HALLLLLLLLLLLLLLLLLLLOWEEEEN

Än är inte halloweenfirandet över! nejnej!
Idag är det riktiga Halloween här i USA. imorgon för er va? 
Så nästan alla i skolan idag är utklädda till olika hemska saker! allt från häxor (like me, hehe) till enhörningar till nalle puh! Så himla kul med sånthär, det gör skolan en roligare ställe att vara på! ÄVEN FAST JAG ALLTID HAR KUL OAVSETT OM DET ÄR SÅNAHÄR DAGAR!
   Jag skrev inget förra veckan om att vi hade en så kallad "spirit week". vilket innebär att alla olika "grades" tävlar mot varandra med att klä ut sig och den grade som har mest folk som klär ut sig under veckan vann ett pris på halloweendansen som var i fredags! 
 
De olika teman var:
MÅNDAG - PAJAMA DAY! (ha på sig sin pjamas till skolan)
TISDAG - TWIN DAY! (hitta en "tvilling" i skolan och klä er likadant)
ONSDAG - CELEBERTY DAY! (klä ut dig som en kändis)
TORSDAG - HIPPIE DAY! - (ah ni fattar nog, klä er som en hippie)
FREDAG - COLOR DAY! - (Varje grade har en speciell färg som alla i den graden ska ha på sig under dagen, våran färg var grön)
 
Så alla är som sagt utklädda idag, inklusive jag haha! Här är en bild på min sjukt snygga outfit!
Efter skolan ska jag hem till Katies house med några från klassen, vi ska baka, dela  ut godis, kolla film och gå trick or treating! riktigt Amerikanskt ;)
PUSSSSSS! 

SKYPE!

Skype Skype UNDERBARA SKYPE!
Du hjäpler mej hålla kontakt med familj och vänner!
SKYPE I LOVE YOU! <333333333333333333
 

min helg!

Då var det dags att uppdatera om helgen! måste ju göra det förr eller senare!!
Shit vilken helg, har varit igång hela helgen och haft sjukt roligt verkligen! :)
FREDAG; så var det ju halloweenfirande som bara den!
Här är några bilder från dansen

 
Dansen var väl helt okej antar jag! det var i caféterian och alla från grade 9-12 var där plus folk från andra skolor med. Jag tycker att det kunde varit roligare men det mesta blir ju vad man gör det till lixom :)
Kvällen blev roligare mot slutet iaf haha!
 
sen på LÖRDAG; var det dags att gå upp tidigt för att som sagt dra till Vancouver!! och vilken resa det blev :D 
här kommer några bilder!
 
Hotellet vi bodde på låg mitt i stan pch hade 42 våningar! Såhär högt uppe satt vi och åt middag, helt sjukt coolt! och det var samma koncept som det var på space needle, golvet snurrade så man fick se utsikten från alla möjliga håll!
 
Och jag träffade May från Vietnam med! tjejen som jag brevväxlade med för några år sen, som jag aldrig träffat!
VILKEN TJEJ! 
hon vet verkligen vad hon vill. i vietnam bor hon uppe i bergen i en by, där de ofast är kallt! och för att få tillgång till dator etc. måste hon gå och åka moppe ner till staden där det finns internetcafen, skolor, affärer osv! 
hon jobbade med att giuda turister och denom det har hon lärt sig engelska och det var så hon träffade farmor och farfar! Nu pluggar hon turism i Canada, vancouver och hon vill öppna eget turistställe i sin by i vietnam!
Vi bestämde att jag ska komma och hälsa på henne när hon flyttat tillbaka, det skulle allt vara något ;)
 
Jag och May! :D
 
Hotellrummet och utsikten därifrån var inte heller så dålig! 

 
Och slutligen avslutade vi helgen med en musical, The Addams family! sjukt rolig och himla bra!
När man ser musicaler och sånt blir jag så himla taggad och vill också vara med på scenen och sjunga! 
Tilde om du läser detta, SKICKA HIT SKIVAN VI SPELADE IN!!!!
 
 
Tack för mig!
vi hörs snart, promise :)
pusss

what a day!

Idag är det fullt upp HELA DAGEN/KVÄLLEN/NATTEN!
 
