tror till och med att hon saknade att bråka med mej. hon saknade hela mej, men jag var för blind för att fatta det just då. 
    Det tog mej cirka 1 månad efter att ja lämnat sverige, innan jag insåg hur dåligt jag betedde mej. Hur självisk och elak jag var! Jag har fortfarande skuldkänslor över hur jag prioriterade då, jag var så.. finner inte ens ord för det. och skyller detta enbart på mej. Det var mina beslut och jag som bestämde mej för att inte lägga tid på mina vänner eller familj. för jag trodde att det fanns viktigare saker i livet. men jag hade så fel.. så fel.
Jag är så otroligt sjukt glad att dom kompisarna som borde lämnat mej för länge sedan, fortfarande står vid min sida och fortfarande vill att allt skall vara som det brukade. Även fast jag behandlade dom som skit, så finns dom fortfarande här för mej och jag saknar dom något så in i bomben. Hade någon betett sig så mot mej, som jag var mot dom månaderna innan jag åkte, så hade jag lämnat den personen med en gång. utan tvekan!  Men det gjorde inte dom, även fast jag stötte bort dom, så kom dom tillbaka.
      Anledningen till att jag skriver detta , är för att jag nu insett hur mycket vänner och familj är värda. man ska verkligen inte ta någon för givet, som jag gjorde. och jag lovar, jag svär, att jag aldrig kommer upprepa vad jag gjorde. Kommer aldrig prioritera saker framför dom personerna igen. jag kommer att bli en bättre kompis, syster och dotter när jag kommer tillbaka igen. Jag kommer bli en bättre person. Eller rättare sagt, jag har blivit en bättre person.

HEj mina tålmodiga favoriter!

Hejjsan!
Ledsen att jag är så dålig på att uppdatera!! Jag har haft så mycket hela tiden nu, så hinner faktiskt inte. Enda chansen jag har är när jag gått och lagt mej, och när jag väl lagt mej ner i sängen så somnar jag som en stock! Så sorry för det mina vänner! men ett inlägg varannan dag kanske inte är jättedåligt? eller? :)
Igår på matchen... åh herre!
Det var 33 grader och strååålande sol ute! vi hade som sagt bara 6 spelare och andra laget hade 15 spelare med sej. Så vi i mitt lag fick spela i 80 minuter streck i solen, utan avbytare. Medans andra laget bytte nästa hela tiden. Jag var så himla död efter matchen alltså! Svetten rann och vi alla dränkte oss i isvatten när matchen var över. Så underbart skönt var det!! Tyvärr så förlorade vi igår... Men jag är ändå sjukt stolt över oss 6 som faktiskt var där och kämpade i hettan! Nästa match är på måndag, så vi får verkligen hoppas att fler dyker upp då! 
Jag kom hem och hoppade in i dushen, och sen var det lite plugg, tv, middag och sen dags att sova! sjukt gött!
 
Idag så har jag varit i skolan såklart! och efter det så åkte jag hem och lämnade av Emily och vi lagade lite mat tillsammans och kollade på Greys Anatomy. Sen ringde Casey och frågade om jag ville hitta på något! Så åkte ner till Redmond för att käka middag med henne. Det var jättetrevligt, och vi kom fram till att under memorial weekend, som händer om två veckor , ska vi åka till hennes stuga på lopez island med ett gäng andra och bara sola och njuta av allt. Ja g tror att det kommer bli sjukt najs! Det är tydligen jättefint där och deras hus sägs vara ... grymt.
Så det ska bli riktigt kul faktiskt :) skriver mer om det när vi närmar oss!
 
Just nu kollar jag på nyheterna om dom 3 kvinnorna som varit kidnappade i 10 år. Jag blir helt paff, blir så ledsen. Kan inte tänka mej vad dom har fått gå igenom. Och jag tänker på alla andra som är försvunna nu, tänk om dom också har det så som dom hade det? just precis nu? Man blir ju mörkrädd.. får hoppas på att dom kräken får riktiga ordentliga straff!! fyfan.
    Nu ska jag fixa mej och sen hopp i säng! är helt död så det enda jag vill göra just nu är att sova!! Ledsen för ett så tråkigt inlägg.. men jag är helt slut. Ska skärpa mej, promise!
PUSS FINISAR!!
 
bild på mej och mia på koster! Passar verkligen in nu, eftersom att det är så otroligt varmt och sommrigt här just nu! Denna dagen var en asbra dag! och det var dagen på bilden också för den bilden. 

taggar match!

hejj, just nu sitter vi på bussen på väg till frisbeematchen! vanligtvis så är vi runt 12 tjejer på varje match, eftersom vi är 7 på plan hela tiden. MEN idag så är vi bara 6 St totalt ... och det är runt 32 grader och strålande sol. JAG KOMMER DÖ!! skojar inte!! vi alla svettas redan som grisar. menmen, vad gör man inte för laget lixom? spela I 80 minuter streck I detta vädret kommer ju bli en upplevelse de med.
önska oss lycka till nu!
kram



lördahahag och söndahahag (långt inlägg!)

