jag falller ♡

 Om ni inte förstår detta, jag försöker få er förstå hur det känns att åka.. hur grymt det är.. vill att ni ska förstå och tänkte att ni kanske fattar om jag jämför det med något helt självklart ... - att hoppa från ett hopptorn..
kanske löjligt, men värt ett försök. :)
puss från en knäppis
 
Du börjar fundera på att åka till USA, du leker med tanken och funderar på vad som skulle hända. Risker som finns och Känslor och hur kul du kommer att ha och sådär..
     Du kollar upp mot hopptornet och ser hur jävla högt det är och du börjar fundera på om du ska hoppa eller inte ... Vad kan hända om du hoppar? och kommer det vara kul? vågar du .. ?
 
Du bestämmer dej för att du vill åka. Och det är med blandade känslor. Du är förväntansfull, glad, nervös.. massa känslor på samma gång. Du börjar processen med att börja prata om detta på allvar med familj och vänner osv. Du har verkligen bestämt dej.
     Du börjar gå mot hopptornet och för varje steg du tar, ser du hur tornet ser högre och högre och du börjar fatta hur verkligt det är.. Du ska verkligen hoppa! 
 
Nu är allt bestämt. Du ska åka och du ska lämna tryggheten där hemma. Din familj. Vänner. Släkt. Pojkvän. din skola. ditt rum. ditt hem. allt. du ska lämna allt. Du vet att du kommer komma tillbaka, men att vara borta ett år känns lite tungt, när det längsta man varit ifrån sin familj innan är typ en vecka.. Men du har besämt dej och du är på väg nu! och det är nu man fattar , Its happening..
     Klättringen upp för tornet.. Åhh så jobbig! Marken försvinner för varje steg upp på stegen som man tar, och vännerna som står och väntar där nere blir mindre och mindre. Du vet att det inte finns någon väg ut nu! Du kan ju inte bara börja klättra ner för stegen igen, det alternativet finns inte. Men du vet att det kommer va så värt det, det är bara klättringen upp som känns lite jobbigt, att klättra mot något som man inte vet vad det har att bjuda på och vad för upplevelse du kommer få.
 
Flygplatsen. Jobbigaste delen av allt. Dags att säga hejdå på riktigt och gå på planet som ska föra dej mot ditt nya liv och dina nya vänner .. din nya verklighet. Känslorna går inte att hålla styr på, dom lever sitt eget liv! Men du visste att detta skulle vara det jobbigaste delen av allt, att säga hejdå. Men du går på planet, med tårar i ögonen och ett leende på läpparna ...
     Att stå där uppe och se alla människor som ser så små ut, och veta att dom kollar på dig och väntar, väntar på att du ska ta steget ut mot luften gör dej bara ännu mer nervös. Det är verkligen nu det gäller, det är nu du ska ta det största steget av hela resan, du ska kasta dej ut från tornet och du ska göra det snabbt, så inte känslan av osäkerhet tar över, och får dej att klättra ner igen. HOPPPA! och du hoppar.
 
There is no way out nu! Du kan inte få planet att stanna och flyga dej tillbaka igen, det ända du kan göra är att låta ödet ta dig och följa din dröm och tro på dig själv. Njut av varje sekund som du får här och ta alla chanser du får. utmana dig själv, och lär känna dig själv. det riktigta dig själv. Spara alla lyckorus i kroppen, glöm inte bort att ha kul. Du kan unna dig detta! Vi alla är värda det.
     Du faller! faller ner mot vattnet och du ser hela tiden hur verkligheten kommer närmre och närmre. Snart landar du och då är hela resan över, klättringen.. alla tankar och beslut. Allt är över och det kommer vara snart. Känn efter hur allt känns nu, passa på! Det är inte ofta man får falla i ett år... Och jag kan inte säga hur du kommer att landa, för jag faller fortfarande... ♡ 
 

första dagen i skolan efter lovet ..

Självklart är det alltid segt att komma  tillbaka till skolan efter ett lov, speciellt när man har för mestadels tagit det lugnt och sovit rätt så väldigt länge på dagarna ..
Men det gick mycket bättre och dagen var roligare än väntat :) Det var kul att träffa folk igen och sådär, och det är verkligen ett ståhejj om skoldansen på fredag. Det är TOLO, "tjejen frågar killen" så idag var det massa som frågade och det var ett himla tjat om vem som ska gå med vem osv... Det finns ingen kille i min skola som jag vill gå med dit, så jag går dit utan en dejt haha, men det gör inget, jag har ju bästaste killen av alla :) bara det att han inte är här haha.. 
Men jag har absolut inga problem att gå dit utan en kille, vi kommer träffas massa innan och gå ut och käka o så, så vi kommer gå i en stor grupp så det är inte direkt att jag kommer stå ensam i ett hörn medans alla dansar tryckare haha! Dock är min klass uppdelad i små grupper! (suprice suprice, deet är det i alla skolor) men saken är att jag känner att jag typ blir dragen mellan grupperna.. svårt att förklara men typ ena gruppen vill att jag ska vara med dom innan dansen och dom andra vill att jag ska va med dom. och jag känner mej astaskig som typ ska säga till ena att ba "nejjj sorry, ska gå med dom andra". dom kommer ju bli assura... åhhhh vilket high schooool drama... åh vänta, vi går i high school.... För att va ärlig så är jag inte jäääääääätttte taggad haha, men går såklart ändå! vill inte riskera att ångra mej.
Mitt mål är att komma hem utan att ångra något! jag vill inte ångra något som jag inte gjort... Låter kanske lite skevt, men jag ångrar hellre något som jag gjorde, än något som jag inte gjorde.
 