Direkt efter skolan idag så åker vi iväg för våran allra sista volleyboll match! sjukt sorgligt :( Hur kan säsongen redan vara över?? jättejäääätttetråkigt. Har verkligen haft jättekul under vollyboll-veckorna! träning varenda dag och match två gånger i veckan. vi har kanske inte varit det bästa laget, men vi har alltid haft roligt när vi spelar, vilket såklart är huvudsaken!
 
EFTER matchen måste jag snabbt hem, duscha och slänga på med min halloween kostym! för det är halloweendans i skolan ikväll! Ingen aning om hur det kommer vara, känner mig inte jättetaggad, men ska ju såklart dit! 
Har lovat katie att gå, eftersom vi har matchande kostymer! Lovar att ta massor av bilder så ni får se hur det ser ut och allas kostymer osv. Halloween är ju somsagt stooort här!
 
SEEEEN ska jag direkt från skoldansen till Gabby, som bor runt 4 minuter från mig, på fetaste halloweenfesten! Hon har alltid asstora fester (det vet jag eftersom jag varit på fest hos henne innan) men tydligen är halloween extra stort! Sist var vi runt 100 pers i hennes hus, och det gick knappt att röra sig, och ikväll kommer det vara 200 där! Shit vilket party haha!! Hur ska alla få plats och så lixom?
 
OCCH efter festen blir det hem och sova i runt 3 timmar, för ska upp tiiidigt och åka till Vancouver med Kristina och Farfar!! :D vi ska träffa en vietnamesisk tjej som heter May, som jag har pratat med och så för några år sedan. Farfar hjälpte henne med pengar till studier och så när hon bodde i Vietnam, och tack vare det fick hon ett stependium och nu pluggar hon turism i Canada! 
Så vi ska dit och bo på hotell, käka och kolla oss omkring :) askul!
 
DIIREKT efter vi kommer hem på söndag, skall vi på musikalen "familjen Addams" nere i down town Kirkland! ska bli spännande :)) Och den drar ännu en skolvecka igång! Vet att alla i Sverige kommer ha höstlov då, men vi får vänta tre veckor till... ända tills thanksgiving för att få lov :(( BLÄ!! hatar er.
SKOJA!!!! <3
   
   Så jaa, det var väl det antar jag! om 20 minuter börjar min yoga lektion så dags för mig att dra! kommer inte hinna uppdatera på hela helgen så ni vet, men vi hörs igen på måndag och lovar att ta massor av bilder denna helgen!
KRAAAAAAAAAAM!
(slänger upp en bild på Vancouver hihi)
 
 
 
 

KONSTigt ;)

tänkte bara lägga upp en bild på vad jag gör på konstlektionen just nu! för skojs skull
detta är en fågel som jag har målat I vattenfärg med lager på lager teknik! grymt kul! dock är den inte klar än!


och idag dekorerade vi pumpor I skolan med! skitsnygg pumpa som föreställer en skalle med öppen hjässa haha!


för övrigt så ska jag till VANCOUVER över helgen!! berättar mer om det senare!
pusssssssssssssssss

Space Needle!

Shit vilken kväll! Det var verkligen hur coolt som helst att sitta högt där uppe och äta middag!! Det var hur gott som helst och ah, hela konceptet med att ha en restaurang där uppe är så grymt.
Man kan tänka sig att det är "runt" där man sitter och äter, så det snurrar lixom, själva golvet där inne snurrar medans fönsterna är helt stilla, så att man ska få se utsikten från alla håll när man äter.
Nu tänker säkert vissa av er att nä men usch, sitta i en karusell och äta?! nejtack!
Men jag lovar, man märker ingenting, det går såpass långsamt. Jag tror att vi hann med runt tre varv när vi åt, och vi var ändå där länge!
Här kommer lite bilder!
 


UPDATE!