Hejjsanhoppsan i gallopsan!
Åhh vilken helg vill jag börja med att säga! VILKEN HELG! strålande sol och 28 grader... båt och promenader! gud så underbart! varför kan inte vädret vara såhär varenda dag? Låt mej börja från början ..
   Lördag så var det tidig uppgång, för att det var dags att åka ut till båten. Vi stannade och åt en snabb frukost på starbucks och sedan bar det av mot seattle. Väl vid båten så träffade vi dom andra som skulle med, och det var ett trevligt gäng familjer! Hade inte träffat någon av dom innan, och det roligaste med att träffa nya amerikanska familjer är när dom alla blir lika förvånade över hur bra engelska jag pratar. och den vanligaste frågan jag får efter att dom kommenterat min engelska är "Do you know how to speak English too??" Haha! Amerikanare är inte så väldigt smarta alltid..
However, roddtävlingen satte igång och det gick snabbt måste jag säga! Dessa roddare är alltså VÄLTRÄNADE! Jag känner en kille som ror, och han har roddträning varenda dag efter skolan i 3 timmar!! Snacka om vältränad alltså haha! Iallafall, det var väldigt kul att se dom ro och som jag precis skrev, helt sjukt att dom kan ro så fort! Lovar att vi inte har en endaste liten chans att springa i närheten så fort! 
Efter alla race, så var det dags för båt parad! Det är en speciell yacht-klubb som annordnar denna dag (om jag fattade det hela rätt?) så först åkte alla dom båtarna och visade upp sej! Det var fina båtar, inget jättespeciellt eftersom jag är van vid fiina circe där hemma! Men dom var välpolerade och ah.. helt okej I guess! Inte jätteimponerad som sagt. Efter det så åkte det "normala" båtar och visade sej, normala båtar som var utklädda.. haha låter jättekonstigt mej yes! dom hade klätt ut båtarna till olika saker, dom mesta hade hawaii tema. Och detta var jättekul och se! ägarna till båtarna måste lagt ner en himla tid alltså! sjukt. (gjort en liten ful film på några båtar som åkte förbi, lägger upp den längst ner!!)
Vi åkte hem med båten (uuuunderbart att åka båt en sommardag som i lördags) och sedan åkte jag lilian och emily ner till affären för att beställa pizza och köpa glass. Dock gjorde dom våran pizza på fel sätt 2 gånger.... så vi fick vänta myycket längre än väntat! Men jag lyckade få en kupong på en gratis pizza tills nästa gång! lyckat haha. 
Sen åkte vi hem och kollade Harry Potter. Vi har påbörjat ett marathon med harry filmer! så varenda kväll efter middagen blir det runt 40 minuter harry potter! moocket kul.
Efter det var de hopp i säng och jag somnade så fort så foort!
 
Söndag så satte jag klockan på 9! hade planerat att gå upp tidigt för att ta en promenad, men jag var så trött så jag gick inte upp föräns klockan 11.. Väl uppe så åt jag frukost ute i solen (höll på att dö av värmen) och sedan gick jag ner och skypade med Mia och Tilde snabbt! Jag övade flöjt och sen bestämde jag och Lilian oss för att ta en promenad i det underbara fina varma soliga vädret! Hua mej så varmt det var! vi tog teddy och gick ner till vattnet i parken och satt där i runt 2 timmar och pratade och allt och ingenting! vi kollade på alla människor och njöt av solen! kan lova er att jag har fått sjukt myckt färg denna helgen alltså! Det har nästan varit lite för varmt men ändå asgött.
Efter en stund fick vi dra oss hemåt igen för att börja laga middag! vi stannade på vägen och köpte oss varsin glass och kom hem runt 6 tiden igen. Vi lagade Tacos och vi satt hela familjen och åt och pratade fram tills 9.30, då det är dags att gå till sängs! Solen gör en tröttare än vad man tror alltså!!
 