Känns som jag babblar på om massa nu, vilket jag säkert gör också.. Så det kanske är ett tecken på att det är dags för mej att stänga ner alla internet flikar och hålla mig till läxan för ett tag?
Jag har ett manus att lära mej tills på onsdag och så ska jag förbereda en diskussion för imorgon, i min engelska klass. Jag tycker att den är askul och läraren är verkligen grym! MEN vi har finals om typ två veckor? och då ska vi skriva en aslång uppsats om 50 talet och allt va det innebär, OCH så ska vi göra något slags projekt, och sedan redovisa det i typ 10 minuter inför klassen. Och visst, det kommer säkert gå bra! MEN jag har ingen ingen iiiingen aning om vad jag ska göra :( attsingen!
Nu läser jag modern lit. och förra trimestern var det postmodern (SÄMSTA OCH MEST ÅNGESTFRAMKALLANDE LEKTIONEN EVER!!!!!!!! USCH helt omöjligt att sätta fingret på vad postmodernism EGENTLIGEN är) och nästa trimester ska jag läsa Western lit. Deeet låter lite spännande :)
 
såå, nu är det verkligen dags för mej att lägga ner detta och sätta igång med pluggandet...
adioooos
 
 

och ännu en helg är förbi ...

hellu igen.
Såå är ännu en helg förbi, det går snabbt men det är ju bara ett tecken på att man har det bra :))
Min syv på skolan har kontaktat mej och vi har pratat om hur min skolgång ska gå, och allt är fixat nu, typ. Enda krångliga är att jag har en kurs som jag kanske inte kommer kunna få i mitt schema.. men det löser sej! I hope.
Nog om det.
Denna helgen var en lugn helg. vi var i stugan och åkte skidor och bara tog det allmänt lugnt. Familjens gamla bardomsvänner kom över på middag fredag och lördag kväll, det var lite konstig stämning mellan alla barnen, men vi alla vet hur awkward det kan kännas att träffa någon igen som man inte träffat på flera år.. right?
Skidåkningen var INSANE! Det var typ 20 centimeter med pudersnö i backarna och det var knappt några alls i backarna! Vi åkte i skogen på små stigar och hoppade på hopp och åhh.. Fan va grymt det var!!!
Jag och Emily åkte hem från stugan runt 12 idag, Emily skulle på ett kalas så jag körde dit henne och sen åkte jag hem och fixade lite. Sen kom resten av famlijen och jag och Lilian gick ut och spelade basket en stund.. 
 
Imorgon börjar skolan igen och på onsdag så börjar frisbeeträningarna. Tre gånger i veckan plus matcher på helgerna! Fetttt taggad. (som ni redan vet) känns ju kul att jag inte tog med fotbollskorna HELT i onödan iallafall. skulle ju spelat fotboll här egentligen för ett lag som heter ANGELS, men Eftersom jag var för "gammal" för att spela för dom så blev det inte så... Eller ah, jag var född för tidigt på året rättare sagt. haha
Men när jag kommer hem igen så drar fotbollen igång nästan med en gång, så det är ju iallafall kul (: Saknar att spela faktiskt, menmen, nu blir det frisbee fram tills slutet av maj.
 
Tatueringen är för övrigt öm, inte så konstigt eftersom att den är alldeles ny och sådär, det känns lixom som att man har ett sår i nacken, och själva ankaret känns typ som en sårskorpa eller vad man ska säga. Men jag har bestämt mej för att inte pilla! haha, vill bara att den ska läka så man inte behöver tänka mer på att tvätta och hålla på hela tiden.. Jag hoppade att åka skidor i lördags för nacken va så himla öm, typ hej nackspärr kändes det som.
    Inatt drömde jag att jag och Lilian åkte hem till sverige, eller ah, hon åkte med mej hem och sen skulle hon åka tillbaka för jag vågade inte åka ensam. Och när jag kom till flygplatsen så trodde jag att jag skulle bli uppmött men ingen kom. Så jag fick ta en taxi hem och när jag kom hem och öppnade dörren och skrek "jag är hemmmmmmmmmmmmmma" så möttes jag av
 
1. tildes hund som försökte bita mej och morrade
2. mamma och pappa som började gråta (inte av lycka)
3. tilde som skrek "neeeeeeeej vad gör kossan hemma nu... partyt är över"
och slutligen 4. mina vänner som gav mej kontrakt på att dom inte ville ha mej längre.... 
oooooooooooch nämnde jag att Marcus och Tilde hade gift sej? haha
 
Usch vilken mardröm, blir det så när jag kommer hem igen så flyttar jag UTAN TVEKAN tillbaka haha!
Jag tänker inte så mycket på hemkomsten, men helt ärligt så längtar jag ibland.
Längtar efter att vara hemma med familj och vänner och att allt är helt normalt... helt som det brukar. Vet att jag kommer bli less på det efter en vecka, men det känns som jag har glömt bort hur allt var. OBS, NI FATTAR NOG INTE HUR DET KÄNNNS, MEN JAG OCH ALLA ANDRA VARA-BORTA-FÖR-ETT-ÅRare FATTAR WHAT I MEAAN!
antar att detta bara är ett symptom av den så kallade sjukdommen "hemlängtan". Som snart kommer gå över, det vet jag. Men ändå lixom.... blä
 
Jag har typ inget att skriva mer nu, så ska luta mej tillbaka en stund och kolla på film och sen ska jag sova. Vi ska ju upp tidigt imorgon och åka till skuuuulan!
pusssssss fina vänner :*
 

nytattuerad och på väg till stugan!