Shit va dålig jag är på att uppdatera! inte skrivit något alls på hela helgen :O hoppas att ni överlever ändå!
Anyways
 
FREDAG : Vi hade Match mot ett high school i Seattle, konstigt nog hade vi matchen i ngn slags kyrka?! det är tydligen jättevanligt att kyrkor har olika idrottslokaler och sånt här för alla ungdomar! (mutning eller vadå? :) ) Matchen gick bra, vi hade energin uppe och alla var jättetaggade! Dock förlorade vi för att domaren lät andra laget sörva ( sörva... så kan de inte stavas :s serva? aja..) medans vi bytte spelare och det var match poäng så ah... 
Sedan var det restaurang och filmkväll hemma hos Katie som gällde! Sjukt najs dag/kväll!
btw 23 är mitt nummer jao! ville ha 26 som e mitt fotbollsnummer men fanns inte.. INTRESSEKLUBBEN.
fint hus eller vad?! inte för ni ser så mycket, men JÄÄÄÄ*LAR vilket hus!! 
och här ser man lite att dom börjat med halloween dekorationerna (;
 
LÖRDAG: i lördags var jag sjukt trött! jag små sov i princip hela dagen! gjorde min läxa (läsa 457686543 sidor) så det var iaf bra! Kvällen avslutades med kusin mys :D
 
SÖNDAG: Shit vad gjorde jag i söndags?? ... Just de, var och kollade på Lilians fotbollsmatch! tyvärr förlorade dom men dom kämpade på bra i seattlevädret! (REGNET).
 
IDAG: OSKAR FYLLER FEMTIO wohho :D Så vi fick ledigt ungefär halva dagen idag för att sjunga, käka tårta osv. (har min första lektion nu, web design -.-) 
Ikväll skall vi till space needle äta middag! shit va kuldet ska bli! är så sjukt taggad för att åka upp dit och dessutm käka lyx middag!! yeeey!
Kommer uppdatera ikväll med en snygg utsiktsbild så ni får se den otroliga utsikten!
Här kommer lite fler bilder från imorse; pöss så länge!
 

JUST NU

vi är inne I Seattle och kollar på jv laget som värmer upp inför match! och snart är det våran tur att spela hehehhhehe, spännnnnande :)))



Y000

En bild från när vi var på bio igår och såg hotel ransylvania. man ser inte hur stor bion är på denna bilden tyvärr, men bion va grymt stor! och biosalongen... shit asså! dubbla biosalongerna i bergakungen hemma i Göteborg!
Tyvärr försvann bilden som jag tog inne i bion, det var sjukt coolt! massa lampor i olika förger till alla olika salongerna, och ah... ska ta massa bilder nästa gång jag åker dit! :)
En btw sak... all tvål här e så go! det e typ skummigt och härligt! haha detta är jätte btw men va bara tvungen att visa, vet att det finns viss tvål i sverige som också e skummig o mysig, men inte lika mycket som här!
orkar inte att jag skriver om tvål......

v
Jajajjaajajajaoo!
Hööörs! kommer lägga upp bilder från volleyboll och filmkvällen ikväll! vill att ni ska se hur det ser ut här! 
Och katie, som vi skall hem till ikväll, har världens fetaste hus! (och 7 bilar...damn...SHHHH)
ceyaaaah

zZup

Efter skolan idag åkte jag med Katie, Haneen och Ivy till en stor bio för att kolla på en film. Vi sket i att gå och kolla på frisbeematchen höhö... 
Iaf, bion vi gick till ligger i Redmond, det är en stad som ligger alldeles breve kirkland (där jag bor) tar cira 20 min att åka. Iaf, vi kollade på en film som heter "hotel Transylvania". Handlar om ett hotell där bara "monster" får bo. (dracula, frankenstein osv) men såååå, en dag kommer det en människa dit... DAM DAM DAAAAAAAAM...
Sjukt rolig film, rekomenderar ALLA att kolla, stora som små :) Länkar trailern här: http://www.youtube.com/watch?v=FYgzizpCTKU
   Sedan åkte vi och shoppade och avslutade eftermiddagen med att käka på en Italiensk restaurang, MUMS!
Och nu sitter jag i min säng och har ÅÅÅÅNGEST. imorgon ska vi har skrivit klart en essay  (uppsats) om en bok som heter "crying of lot 49" av Tomas Phyncon. kolla upp handlingen så fattar ni varför jag har ångest, boken e svår att förstå och det är en sjukt komplicerad och gammaldags engelska.. sjukt förvirande bok.
PLUS att jag ska läsa runt 50 sidor i en bok jag jag precis köpte som heter "snow crash" som jag inte har en endaste aning om vad den handlar om... Duktigt Agnes -.-
Och jag måste spela flöjt.. haha, låter löjligt men det är mycket svårare än vad man tror!! Allla ni som tycker att flöjt e för töntar (alla tycker det men ändå) skulle gärna vilja se er försöka spela, its impossible! sjukt svårt att ens få den att låta... och en seg sak är att vi måste köpa våra egna böcker i skolan, så segt att behöva betala för böcker man bara kommer läsa en enda gång, böcker som e tråkiga, böcker som e sjukt svåra att fatta och kjfhsaöofihsagföodsah!!!!! ni fattar..
 