Så nu ligger jag här, målar naglarna och bloggar så att ni ska ha något kul att läsa :) och sommriga bilder att kolla på!
Imorgon är det skola och det ska bli kul att träffa alla kompisarna igen! har ju varit en vecka sedan nu. Och efter skolan så är det frisbee-match! Kommer dock ta det väldigt lugnt, eftersom jag har fått benhinneinflammation -.- vilket verkligen suger. Så ska spela så mycket jag kan! vill inte göra det värre än vad det redan är.
Sååå det var min helg! hoppas att ni med haft en asbra helg :) Njuut av alla bilder nu och kolla filmen med på dom utklädda båtarna, så fattar ni vad jag menar! sorry om den är asdålig, men klockan är 11 och orkar inte redigera en film just nu. slänger upp en bild på vad jag hade på mej idag! och svettades som en gris! 
S O M M A R E N  Ä R  H Ä R ! ! 
pussar och kramar!
 
 
And the båtbilder! enjoy













Och här är då (för er som inte vet/fattar det, Oskars båt!)
 
Just nu skajpar jag med alex innan han ska till skolan och innan jag ska sova! :) saknar den killen så mycket!!
och här kommer filmen!
 
 

shopping och båtliv!

hejhopp!
Idag har det varit en minst sagt fullspäckad dag! Och gud så skönt det är att verkligen GÖRA saker och inte ha så mycket slapptid till att bara göra massa onödiga saker. Soo..
Jag och Diane bestämde igårkväll att hon skulle hämta upp med kl 10, för att åka till alderwood mall. Så jag satte klockan på nio och somnade. Sover dock skiiit på nätterna nu, och inatt eller ah.. kl sex imorse (blir faktiskt natt om man är van vid att gå upp kl 1..) iallafall, vaknade kl sex av att lilians väckarklocka tjööt så högt så jag höll på att avlida. Skojar inte, det var otroligt högt. Så jag höll för öronen och väntade på att någon där uppe skulle stänga av den, men NEJ. ingen. så jag fick gå upp och stänga av den och dom andra sov. Fattar verkligen inte det, jag sover ju där nere och Emily har sitt rum breve Lilians, men nope, hon sov som en stock! (Lilian är på skolresa så hon var inte hemma.) iallafall, nog om det intressanta!! Jag gick och la mej igen och vaknade kl 10.05 av att diane ringde och sa att hon skulle bli 10 minuter sen. min dumma mobil ringde inte. JIPPIE. så fick snappt slänga på mej kläder och sådär och en liten stund senare satt vi i hennes bil med ner rullade rutor och hög dunkande musik. Det var soligt och vindstilla idag! Det var så sommar ute så ni fattar inte! åhh så underbart!
Väl där shoppade vi som grisar (MIN GARDEROB ÄR NU LJUSARE ÄN SVART FÖR EN GÅNGS SKULL) och det var grymt. det är hur stort som helst. Vi bestämde oss för att åka dit snart igen för att Oskar behövde hjälp med båten, så vi var bara där runt 2 och enhalv timma.
 
Jag och Oskar åkte ut med deras båt för att lägga oss ute på sjön, för att imorgon så samlas det hur många båtar som helst på en lång rad för att det är rodd tävling. Så vi kom dit och hittade oss en plats efter mycket om och men.. det var inte speciellt sent när vi kom dit, men det var många som hade åkt dit för att ha säkra platser inför imorgon. Roddning kanske inte låter så speciellt för oss svenskar, MEN här är det faktiskt en väldigt stor sport. så jag ser faktiskt fram emot att ser riktiga tävlingar imorgon! Vi kommer vara runt 20 personer på deras båt imorgon, så det blir kul att se hur det går haha. Men kul ska det bli som sagt. Och det var riktigt kul att komma ut dit och se alla stora båtar som lagt till på rad. Det var musik, dansande bikinibrudar och ah.. det var partybåtliv där ute alltså. Och folk är ute där nu med och taggar inför imorgon, men vi valde att sova hemma. Man lär la inte få nåågon sömn där ute inatt, fast det kanske hör till själva grejjen lite.
Iallafall så känns det skönt att få sömn innan en lång dag på en fullsmockad båt och massor av sol.
 