Yoo!
Nu är det gjord! har världens snyggaste ankare i min nacke och är helnöjd!
Diane kom hit och vi åkte till starbuks och sen vidare till studion. Dom som jobbade där var sjukt trevliga och jag kände mig väldigt trygg i deras händer :) 
Först fick jag välja storlek på ankaret som han hade designat efter mina önskemål, och sen så fick han raka min nacke (haha) och gjorde rent den och massa, sen satte han på skissen och först så tyckte jag den var alldels för långt ner, så han flyttade upp den. (ju högre upp, mer smärta)
Sen satte han igång och den känslan går inte att beskriva! Det gjorde jävligt ont,sammtidigt som det inte känndes. Kan inte förklara, men jag ångrar mej inte en sekund.
Det tog runt 20 minuter och sen berättade han hur jag skulle hålla rent och sådär, och sen var jag i bilen på väg hem igen.
Känns knäppt, men bra! och som jag sa, är asnöjd :D
 
Nu ska jag upp till stugan och kommer hem på söndag igen!
Lovar att uppdatera så fort jag kommer hem!
 
sorry för så kort inlägg, men måste skynda mig att packa! vi åker om 10 minuter.
pussssssssssss
 
 
Den ser lite sne ut på denna bilden, men det är bara för hon tog kortet snett, den är precis i mitten!!!

Min lugna fina bakiga dag!

HejjHo!
Idag har varit en lugn dag haha, nästan alldeles för lugn...
Jag körde Lilian till hennes sånglärare och när vi kom hem tog jag bara en kort promenad med Teddy. Sen fick vi kusinerna för oss att det var bak dax! Och jag har då aldrig bakat så mycket i hela mitt liv!! Vi började kl halv fyra och blev klara runt sju snåret!
haha, det tog sin tid men roligt var det :) kan lova att när jag kommer hem och det är bak-time, så blir det inte längre någon snabb ihopslängd kladdis! Inte efter detta! eller... ibland kan man nöjja sig med det såklart.. men anyways! Vi bakade allt från kladdkaka, till cookies och cupcakes och you name it. Det roliga var att dekorera cupcaksen. Det var de som tog mest tid också. Haha, nr vi väl var klara så åt vi middag och sen satte vi igång med vårat marathon igen.
Idag såg vi Tarzan 2 och arizto cats. Nostalgi filmer båda två! Dock lyckades jag bara få i mig en cupcake och en cookie. Visst var det gott, men mycket roligare att baka än att äta ((:
 
Imorgon kl 2 är det dags för tattooooo! woopwoop, är astaggad!
Egentligen skulle Katie hänga med mej, men hon åkte till Montana den jävlen, så jag drar med mig Diane istället. Eller drar och drar, detta är fett stort för dom med, så de va inga problem haha. Enligt henne kommer detta bli skolans nya snackis, jättetöntigt!!
Känns som folk verkar tycka att jag är väääldigt intressant att prata om! Vet inte om det är för att jag är från ett annat land, eller bara för att skolan är så liten. 
Först var det snack om att jag har en piercing i tungan, sen en bild jag la ut på facebook från i sommras på mej och marcus, sen att jag är förlovad.. hahah, och sen en annan liten insident som hände och nu detta! 
Låter som jag tror mej, men är mest bara förvånad att folk ens bryr sig, eftersom att skulle detta vara i sverige och allt detta "hänt", så skulle ingen bry sig ett skit. Kul att se vilken skillnad i kulturen det är! Och kul för dom att dom har något att prata om! haha..
    Men tillbaka till morgondagen!
Jag har bestämt mej för att åka upp till stugan imorgon och hoppa tjejkvällen. Känns som jag verkligen vill passa på att åka nu när snön är bra och sådär, för när det blir varmare i luften så kommer snön att bli sämre. Och Tjejkväll kan man ju ha vilken kväll som helst!! nästan
 
Men såå mina vänner, nu ska jag kolla på en film och sen upp relativt tidigt imorgon och skypa med min fina familj. Behöver prata med dom om lite saker och sådär! och påminna dom om att jag saknar dom!
Men jag lovar att uppdatera imorgon innan jag åker! proomise :)
 
Så godnatt på er, och som avslutning får ni njuta av dagens fina bakverk!
puss och kram
 

hej svenska sommardag!

ÅÅÅÅhh, nu kommer ni hata mej för detta! MEN idag var vädret helt underbart! och jag skojar inte när jag säger att vädret idag motsvarade en "vanlig" svensk sommardag!!
Allså mina vänner, folk gick omkring i t-shirts och shorts, solen lyste och åh, det var underbart! Jag tog på mig springskorna och tog en joggingrunda. Sprang omkring med världens fetaste leedne på läpparna, älskar sommrigt väder! finns så mycket man kan göra :D
 
Soo, för att fortsätta på min dag, så tog jag en dusch efter springrundan och sen skypade jag med Marcus i någon timma! Efter det kom Diane hit och vi tog en promenad i Downtown Kirkland och sen kom Bekah och hämtade upp oss och vi åkte till Redmond och kollade lite kläder. Jag köpte en reapåreapåreapårea tröjja som jag fastnade för, och ett as snyggt "mettalic" nagellack! Har sjukt många nagellack här nu alltså haha. Tur att jag övertalade migsjälv att bara dra med mig 2 hemifrån, annars hade typ hälften av vikten på min väska på vägen hem, bestått av enbart nagellack. hoho
Vi käkade mexikanskt och sen åkte vi hit och satt på mitt rum och snackade i evigheter och sen körde jag ut dom för jag ville hoppa i säng och sova. Ska köra Lilian till hennes sång-lektion ganska så tidigt imorgon (ååååååh vilken grym kusin jag är!!) så vill hinna få lite sömn!
Imorgon ska jag spendera tid med mina söta små kusiner och vi ska fortsätta vårat disney-marathon!
    På torsdag kl.14 ska jag göra min tattooooooooo och sen på kvällen blir det fullt hus med massa brudar här hemma! Har lovat dom en tjejkväll! som vi gör det i sverige haha ;)
Eller så kanske jag vill åka upp till stugan på torsdagen, och då drar jag med mig Diane så vi kan åka snowboard tillsammans! haha
 
