weekend updaaate

Tjeenis!
Tänkte bara skriva lite kort om vad jag haft för mej detta helgen, (som än inte är över)!
 
Igår, lördags, så var jag och Lilian ensamma hemma hela dagen. och det resulterade i att jag kollade på 8 avsnitt av greys anatomy och hon kollade på vampire diarys eller vad det heter. Vi tänkte gå ut och hitta på något MEN det regnade som tusan, så vi bestämde oss för slappdag! Och faktiskt så var det riktigt najs! Senare på kvällen så åkte vi in till ett konserthus och lyssnade på Elenas kör som hade konsert. Dom var riktigt duktiga och det var kul att höra. Senare efter det så åte jag och Lilian spontant ner till park place och gick och kollade på bio. Vi såg the big wedding och tyvärr så måste jag säga att den rekomenderas inte. Den var inte alls så kul som jag hade hoppats på! Fast den var inte dålig heller.. en mittimellan film med andra ord!!
 
Today har jag inte gjort mycket heller, det regnar så känner mej inte överdrivet taggad på att gå ut. Har skypat med Aleex i några timmar, och städat lite! Ska kolla lite på Greys anatomy tror jag haha ... och köra lite tvätt! 
Så nu undrar ni varför jag inte är och umgås med kompisar? Am i right? 
SÅhär är det.
Hela min klass plus några till i sklan som jag umgås med, är bortresta till CostaRica. Det är en resa som man kunde göra med skolan, så alla åkte dit och kommer vara borta hela veckan fram tills nästa lördag. Och anledningen till att jag inte följde med var för att det kostar 32.000 kr!! för 6 dagar.... sjukt ovärt alltså! Så jag är hemma och kommer jobba på mitt senior project (kok boken) och läsa ikapp i engelskan och så. SÅ ÄR DET NÅGON DÄR UTE SOM VILL SKYPA SÅ ÄR DENNA VECKAN PERFEEEEEKT! haha :)
 
Ska gå upp och käka lite lunch now!
ledsen att det blev så kort tråkig uppdatering, men är för rastlös för att orka skriva mer nu.
Adios Amigos.
 

26 apriiiiiiiiiiiiiiiiiiil!

Hej busar!
Sorry för dålig uppdatering! Har haft för mycket annat för mej, så inte hunnit blogga något! pluss att jag tycker att det börjar bli ganska så segt, menmen, vad gör man inte för sina nära och kära lixom? :)
       I Torsdags var vi barn i familjen på Elenas jobb och kollade runt. Det var "bring your child to work - day" så självklart gick vi dit. Elena jobbar ju på Expedia, en riktigt stor byggnad mitt i Belleveue. Jag har aldrig varit där inne innan, så det var riktigt kul att få komma dit. Det var väldigt fint där inne med! Ett riktigt sånthär kontorställe som man ser på tv. Det fanns allt från designers kontor och labb därinne, och utsikten från elenas kontor var gryyym! Ledsen att jag inte tog några bilder .. menmen lixoom.
 Efter det så gick jag till skolan för att inte missa min sista lektion, och efter det så var det talangshowen. Jag önskar verkligen att vi kusiner skulle varit med och sjungit, för vi hade ägt alla! Men nu blev det inte så, och det var ju ändå kul att gå dit och titta på dom olika uppträdanden. Vissa var bra och andra var .... mindre bra haha. Efter det så åkte vi hem och jag och Emily cyklade ner till vattnet och satt där i solen och pratade och drack lemonade. det var verkligen awesome. det var linne och shorts som jällde och det var FULLT med folk i parken. I LOVE IT!
Senare så kom Diane över för att vi skulle redigera klart en trailer till ett project i skolan. Kommer inte lägga upp den för det blev asdålig haha!! Men vi jobbade med den till halv tolv på natten, så bäst för läraren att han ger oss bra betyg på den!! 
 