Att komma ut på havet idag, gav mej en känsla av hem. Det påminde mej så mycket om alla mina sommrar ute på havet, och det påminde mej om min familj. Min fina familj! Ni vet säkert vad jag menar när man känner en speciellt lukt eller hör en speciell låt, så påminner det en om en speciell person eller ett minne? Precis så är havet och båtar för mej, det påminner mej om min fina familj där hemma! På så sätt representerear min tatuering dom två bästa sakerna på jorden på samma gång, havet och min famlij. Jag tror att jag har dom bästa minnerna med min familj ute på havet. Åh vi har så många fina minnen!
SÅ. nu vet ni det.
KRAM
 







Hur coolt ser inte detta ut? strålande sol och ute på havet i en båt, med et STORT berg täckt av snö i bakgrunden! beautiful.
och påminner inte denna båten lite om en annan viss båt hemma i göteborgs hamn, eller är det bara jag som tycker det? ;)

Chilla på dillen

Hejsan alla Svenskar!
Sorry för dålig uppdatering ... igen! Med dagarna går så fort och jag är helt ärligt för lat för att uppdatera på kvällarna.. Men jag gör min bästa ändå. eller ah.. så dålig är den inte.. aja
   Först och främst, jag hoppas att ni alla haft en bra valborg! Och att ni alla kommer må som ni förtjänar imorgon ;) om ni fattar vad jag menar! he-he
 
Anyways, igår så gick jag ut och sprang! sen tog jag en promenad i ÖSREGNET! det var jättemysigt fakiskt. även fast vi båda blev pissevåta och äckliga haha. Men det var ingen annan ute så jag släppte lös teddy och vi följde tågspåret en lång bit bort. Vi kom hem och jag gick en stund på tredmilen samtidigt som jag kollade på Greys Anatomy. Nu när jag är hemma och alla är bortresta, så finns det inte så jättemycket mer att göra än att träääna och baka. 
Idag så har jag gått på tredmilen och bakat massor! Blir kul att se hur det smakar efter middagen ikväll. och att bro på middag, ikväll blir det tretätters här hemma! Jag måste baka och laga hur mycket mat som helst nu innan deet är dags för redovisningen av senior projectet, som för övrigt är om TVÅ VECKOR... kommer aldrig att hinna.. Ohh well, jag får göra mitt bästa!
 
Vädret är rågött och på lördag ska det bli 27 grader sol ;) hur lyxigt är inte det lixom? Och planer för veckan... hmm... det enda jag har planerat är shopping med diane på torsdag (tagggggga köpa massa nya sommarkläder, woppwopppp). hon var den enda av oss seniors som inte åkte till Costa Rika (förutom mej då) utan hon åkte till carlefonia med sin familj istället, men kommer hem torsdag och då blir det som sagt shopppppping för hela slanten. Sen har jag en frisbee-match på söndag, men tror inte den kommer bli av eftersom hälften av laget kommer hem typ två timmar innan matchen, vilket suger!
Men jaa, såhär kul har man det när ingen är hemma! Gabby och Caleb jobbar båda hela tiden.. tråkiga jävlar! Men det lutar mot party på fredag så det kommer bli najs. Behöver nog det! 
Dock känner jag inte att jag behöver festa ihjäl mej här, med tanke på att jag vet att det kommer bli ett jävla festande när jag kommer hem! Alla jag snackat med är hur taggade som helst på att jag ska komma hem så vi kan partyparty tillsammans!! Och jag med! Saknar att kunna gå ut och festa, här är det ju bara hemmafester som gäller! och börjar bli lite trött på det nu, även fast jag ska passa på att njuta av dom, eftersom det nog inte kommer bli så många i sverige, nu när alla är gamla nog för att gå ut på krogen.
 
Aja, nu har jag tråkat ut er med massa fest snack och grejjer, jag börjar bli tom på intressanta saker, nu när tiden står still. Fast det är ändå ganska skönt att bara slappna av och ha ego-dagar. Jag tror att jag behöver det. Detta är lixom lugnet innan stormen, innan slut spurten på denna fantastiska fina resa!
Sköt om er alla.
LOVE
 
 
Hittade absolut ingen bild på min data som jag har lust att ladda upp just nu. och är för lazy för att ta bilder på vad jag bakat just nu! så lägger upp en gammmal bild som passar lite till fest-talkeeet. Tror denna bilden är från i somras. SKÅL
fotocreds till bajskorv.
btw, vad ör det för fel på mina naglar? :s

RSS 2.0