 
Imorgon är det volleyboll match mot en skola som heter North West. Dom är kanska så dåliga (som vårat lag är, haha) så det kommer nog bli en rolig match :) Sen ska jag och några tjejer ut och käka, och sen vidare hem till Katie på tjejkväll/filmkväll!! Kommer bli så mysigt! 
Usch, känner redan nu att jag kommer sakna alla så mycket när jag åker hem...
 
Aja, nu MÅÅÅSTE jag plugga, vill hinna sova lite inatt med, eftersom det inte lär bli så mycket sömn imorgon..
 
Natti! eller snarare, Godmorgon för er :*

VARNING FÖR JORDBÄVNING!!

Soo, mitt under en av våra lektioner, började ett larm låta. högt. har aldrig hör något larm innan som låtit som detta, detta larmet var lixom en blandning av en bilalarm, en visselpipa, en elefant och ett krigslarm. Och innan jag visste ordet av, fick alla elever order om att gömma sig under sina bänkar. så snappt kröp vi in under bänkarna och lyssnade på de hemska höga larmet. Jag fattade INGENTING. Men tydligen så var detta en övning för om det skulle bli jordbävning. Tydligen är det stor risk i detta området för just jordbävningar, och det hade jag ingen aning om! hoppas inte jag behöver vara med om någon... och inte ni heller! :)
 
Igår fick jag btw reda på att det inte bara är ni som läser min blogg, haha, tydligen har folk i skolan också börjat läsa den, genom att använda google translate! så det va ju lite roligt att höra det!
Doock synd för er, för kommer inte kunna skriva allt smaskigt skvaller som händer här i skolan, inte för att det händer något intressant då haha!!! 
   Idag spelar killarna sin sista frisbee match, så ska hänga med dom och kolla och hejja haha, sen ska vi iväg några och shoppa, en viss Oskar fyller ju år om mindre än en vecka! 
 
OOOch imorgon blire det filmkväll hos Katie, men vi hörs nog innan det (:
 
bajsbajs

!!

Sitter på Web design och har tråååååkigt! b l ö ö ö ö ö ö ö ö ..
Ibland gillar jag denna lektionen, men oftast inte. Trodde vi skulle få lära oss designa web sidor och sånt, vilket vi ioförsej får, men inte alls på de sättet som jag trodde att vi skulle få lära oss på. Vi använder oss av CSS och JAVA SCRIPT. 
Alla webbsidor är uppbygda genom detta sättet, och undrar något hur det ser ut lägger jag ut en bild på det som jag arbetar med just nu.
Slänger upp en bild på min snygga tröjja med, det är min volleyboll tröja, varje dag som vi har match, har alla tjejerna i laget på sig sina matchtröjor i skolan, för lite peppning och high school spirit!!
Önska mej lycka till på matchen senare,,, Later dudeees
 
 

my day!

sooo, som jag Skrev tidigare idag, så va vi på en välgörenhets organisation idag, vad vi gjorde där va att sortera mat! man skulle slänga all mat som va ett år gammal och sedan skulle vi sortera maten I olika katigorier, och efter de cabs maten ut till fattiga/hemlösa I närheten!
kommer sova gott inatt, idag har jag lixom tränat PLUS hjälpt till att hjälpa dom som behöver hjälp.
man borde ha detta I sverige Med, de borde vara obligatoriskt att varje skola ska hjälpa till Med välgörenhet några ggr om året (och då menar jag inte operation dagsverket)







och just de, innan vi åkte kom det en kille o berättade om välgörenhet för oss.
detta är en bild på cafeterian, där vi käkar lunch, har uppträdanden osv. alla måste sitta på stolar under assambleys, förutom vi som e seniors! vi får sitta på en typ balkong! VÄRT