Nuu ska jag ägna en stund åt min scrapbook som jag ska göra till min lilla familj här! Ska ge den till dom sista kvällen som vi har ensamma som ett litet minne. Gillar pyssel och älskar att göra saker till folk,  så tänker att jag börjar nu, 4 månader innan dom ska få den. Känner migsjälv och vet att det kanske är till och med i senaste laget att sätta igång med den nu, har ju inte överdrivet mycket fritid plus att tiden rinnnner iväg!
Prom är nästan bara 3 månader från och med nu.... SJUKT! - men det är en annan historia :)
 
Puss och kram alla finisar!

En snöig helg

Hej vänner!!
Jag hoppas att ni alla har haft en bra helg och att ni är laddade över denna kommande skol/jobb-veckan! hehe.. Själv har man ju faktiskt lov :))
Sorry, men känner faktiskt att jag behöver skryta liiite iallafall...
 
I helgen var vi i stugan som ni förmodligen vet, och det var riiiktigt mysigt och riktigt kul. Lilians klasskompis och hennes famlij var i stugan breve oss, så vi åt  middag med dom fredag och lördag kväll, riktiga lyx middagar!! OCh vi åkte massa skidor med, och det snöade som bara tusan haha, plus att det var dimmigt så det var skitsvårt att kunna se något när man åkte. Och vi såg typ över 10 personer som fick åka "sjuksläde" ner pga. att dom hade åkt och ramlat o skadat sig.. 
Och det är INTE kul att behöva ligga i en sån släde inpackad i filtar och grejer! tro mej, jag snackar utifrån egna erfarenheter... haha 
    Igår åkte Elena hem så det var bara vi andra kvar, vi kollade lite film och spelade spel. Riktigt kul, det är verkligen lätt att slappna av när man inte har någon mobil eller dator tillgänglig! (stavning? min svenska e kass ibland) Sammtidigt som man typ känner sig lite spänd om man missar något eller om folk vill ha tag i en, så känns det ändå jävligt skönt att bara slippa allt ibland.
 


 
Jag, Emlily och Lilian kom på den grymma iden att vi ska spendera flera timmar av vårat lov genom att ha ett disney marathon! vi kom på 50 olika disneyfilmer som vi ville se, och röstade bort flera så nu har vi bara 15 kvar, och det är "the final fifteen" ...... asså alla filmerna vi ska hinna kolla på före skolan börjar! Och vi kollade på första filmen idag, det var en film som dom ville se som heter "all dogs goes to heaven" eller ngt, och det var en av dom SÄÄÄMSTA filmerna som jag ever har sett!
se inte den! haha åhh slöseri med tid :(
       Imorgon ska vi kolla på tarzan 2 och alla askungen filmerna :))) Igår såg vi tarzan 1 och jag kom på migsjälv sitta och smålipa vid 2 ställen under filmen. asså den är ju så himla sorglig ibland ju!!! har ni inte tänkt på det? åh usch vilken fin film!!
Enda saken som var störande var hur dom uttalar tarzan här, asså dom säger " tAAr-zän " .. Ockej detdär hjälpte nog inget, men det låter helt utvecklingsstört och ghaah.. Ska spela in det någon gång så fattar ni!
shiit va ointressant
 
Nuu är klockan 23.17 och jag är stört trött.. Hoppas att ni får en bra dag nu :)
Vi hööööres.
puss.
 
 
 

min gårdag..

Okej soo, Musikalen igår var bra. Jag ljuger om jag säger att det var det bästa jag sett, men det var la helt okej. Plus att jag var helt död igår, så sov mig igenom halva föreställningen ... hehe
   Idag ska vi åka upp till stugan och åka skidor och ha det allmänt jäkla bra. Dock innebär det att jag blir internetlös denna helgen också .. Men jag tror att jag kommer åka hem på måndag med Elena! vill spendera tid med kompisar detta lovet med , och inte bara sitta i en stuga lixom.. Ni fattar!
 
Jag stör mej på att jag vaknar så himla tidigt varje  morgon som jag är "ledig"... Imorse vaknade jag halv nio.......... HALV NIO!!! och jag är ledig lixom... Alla sover nu så det är bara helt onödigt att jag är vaken.. Det är kanske Teddys fel, eftersom han tar upp halva sängen.. (konstigt, för han är så liten) .. 
Vilket problem va?? haha, inte alls.. Tänk dom som inte ens har en säng, dom har det ganska så mycket jobbigare,,
 