Fredag, eller ah idag då.. Så var det skola och det var helt okej. Dagen gick väldigt långsamt, eller ah, skoldagen så nu ska jag erkänna vad jag gjorde....... jag skolkade sista lektionen med ett gäng andra för att sitta ute och njuta av solen vid vattnet... yes, det är inte bra att skolka jag vet! MEN idag blev det så! vet inte varför jag skriver detta haha, men ah.... Anyways, efter skolan så var det feisbee träning. Det var kul men pga. smärtor i min benhinna (som jag kännt av lite smått hela veckan) så var jag bara med på hälften. kunde knappt gå för hade så ont, e rädd att jag fått benhinne-inflammation. Jag hoppas verkligen att det inte är det! så peppar peppar.
Efter träningen så åkte jag och Ivy till bellveue mall och hon köpte sin balklänning och så shoppade vi lite annat med. Jag köpte bla. två ASSNYGGA tröjjor! yummie.
   Jag har glömt hur kul jag har det när jag umgås med henne. Vi har lixom glidit ifrån varandra nu senaste för att jag har börjat umgås med andra som hon inte umgås med, och det gör att vi inte pratar så mycket längre.. vilket är sorgligt, för hon är verkligen gladaste och snällaste tjejen. Och vi pratade om vad vi skulle minnas som det bästa minnerna från detta året. Jag satt och rabblade upp Las Vegas, River rafting etc. Det enda hon sa var "All the times that you and me hung out together. Like all the times we have been shopping, and our sleepovers.. Just all the Agnes and Ivy days" kändes som att mitt hjärta hoppade över ett slag, låter kanske fult, men känns som jag håller på att glömma bort henne, och att jag inte alls tänker på allt vi gjort tillsammans. Medans hennes bästa minnen från detta året kommer vara från saker som hon och jag gjort tillsammans.. Åhh känns så sjukt :( lilla Ivy, du är verkligen för söt!!
Glada nyheten dock är att hon kommer komma till sverige!! :D eller ah, förmoooodligen.
   Vi avslutade dagen med middag och sen körde jag hem henne och jag själv kom hem runt tio tiden. Har fixat lite i mitt rum och nu ligger jag här. helt utmattad..
 
Imorgon så uppdaterar jag mer om vad som kommer hända denna kommande vecka, för det kommer vara lite extra speciell! Men är alldeles för trött för att börja skriva om det nu.
 
Hoppas ni haft en grym fredag och att ni får en ännu grymmare lördag.
ADIOS
 

mobiluppladning

hejj! en snabbis från Expedia! vi är här på ett besök for att kolla hur Elena jobbar. börjar dagen med lyxfrulle! skriver mer ikväll! pussssss



HEEEEEEJJJJJJ

Sorrrry att jag inte uppdaterade något igår, men det blev en senare kväll än vad jag hade tänkt mej. Efter skolan, så kom jag hem och hade bestämt mej för att ha en lugn dag! Tro mej, det behövdes! Det är ju sport aktiviteter varenda dag nu, så tänkte passa på att vila ut. MEN NEJ. Telefonen ringde direkt efter jag kom innanför dörren, det var Josh och Gabby som hade fått för sej att en hike skulle sitta perfekt! Så dom ringde mej och sa att dom hämtar upp mej om 5 minuter.
Asså, måster erkänna att det var en grym ide för att vädret var faktiskt helt stört underbart. Solsken, ingen blåst och INGET REGN!! Så dom hämtade upp mej och vi körde upp till ett bergsområde (Glömt vad det hette tyvärr..) Och vi började våran lååånga hike. 
Det var jobbigt måste jag erkänna, speciellt för att jag hade träningsvärk .. MEEN värt! 
Utsikten var heeelt amazing! man såg allt från skog, sjöar och snöiga bergstoppar. Det var sjukt fint och jag tror att jag ska dra med min familj dit när dom kommer hit :) Ni skulle älska det!
 
Idag var det frisbeegame!! Vi spelade mot ett lag som är dom bästa i ligan. Vi förlorade, MEN jag tyckte ändå att vi var grymma! som alltid.
Jag kunde gjort bättre ifrån mej, men mina ben var helt döda efter allt jag gjort senaste dagarna, så skyller på deet haha!
Imorgon så är tydligen träningen inställd för att det är talangshow i skolan!! Vet att jag skrivit innan att jag Lilian och Emily skulle vara men, men tyvärr så har vi alla för mycket aktiviteter efter skolan, så vi skulle inte haft tillräckligt med tid för att öva. segt nog! Hade varit askul att va med haha. Så blir att kolla på den och sen ut och käka middag med ett gäng. TrEvLiGt.
   Nu sitter jag vid jacuzzin och njuter av solen. Lilian har sin sångpedagog här ovh Emily och Oskar är ute. Älskar det fina vädret och älskar mitt liv.
Hoppas verkligen att ni känner detsamma! Här kommer lite bilder från hiken igår!
PUSS.
 
 and yes, thats meeeeeee som står on the berget!
 