och slutligen, farfar och Kristina kom hit för någon timma sen! så myyys!! och dom hade med sig godis till mig! SVENSKT GODIS <3
jag trodde att jag skulle få typ tre påsar djungelvrål eller något.. men nejnej!!! farfar kommer med en påse som är TUNG! I den ligger allt från djungelvrål till bubbliz till oboy! min underbara syster och mina Goa kusiner Elsa och axel hade varit och handlat detta till mej! JAG ÄR SÅ GLAAAAD!!!! TACK UNDERBARA UNDERBARA NII! ni har verkligen räddat mig! massa pussar o kramar <33333333


nu måste jag sova, sjukt trött och match imorgon! lite pirrigt för alla kommer och kollar hehe...
aja, hoppas ni hemma har det lika bra som jag har det :)
kramar

välgörenhet osv

Shit vad kul det är att se hur många det är som läser denna bloggen! :)) det får en mer motiverad till att orka blogga och så! 
Idag i skolan är det välgörenhet och introduktion till "senior project". 
Alltså, Idag har vi hittills gått igenom vad vi skall göra för projekt, typ som "special arbetet" i Sverige! Skillnaden här är bara att det inte måste bli klart, för alla här e så studie galna att dom skulle gjort klart arbetet över sommarlovet isf. SÅÅÅÅÅÅÅ då undrar alla ni såklart vad jag ska göra för arbete? 
Det avslöjar jag senare, när jag vet mer hur jag ska göra det ;) men kan lova att det kommer bli grymt!!
 
Senare ska vi åka till något ställe, vet inte vart än, och sortera mat till hemlösa och så! känns skönt att hjälpa andra lite :) haha
Sen blir det volleyboll och senare kommer Farfar och Christina :DD kommer bli så myysigt!!
Blir skönt att prata lite mer svenska!! Btw så har jag börjat TÄNKA på engelska, och DRÖMMA på engelska nu! sjuuuuuuUUUUuuUuuUuuukt
 
hörs!!

1 år

Kan inte fatta hur snabbt tiden går.Inte nog med att jag snart varit här i TVÅ MÅNADER... Idag har jag och Marcus varit tillsammans i ett år. ETT ÅR. Kanske inte låter mycket för vissa, men för mej låter det hlet otroligt mycket. Vi hade varit tillsammans i 10 månader när jag åkte till USA, och jag kommer ju vara borta i tio månader med nu. vilket innebär att vi kommer vara ifrån varandra lika länge som vi varit tillsammans. (förutom dom typ två veckorna som han kommer va här)..
Så det kommer klart bli en prövning, men jag tror att vi kommer klara det. Eller jag vet det snarare, vissa saker känner man bara på sig :)
 
 
 
DENNA TEXTEN ÄR SÅ JÄVLA SANN, KLARAR VI DETTA, KOMMER VI KOMMA UT STARKARE TILLSAMMANS ÄN NÅGONSIN. <3
 
Imorgon kommer farfar och Kristina :D är så glaaaad! kommer få massa svenskt godis, mina hörlurar till mobilen och min kamerasladd (så jag kan ta massa bilder så ni får se bättre hur det ser ut här och så) feting naajs!
plus att Oskar snart fyller 50 (GUBBE) så vi ska fira honom och hört rykten om att vi antagligen ska äta middag i space needle på hans b-day! fan va fräckt :DD
   Skolan är snart slut för idag, har en lektion kvar och sen ska jag iväg på volleyboll träning och sen hem och plugga och soova. vaknade astidigt idag av att Emilys mobilklocka ringde... och hon gick inte upp och stängde av den och jag va alldeles för trött för att orka röra mej, så låg och lyssnade på det i en halvtimma innan jag gick upp. KUL.NOT.
Anyways! hoppas att ni har det bra hemma i sverige, känns inte som jag missar så speciellt mycket, allt verkar vara lika tråkigt som det brukar...eller? HA-HA
 
puss

rain rain rain ...

idag har varit första dagen med riktigt skitväder. va på skype igår tills tre och vaknade alldeles för tidigt imorse.. efter som man inte få så jättemycket sömn under veckan, passar man ju gärna på att sova så mycket man kan på helgerna. precis som alllllla gör. men nejnej, vaknade astidigt! så följde med min kusin Emily och Oskar på en fotbollsmatch som Emily spelade. och då menar jag fotboll, soccer. och inte fotball haha.
satt och kollade på och då kom regnet... första regnet jag har stött på när jag varit här! och ändå är Seattle känt för att vara en riktigt regnig stad..

nu sitter jag framför dread eld och pluggar inför morgondagens debatt I skolan. vi ska debattera om filmen blade runner s koppling till en postmodern text .. KUL ..
ikväll blir det bakpotatis med kött och COLA! dricker nästan aldrig cola nu för tiden... förut drack jag det 24/7!! men skyller de på Marcus :) någon måste man ju skylla på ...