Juste, en annan anledning till varför jag åker hem tidigare från stugan är för.... daadaaaammmmm, jag ska tattuera mig! Yes my friends, det är sant! Jag har varit i kontakt med en studio här i Kirkland som verkar proffisionella och dom har ett rimligt pris med. Jag har tid nästa vecka, men fick ett röstmeddelande av dom igår , att jag kan komma ner idag kl ett (OM 3 OCH ENHALV TIMMA) och göra den, men jag kände att om jag ska åka skidor hela helgen, så kanske de är bäst o vänta.. eftersom jag kommer ha halsdukar o sånt som skaver där lixom...
Och nu undrar ni såklart VAD jag ska göra, ellerhur?
   Jag skrev ju tidigare om citatet som jag älskar och som jag verkligen fastnat för, det vill jag lätt ha.. MEN saken är att jag inte är helt 100 på vart jag vill ha det. Och kommer inte tattuera in något som jag inte är 100 på att verkligen verkligen vill ha! 
Därföör ska jag göra mitt älskade fina lilla ankare! Kan inte komma ihåg om jag skrivit om det innan, men jag har funderat länge på det och sett massor av snygga bilder. Jag hittade en bild som jag veeeeeerkligen fastnade för, och som jag nu kommer att göra. Kommer ha den i nacken och den kommer inte vara så speciellt stor heller.
 
Mitt ankare representerar mycket för mej. Dels min familj, kanske låter konstigt.. Men min familj är en riktig båtfamilj. Vi har ju ett antal båtar (haha) och vi alla älskar att vara ute på havet.. På havet känner jag mig alltid lycklig och fri! och såklart, jag älskar min familj.
Ett ankare står också som en symbol för äventyr och trygghet. Och eftersom jag är på mitt största äventyr just nu, så passar det skitbra.
Här är en bild på hur det kommer se ut, fast jag kommer ha min helt ifylld med svart.
och här kommer några bilder från alla hjärtansdag plus musikalen :) och på några cupcakes som jag och emily bakade :)
 






 
Hoppas att ni också hade en grym dag! 
puss och kram. Uppdaterar så fort jag har tid.
 

alla hjärtansdag!

Åhh, nu har jag inga mysiga bilder att ladda upp från min fina dag! - som än inte är över ..
Imorse när jag gick upp så hade Emily och Lilian bakat och gjort massa fint i till frukost! Dock fick vi stressa för att hinna till skolan, men anyways!
Sista skoldagen innan lovet! gött som tusan asså...
 
Nu har jag och resten av familjen lagat mat och städat, för vi ska äta middag och sen åka in till Seattle för att se på musikalen "The Music man". Jag är jätte förväntansfull. Tycker det är skitroligt att gå på musikaler så vi får se hur bra denna är, haha.
 
Sorry för att det inte blir så mycket att läsa detta inlägget, men maten är klar och sen ska skynda oss iväg :) 
Jag hoppas att ni alla har haft en mysig dag, kändes tråkigt att inte ha sin fis här nu när det är så romantiskt överallt... Andra alla hjärtans dag i rad som jag är ensam , fast ändå har en pojkvän! wohoo, lyckat...
men vi får ta igen det om ett år :)
 
Grattis igen bästa mamma! love u!! 
Laddar upp alla bilder i nästa inlägg, som blir ikväll eller imon, beroende på när vi kommer hem från musikalen!!
PUSSSSSS

videos, konferanser, födelsedag och planer

Haha, till en början! Vad kul att min snygga video var så uppskattad haha! Den var inte alls seriös, men när den väl va gjord, så tänkte jag bara, "varför inte lägga upp den?" .. Töntig som jag är, hade jag bara tänkt filma migsjälv när jag äter chips... hahah jag har sån torr humor :D Antar att det kanske blir lite fler rooliga videos, eftersom dom var så omtyckta haha ((: eller ah, roliga ... eller ... ja
 
Iallafal, nu sitter jag i skolan och väntar på att Emilys konferans ska bli klar, så jag kan börja min. Känner mig inte alls taggad och har ingen aning om vad jag ska säga .... Men jag antar att det löser sig! Det är ingen big deal! Sen ska jag och Emily köra hem och jag ska hjälpa henne at baka inför skolan imorgon! Hon ska ha med sig massa gott dit, för någon anledning! Och jag som älskar att baka!! wippie
 
Imorgon är det sista dagen i skolan innan looovet!!!! Vi har ingen skola på Fredag så lovet börjar redan imorgon! Asgött :D och sen veckan efter börjar Frisbeee!!! woopwooooop (shit vad jag tjatar om frisbee hela tiden... SORRY)
På lovet ska jag åka massa skidor, sova, umgås med kompisar, shoppa (behöver fler tröjor och en ny bikini!!!) och så ska jag på musikalen "the music man" men elena :) Hon fick köpa biljetter för bara 3 dollar! Och jag tycker det är askul att gå på musikaler och sånt! win win
 
Snart är det min tur att ha konferens, men innan det finns det en sak till jag vill skriva om!!
 
MIN FINA MAMMA FYLLER ÅR!!! ♡♡♡♡♡♡♡♡♡ åhh mamma!!! Grattis så himla mycket på födelsedagen :*
Jag älskar dej så himla mycket! ♡  Och saknar dej med för den delen..
Längtar ihjäl mej tills du kommer hit, så jag äntligen får krama om dej och sitta och prata om allt och inget i evigheter... Du är så himla fin och bra :) Jag hoppas du får en UNDERBAR dag idag, för det är du verkligen verkligen värd.. 
Snart ska vi skypa igen, det var alldeles för längesen nu... 
Hoppas du vet om att du är bäst !!! 
 


hej videoblogg!!!