Game on!

Åhh, imorse när jag vaknade så kunde jag knappt gå! Gick ju ut och sprang igår när jag hade bloggat klart, och jag pressade mej så hårt att jag höll på att börja grina. Skojar inte nu alltså, det var så jobbigt så trodde typ att jag skulle svimma haha, men när det väl var över så var det mer än värt. Sov gott efter ska ni veta.
Dock så kommer träningsvärken vara dubbel imorgon bitti!! Spelade ju fotbollsmatch med Oskars lag idag. Vi spelade 2 matcher på raken och shieeet vilken tempo det var. Det var hur kul som helst verkligen!! verkligen saknat att lira boll haha, dock spelade vi ju tjejer och killar, och måste säga att killarna, eller rättare sagt männen, måste lära sej att man spelar FÖR ATT HA KUL och efter det kommer vinna. Det var lixom män som tog detta på blodigt allvar och totalt mejjade ner oss tjejer, menmen, jag hade askul ändå och gör gääääääääärna om det igen!!
 
Hmm.. vad har jag mer att berätta?.. på onsdag så har vi frisbeematch igen! tagga! sen torsdag och fredag träning! Kommer bli fit for fight till sommaren! yeah baby! Älskar verkligen att ha aktiviteter efter skolan! i sverige kommer jag ju såklart fortsätta spela för vårat damfotbollslag, men vill göra något meer!!
Dock är det nog bra med två veckor aktivitet och resten ledigt, eftersom jag kommer få shitload med läxor som jag kommer behöva ta på STÖRSTA allvar! Det är lixom sista året i skolan, slut spörten! 
Och ett shoutout till mina babes där hemma, som tar studenten om MINDRE ÄN 40 DAGAR!! Jag avlider!! Det är lixom ingenting!!
-Ge nu gärnet sista tiden alltså! annars kommer ni ångra er längre fram.
 
Nog för mej, nu ska jag sova och sen är det tidig uppgång imorgon för skola! Nästa vecka blir väldigt annorlunda, men jag berättar mer om det längre fram :)
PUSSSAR
Har inga roliga bilder.. Så bjuder på egopics på en taggad Agnes.
Och ja... mitt rum är stökigt haha
 


 vill även ge creds till denna videon! hört mycket om att folk på min skola där hemma strejkar mot nedskärningen av lärare etc. Jag tycker att det är hur dumt som helst att skära ner på lärare! Förstår inte hur man kunde komma på den dumma dumma ideen. Irriterar mej enormt! 
Kolla denna videon!

21 April!

Heeej babes, ännu en helg förbi! Åhh så fort det har gått alltså! 
anyways! I fredags så var det inställd träning pga. regn (sadfaace) så det fick bli en lugn hemmakväll istället. Gick och la mej hyffsat tidigt för det var tidig uppgång lördag morgon! Eller ah.. tidig... 10 snarare haha.
Anyways, lördag morgon gick jag upp och fixade mej och sedan kom Olivia över och hämtade mej för det var dags att gå promdress shopping!! Jag har ju redan min klänning, fick den i födelsedagspresent! så hängde bara med tjejerna för att hjälpa dom hitta och sticka in lite åsikter. Båda tjejerna hittade två skitfina klänningarna! 
Asså det är helt sjukt hur stort promklänningar är här. Det är lixom affärer SMOCKADE med klänningar! Vi var i en pytte-liten affär, alltså lika stor som video-dax typ, och i denna lilla affär så fanns det 5000 klänningar!!! Asså höll på och svimma efter 2 timmar av klänningsletande där inne! Men kul var det iallafall, och klänningarna som dom hittade var som sagt superfina!
Efter det, så åkte vi och köpte thaimat och sen drog vi hem och kollade på American Pie band camp. Sämsta american pie filmen som jag ever har sett! rekomenderar den INTE. Men maten var iallafall gudoooooooooomlig och kvällen var feting najs! Gött att vi var ensamma för då kunde vi vara här uppe och så, och inte bara där nere hela tiden. Även fast jag gillar det! 
Jepp, det blev iallafall en seeen natt och vi vaknade runt 9 tiden imorse, halvklara i hövvet. 
Vi åt frukost och sen åkte dom hem medans jag satte på skype och ägnade mej åt att skajpa med min familj! ÅÅÅÅHH min underbara familj!
Det är med blandade känslor som kommer upp när jag tänker på att dom snart kommer att komma hit. Det handlar om mindre än 2 månader. Lixom... mindre än 2 veckor kvar på april. sen hela maj. sen två veckor och sedan kommer dom hit. Det är lixom... G A L E T. Jag blir helt snurrig i bollen när jag tänker på det haha. Jag längtar men ändå inte. Asså det är så svårt att förklara, vill typ gråta när jag tänker på att jag snart ska hem igen. Jag kommer sakna allt här så himla himla himla himla mycket!! Och mina vänner... och min familj!! och mitt rum, min bil, min skola, friheten .. ALLT. jag kommer att sakna allt. Men ska njuta som fan sista tiden nu! Jäklar vad kul jag ska ha. Och nu börjar vädret ta sig med, även fast det regnar som bara attan.