Red solo cup, I fill you up...

Sooo, vi alla i Sverige vet ju vad "dom amerikanska röda muggrna" är. Dom röda muggarna som alla amerikanare han när dom har fester osv. Ett av målen jag hade när jag kom hit var såklart, dricka ur en röd amerikansk partymugg! nu har jag gjort det ett antal gånger, men ändå är det lika coolt varje gång!! haha
 <------------
Varför de e så jävla najs vet jag inte, men de e naaaaajs. Har aldrig sett såna i Sverige. varför finns dom inte i sverige?! eller det kanske dom gör, bara de att jag inte sett dom. Man borde kunna beställa sin öl i en röd mugg när man går på krogen, fet awesome skulle det varaa!!
 
Här är världens mest irriterande låt, som handlar om just, röda plastmuggar! Alla här kan låten och den fastnar i huvudeeet bara så ni e beredda på det! haha... 
 
http://www.youtube.com/watch?v=BKZqGJONH68
 

Belleveue mall!

Nu ska jag åka till Belleveue mall och shoppa med Gabby, en tjej som bor bara några hus från mej!
behöver masssssssssor med saker som jag inte hunnit köpa än, plus att jag precis insett att 99 procent av mina kläder är SVARTA eller GRÅA. fan va tråkig jag e.... Måste hitta lite roligare kläder !!
pluss att jag måste köpa några fler saker till min halloween outfit! antar att alla vet hur stort halloween är här i USA, alla taggar typ asmycket och affärerna är fullknökade med massa halloweensaker!
WHAAAT A FEELING
 
 

hsirhfgiyogorjfgvgsisosdkkjjjjjjkk

eftersom min lillasyster och Mia båda är jordnötsallergiker, äter jag I princip aldrig nötter. och ALDRIG jordnötter.
men nu, när dom e på andra sidan jorden så har jordnötssmör blivit min nya drog!! kan stå med en sked och bara möla I mig. FAN VA DE E GOTT!!!! hatar er för ni e allergiska... skojja JAG ÄLSKAR ERRR!
bild på min nya älskling (måste köpa mer innan den tar slut..hehe)

nu ska jag gosa ner mig I soffan med Teddy och kolla på ngn dålig amerikansk film. är ensam hemma ikväll, göttt (: och imorgon ska jag med Oskar till ngt ställe och prata om bilförsäkringar. har ingen skola imorgon (don't know why) så sovmooorgon <----
så himla knäppt att jag går och lägger mig när alla där hemma går upp, man tappar verkligen typ all möjlig tid att skypa osv!
skypade Med mia förut (hon stannade upper till 5 på morgonen ... gaaaalning) och I helgen ska jag ha Skype möte med Marcus, vi ska gå igenom visum och sånt som behöver fixas innan Han kommer hit, SO HAPPY!!!! :D
anyways, soffan och film väntar sooo...jao
lägger ut en bild på min kvällsmat...Mums. pössss




im awesoome!

körde för första gången till skolan helt själv! jag e så jävla braaaaa! och vilken frihetskänsla! ha total kontroll över allt och Rocka loss till gangnam style. HATAR DEN LÅTEN men anywayysss!

igår pluggade jag postmordern theory... FML hatar den klassen... så sjukt svår och onödig.
ngn som haft nytta av postmordern kunskap? näe.. trodde väl inte det!
bjuder på lite smaskig läsning.. en av dom 13 sidorna jag har tills idag.
enjoy





VOLLEYBOOOOOLL

Eftersom att jag spelar volleyboll varje dag efter skolan, blir det oftast att man får sitta i skolan och vänta på att en såndär cool gul skolbuss skall komma och hämta en och köra till matchen eller till träningen. 
      Idag har vi en match klockan sex så vi ska sitta i skolan tills halv fem innan vi blir körda till matchen, då ska vi vänta tills kl sex tills vi får börja spela. först spelar JV laget och sen VARSITY.
-Så kommer komma hem cp sent idag, men som tur är börjar jag sent på torsdagar (yeey) så får sovmorgon!!
 