 
Jag bjuder på denna otroligt fula videoo! bara för jag älskar er så hiimla mycket :)))
 
 
 

Juuust nu

Skypar med världens konstigaste men (näst) bästa kille! Du får mig alltid på bra humör min fina :) ajj love ju!
Var hemma idag för mådde inte så bra imorse, men imorgon blir det skolan igen :) och sen är det loov! jippie..
Då blir det massor med skidåkning och sovmorgonar! :)))
Snart ska Marcus gå och lägga sig och jag ska börja med mina läxor.. kuul!!!!!!!!!! not
 
Och btw!!!!!!! jag åt brysselkol i helgen --- och jag gillade det! :o Gabby fick mig seriöst att äta flera stycken, och sjukt gott var det. Hon stekte dom med massa vitlök och smör. blev en helt annan smak jämfört med om man kokar dom. då blir dom så fruktansvärt äckliga, uuuhhhg!!
 
Haha Marcus, vi är så jävla snygga asså!! Kärlek till oss

min snöiga helg!

Okej mina vänner, ledsen att jag inte uppdaterade direkt jag kom hem igår, men jag var feting trött så slängde mej i sängen och somnade med en gång!
Min helg var gryym!
Jag och Gabby åkte upp till stugan runt 12 på lördagen, och jag hittade utan problem! hehe
Vi stannade och handlade och sådär på vägen, så vi kom fram runt tre tiden. vi handlade massa mat och slog på stormiddag på kvällen :) asmysigt och kul!
 
Vi gick upp 7.15 (tro det eller ej, efter en seeeen natt), för vi ville komma upp till skidområdet så tidigt som möjligt. vädret var helt oslagbart! skinande sol och man höll seriöst på att svettas ihjäl med tjocktröja och jacka. Det var inte alls mycket folk där, och vi åkte och åkte och åkte. Jag tycker det var askul att åka skidor istället för board. Det enda som var mindre kul var att vi hamnade i en black diamond backe, och det tog typ 30 minuter att komma ner, aldrig i livet att jag åker där igen! 
fy faasiken...
 
När vi kom hem från skidor hela dagen, så sate vi på en film och sov en stund. Sen åkte vi hem och kom hem runt 11 tiden.
Kände verkligen vilken gryym vän jag har fått! Gabby är den snällaste och socialaste (hon snackar med allt och alla..) som jag typ träffat. och är sjukt glad att vi kanske kommer ses i sommar!! för hon och några andra jag träffat men inte känner så jättebra, ska åka på en resa i europa nu i sommar! och självklart är Göteborg med på listan!! :D
Kraaaaaaaaam! hoppas eran helg var lika grym som min.
 
 

en snabbbis!

Tuudeluu!
Jag ville bara uppdatera lite snabbt innan jag blir internet-lös!
Jag och Gabby ska upp till stugan och åka skidor idag och imorgon! Kommer bli grymt :) Jag måste bara hämta ut pengar och tanka bilen (suck..) och sen så drar vi upp till Crystal mountain!
Var ett tag sen jag åkte nu, tror jag kommer låna Emilys skidor faktiskt, känner mej inte överdrivet taggad på att åka bräda nu när jag typ brytit min svanskota haha! 
Koom på att jag inte berättade det.. sjukt ointressant .... men ramlade här om dagen i trapporna ner till "min våning" och satte mej rakt på kanten av ett trappsteg .. AAAAAJJ!!!!!!!!!!!!!!
Så ah, att åka snowboard innebär också rätt så många "ramla på rumpan / sätta sin hårt på rumpan -fall" så känner min inte överdrivet taggad på det haha. 
 
Dessutom var det sjukt länge sen jag åkte skidor så ska bli kul :)
 
Jag måste dra mej nu, vi skulle egentligen åkt kl 10 MEN slöa som vi är, kommer vi inte komma här ifrån föräns 12 / 12.30 haha,
Ajja, time for me to go!
 
Men så ni vet, kommer inte kunna ha ngn kontakt över helgen för finns inget internet där, men jag hör av mej när jag kommer hem igen!
puss och kram! 
ta hand om er :*
 
 
 

lite snabb uppdatering ba

Egentligen så borde jag göra klart mitt engelska projekt just nu! MEN jag såg på bloggen att det var dags att uppdatera lite! Jag får asdåligt samvete när jag ser att folk går in och förvänar sig nya roliga och intressanta inlägg, MEN så finns det inget att läsa för att jag är så lat! Så, därför (för eran skull) prioriterar jag bloggen istället nu! hehe
 
Igår skypade jag med Tilde! :) Såå mysigt, saknar min lillasyser jättemycket..Jag tror inte att jag kan beskriva känslan av att vara ifrån sin familj såhär länge. Det känns lixom konstigt. Det känns som jag varit här hela mitt liv! Att jag alltid bott här i USA, att jag alltid gått här på Eastside prep, att jag alltid känt mina kompisar som jag känner här, att jag alltid bara haft kontakt med er sverigemänniskor genom internet.. Det låter säkert jättekonstigt, men det är sant. Jag har typ svårt att förstå att mitt riktiga hem är på andra sidan atlanten. Det känns lixom, jätteoverkligt. Tror att när jag kommer hem igen, så kommer allt vara PRECIS så som det var när jag åkte. Jag förväntar mej typ att allt kommer kännas helt annorlunda och jag kommer känna mej ovan med allt! Men lixom, vem försöker jag lura? haha, klart allt kommer va som innan och självklart kommer det bara ta 3 dagar innan jag är inne i sverige-rutinen igen. Kommer säkert kännas overkligt att jag ens varit här med! haha, jag blir helt snurrig i bollen när jag tänker på detta! Typ som man blir när man tänker på vad som händer efter döden, eller att universum är "oändligt".. Den snurriga konstiga känslar får jag när jag tänker på allt sånthär!!
Jag vet att detta förmodligen låter helt knäppt och sådär, men det är svårt att förklara hur det faktiskt känns för mig just nu. Men jag ser det bara 100% positivt! Jag trivs asbra och jag kommer aldrig glömma min tid här :) kommer bli fetaste leendet på läpparna när jag tänker tillbaka! sen, när allt är över!
Fast det är långt tills det är över! ganska så långt iaf... 
 
Haha, shit vad jag ordbajsar!!! SORRY
skriver bara allt som kommer upp i skallen på mej, och det är så mycket! 
Om 15 minuter börjar min sista lektion och sen ska jag hem! vet inte vad jag ska hitta på än, känner INTE för att lägga ner massa pengar på "dinner and a movie" ikväll, såg ju bio 2 ggr förra veckan! vill inte slösa mer nu. Så jag får hitta på något annat! sparsam som jag är :D
 
Bjuder på en gammal (ful) bild på mej och Tilde! haha, MISSS UUUUUUUU!!
puss vänner

En rundtur här i huset m.m

Hejj!
Soo, nu har jag spelat in en film om hur det ser ut här i huset, istället för att behöva lägga upp miljoner bilder. Detta var enklaste vägen ut plus att jag lovade mia att göra det :) så här kommer den haha!
 
 
Annars så är allt toppen! Jag ska snart träffa Gabby för att göra up lite unfinished business ;) Och senare ska jag tillbaka till skolan för att kolla på skolteatern. Alla säger att den är hur rolig som helst, så vi får se.
Tråkig som jag är så har jag inte jättemycket mer att skriva! Hoppas att det räcker med lilla filmen idag  :)
 
kramarr

Godis, Teater och Drömmar!

Åhh vad jag är lat! Jag som skulle ut och springa och städa idag... men nejnej, så blev det INTE! Nu sitter jag här i soffan och knölar i mig djungelvrål istället! Tro det eller ejj, men jag har NIO påsar kvar med djungelvrål!!! NIIIO!!!!  Fan vad jag inte käkat djungelvrål alltså, haha. jag är så himla sparsam av mej alltså. Gissar på att det kommer finnas kvar ett antal påsar när du kommer hit Tilde, så du behöver inte ta med dej massa extra :)) haha! 
Är ni inte jätteglada att ni precis fått läsa om hur mycket godis jag har ? slänger till och med upp en bild på min "godislåda"
Knäppt va? Jag har tusen kilo svenskt godis och ni har typ ingentiing! HAHA. 
 
Iallafall så var jag i skolan idag och det var la helt okej! gick väldigt fort - som vanligt. Har verkligen kommit igång med rutinerna här och jag kan mitt schema i huvudet nu! I Sverige så kunde typ inget sitt schema i skallen. Kanske låter sjukt, men det är sant! 
Imorgon ska jag på teater efter skolan, det är en teateruppsättning där folk i skolan är skådespelarna och så. Jag har tjuvtjukat lite på den, och jag tror att det kommer bli hur kul som helst att see. Jag ska ta bilder och lägga upp med, så får ni se hur det ser ut i vårat lunch rum :) eller sal... lunch sal! eller bamba... ah ni fattar.
Det är snart massa auditions för skolans stora musikal som kommer upp snart med. och jag var 100 på att jag skulle gå tid och se hur det skulle gå för mej, MEN musikal-övningsdagarna kommer vara på samma dagar som frisbeen är, så det finns inte en chans att jag kommer kunna göra båda!
   Och eftersom jag taggat frisbee-sesongen ända sen jag kom hit, så skippar jag nog musikalen. Även fast det hade varit fett roligt att vara med.
 
En sista sak jag ville ta upp, drömmar! Asså inatt hade jag en sån SJUKT VERKLIG dröm!! Jag drömde att jag var på koster med familjen och Marcus. Vi var där med Circe och vi fiskade och badade och grillade... Den kändes la förmodligen så verklig för att det varit så i sommras haha.. Men när jag vaknade, kände jag känslan "vart är jag?", för första gången på hela resan här.. Var säker på att jag skulle vakna upp på koster breve min fis, som jag gjorde så många gånger i sommar. Men nope, jag vaknade upp ensam i en säng på andra sidan jorden.. Helt knäppt alltså!
Älskar såna drömmar, när man drömmer om sånt som man varit med om innan, det känns lixom så himla verkligt! Som att drömma sig bort från verkligheten till verkligheten ... svårt att förklara... Ingen fattar säkert vad jag babblar om,, menmen!
 
Now ska jag laga risotto med Emily, Resten av familjen är på basket och kör. Såå man får hjälpa till här hemma där det behövs :)
   Hoppas ni har det bra där hemma! 
   För jag har det bra här!
 
 
pusssss

inget speciellt....

Idaaag var det jobbigt att gå upp! speciellt efter en långhelg då man kunnat sova hur länge som helst! Fast dock var jag duktig och gick upp runt nio halv tio på dagarna :)) Jag vaknade tidigt och när jag gick upp (5minuter innan vi skulle åka) och inser att lilian och smily fortfarande sover.... dock hann vi! (JÄVLAR VA INTRESSANT!!!)
 
Det går mot vaaarmare klimat now, göttans! snart drar frisbee säsongen igång och sen blir det förmoodligen (förhoppningsvis) massa timmar spenderade i stallet också!!
  Just för tillfället kännse det som att jag skriver bara för att skriva! Jag har egentligen inget att säga eller sådär haha. Mycket drama som är igång i skolan för tillfället, skönt att inte vara så inblandad iallafall. Dock så är man Man alltid lite inblandad när det är ens kompisar som ska hålla på, right?
Men jag tar inga sidor eller något! Vill att alla ska komma ihåg mej som snäll och öppen, och inte någon himla drama queen... haha
        Nu är det snart luunch och jag håller på med sista läxan inför dagens engelska lektion. Ska bli gött med lov haha, vill åka upp till stugan och åka, vill utnyttja mina chanser lixom!!!!! 
 