Imorgon ska jag till belleveue mall och shoppa med två tjejer som går på ett annat high school, den skolan som jag egentligen skulle börja på. Men jag är glad att jag började här på Eastside Prep!
Alla är så måna om att man ska trivas och dem flesta eleverna är riktigt trevliga..
Dock skiljer dom sig myyycket från vännerna hemma, alla här är ganska så väldigt mycket mer studieinriktade än vad alla svenska vännerna är. 
Men det kanske är bra, förhoppningsvis så smittar det av sig .... :)
 

blogga från mobilen jjao!!

wooow, visste inte att man kan blogga från sin Mobil, coolt.

jag veet att jag borde sova nu men kan inte pga två anledningar!!
1. DET ÄR EN MYGGA I MITT RUM SOM LÅTER HÖGRE ÄN EN BORRMASKIN! FML JÄVLA MYGGA BRINN I HELVETET :'( förlåt för mina ord.. men vi alla vet hur irriterande det är! !


och 2. idag gick min bästa kompis mia's hund bort! så himla sorgligt, allt gick så fort, Hann inte med alls.. tror Inte det e sant.
man ska inte ta någon för givet, rätt som det är finns inte personen kvar längre.. gränsen mellan liv och död e läskigt tunn, och ibland finns det dom som går över den! det suger, men Antar att det är livets gång tyvärr ..



lilla Sara, hoppas du har det bra I himelen där jag vet att du är nu! lek Massa och ät gott varje dag! vi saknar dej här nere på jorden..
Vila I frid <3

godnatt

SKAFFAT BLOGG!

 
 
Kan verkligen inte fatta att jag precis har skaffat en blogg. Det är så långt ifrån mig det kan bli!
Antar att der är mest för att alla vänner och familj ska veta vad jag gör här på andra sidan atlanten och mycket för många har tjatat..  har egentligen verkligen intee tid, menmen..
Men iallafall, ska berätta kort om vad som händer just nu och vart exakt jag befinner mej!
 
Den 22e Augusti lämnade jag mitt liv i Sverige, kl 06.något gick planet till mitt nya liv. Jag lämnade min familj, vänner och pojkvän. Det var tungt, det var sjukt tungt! men jag klarade det och nu, en och enhalv månad efter, ångrar jag inte en sekund att jag åkte! Inte en endaste sekund. 
Det mesta är tufft i början, men jag lever efter citatet "Allting löser sig". vilket det gör, på ett eller annat sätt.
 
Jag bor i Washington state i usa, Kirkland heter området och ligger väldigt nära Seattle vilket fler människor förmodligen känner till. Jag bor hos min farbror och hans familj och deras lilla vovve, Teddy!
 
Jag trivs till hundra och just nu är vi på jakt efter en bil, eftersom jag fått körkort! WEEHOO!!
Man är verkligen helt handikappad utan bil här, finns inga spårvagnar och knappt bussar. Eller det finns ju bussar, men isåfall måste man ta bilen till busshållplasen haha.. ovääärt!
 
Jag har skola varje dag från klockan 8-15.15 (eller snarare 3.15 som man säger här) sen är det volleyboll som gäller i två timmar, sen när jag kommer hem är det i princip bara till att duscha, äta , plugga lite och sedan lägga sig. Dagarna går alltså helt sjukt fort, och det oroar mig lite! 
Känns som att jag helt plötsligt kommer vakna upp i min säng i Göteborg, och inse att allt redan är förbi! Eller värre, att detta bara är en dröm... Det vet jag att det inte är, men känns så ibland. kan inte fatta att jag verkligen flyttat till USA och går på skola och allt här.. det är helt knäppt!
 
Nu är klockan nio och jag måste gå och lägga mej och soOoOOoova för det är upp tidigt imorgon som jäller!
 
Vi hörs!!
 
btw, bjuder på en bild på mej och Teddy! Sjukt mysig vovve!

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.


RSS 2.0