Ska bli sååååå skönt att komma igång och göra saker varje dag efter skolan, är så trött på att åka hem och inte ha någon speciell aktivitet att sysselsätta mej med! Men antar att detta är lugnet innan stormen då allt sätter igång, så kanske ska passa på att njuta istället? hmm...
 
Aja, time to go!
Vi hörs! ska komma på något roligt att skriva om så ni kan få lite intressant läsning på denna bloggen för en gångs skull! haha, det märks att bloggeri inte är min sak! (bloggeri? är det ens ett ord :s)
 
puss
 
Ett as missbildat självporträt jag gjorde i grafisk design! woop wooop
Tänkte att ni jättegärna ville se det. not

Andra Februari 2013

OBS! varning för långt inlägg.
Hallojsan! Hoppas allt är bra med er? för det är riktigt bra med mig :)
Igår så träffade jag tjejerna och vi gick på bio och sen drog vi och bowlade. Det är skitkul på Tech City Bowl. Om man jämför discobowlingen hemma på stigbergsgatan med detta, så är bowlingen hemma riiktig fjuttig alltså. Jag har alltid tyckt att det är kul att bowla, och jag är rätt så bra på det med, om man får säga så haha. Men dock så delade vi barna med två killar som spelar bowling på fritiden och shiiiiiit, asså snacka om att ha talang. jag kände mig skitdålig när dom började med sina skruvade klot kastningar och typ strike varenda gång ... 
Bion vi såg heter "Warm Bodies" och jag uppmanar ALLLLLLLLLA att se den!!! Asså den hade allt! Humor, Romantik, lite små creepy och den var lite smått sorglig. (enligt mig iallafall, men jag tycker typ alla filmer är sorgliga) .. iallafall, SE DEN! Det är utan tvekan en av mina nya favoritfilmer :)
(länkar den längst ner)
 
Anyways, Jag sa ju att jag ville gå på zoo igår (haha) men så blidde det inte, men idaag så åkte jag och Katie in till en stor djurpark i Seattle. Jag vet inte vad det är, men älskar djurparker! Det är askul att se alla djur och även fast det var kallt och molnigt idag så drog vi dit! Jag vill lätt åka dit igen, fast då ska det vara vaarmt. Och Katie var skitseg med att vakna idag, så vi kom fram till djurparken 2 timmar innan den stängde -.- Så hann inte se allt som jag ville..
Haha, låter som att jag är typ 5 år! love it
    Nu sitter jag hemma med Teddy och kollar på film, kom typ precis hem och dom andra är och lyssnar på Elenas kör-konsert. Kom hem väldigt sent igår så blir skönt med tidig säng gång today.
Slänger upp bilder på alla fiiina djur vi såg idag här nedan
 
 
Som jag sa, en jättebra dag på djurparken hade jag idag :)
och här kommer trailern till en gryym film, som lovat!
pussss
 

Hejdå JANUARI, hej FEBRUARI!!!!!!!!

REDAN FEBRUARI??!?!?!??!?!?!???! :O
Igåååår efter skolan så åkte jag och några in till Redmond outside mall och gick omkring lite, dom andra gick och tog manikyr, men jag känner att jag kan göra mina naglar snygga själv, så jag och en annad drog omkring och kollade i affärer. Vi hadlade lite grejjor och sen gick vi alla ut och åt middag. Det var en trevlig kväll, kom hem ganska tidigt menmen, det kan vara skönt det med ibland.
   
    Egentligen så skulle jag precis ha kommit hem från skolan just nu! MEN, alla elever på EPS är lediga idag pga. lärarna ska ha någon sakelisak, vad det nu är. Jag har inget emot lediga dagarr, speciellt lediga fredagar :)) höhö
  Dock så vaknade jag ganska tidigt idag, men sak samma. Man får ju lixom ut mer av dagen så sätt. Så jag gick upp och käkade frukost, sen åkte jag och Emily till ROSS och handlade lite saker, en ny väska, några tröjjor och en ny jeans skjorta.
Asså såhär, jag hade gärna visat er var jag köper och sådär, men det känns bara som att jag vill inte att denna bloggen ska bli någon töntig fjortisblogg där jag tar bilder på allt jag köpt och bah åååååååååh, nya leggins lixom dah.. - Ni fattar?  lol
Anyways, blir snart upphämtad av katie och vi ska iväg och träffa några andra och åka in till Seattle tror jag. Jag hade tvingat alla att vi skulle gå på en djurpark idag, men den stängde en halvtimma efter att jag hade lyckats med att övertyga alla... otur. Jag får helt enkelt dra dit dom en annan dag :))
Så vet inte riktigt vad vi hittar på, men är ganska så säker på att kvällen avslutas på Tech City bowling, hoppas det iallafall!! 
 
Idag var det jättegött väder ute, jag hade bara på mej en tunn långärmad tröjja, och frös inte alls.
Annat är det i sverige just nu, eller? ;) he-he
puss och kram alla, nu är det dags för mej att draoo, vi hörs!
Ser ni ngt annat än kvistar och löv på bilden? vad isf?
DEN SOM SVARAR FÖRST VINNER OCH PRISET ÄR..... äran :)

RSS 2.0