Efter skype så satte jag mej i bilen och åkte och hämtade Emily som sovit över hos en kompis. När vi kom hem så spelade vi in fula videoklipp och sen har vi ägnat oss åt läxläsning. 
Jag försöker övertala mejsjälv om att jag borde gå ut och springa.. men känner mej som en soffpotatis just nu så vet inte... Ska spela fotboll med oskars lag imorgon, hur det nu kommer att gå. Anyways, bestämde mej precis för att jag ska gå ut och springa. 
Bara för det är det bäst att jag stänger datorn så jag inte hinner ångra mej.

Ha en gryyym dag!!
P U S S

 

FRISBEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE jag älskar dej! (bildbomb)

Yees vänner! Idag var det frisbee match for the win! Bästa matchen ever, så jävla kul att spela med killarna! Dom är så jäkla bra och pushar en själv att vilja spela bättre med. Och fan va bra vi spelade idag! Är superstolt över mitt lag och över mejsjälv. 
Min skola är inte överdrivet bra på andra sporter, vi förlorar i regel all annat (huvudsaken är att man har kul dock!!) men när det kommer till frisbee ... damn vi e grymma! asså man kanske inte tror att det är så speciellt svårt ,men tro mej, det är det!! 
iallafall, jag är supernöjd med denna matchen, gjorde slutpoängen och grym känsla efter att spelat i nästan två timmar i iskall regn (vi spelade till 15) och sen få gånga frisbeen i målområdet och alla kommer och kastar sej över en och gah! sjukt glad att vi vann haha. ska seriöst kolla om det finns något ultimate team som jag can joina nr jag kommer hem!
    Imorgon är det träning igen, yeeeeeey! och senare på kvällen vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på.. men lördag lutar det åt tjejkväll. 
 
Just nu håller jag på att baka ugnspannkaka för mitt project och också för middag. mööms. 
har inte jättemycket att skriva! ville bara dampa lite om hur kul det är med frisbee och vilken grym match det var. sorry om det är sjukt ointressant! MEN Oskar var där och tittade med, han tog massa bilder så slänger upp ett gäng.
hihi
pusssss
 
 








hapinessssss

häjjjsan!

sårry för ingen uppdatering igår! not verrrry nice! 
igår var det asfint väder så det var en riktig slappardag alltså! riktigt gött. jag satt utomhus och ... "pluggade" och spelade flöjt. det var fett mysigt faktiskt. Skolan var också najs, som vanligt.
igår hände faktiskt något riktigt pinsamt, som jag först inte tänkte skriva om här på bloggisen. MEN jag ändrade mej ändå.
det var nämnligen så att igår mina vänner ... så fick jag bensinstopp! hahah yes det är sant. min bil dog. hade  den gjort det 7 sekunder senare så hade jag fått bensinstopp mitt i en stor korsning med trafikljus och grejjer, men bilen var smart nog att inse att det inte hade varit så bra, så den stoppade lite innan så jag han fatta vad som höll på att hända, och så jag kunde köra in till kanten bakom en parkerad bild. PANIK. haha åhh, det tar så fett emot att tanka, så tänkte.. åhh jag behöver inte tanka! klart jag inte kommer få bensinstopp lixom. men så fel jag hade! haha.. jag ringde iallafall oskar och han kom och lämnade en dunk med bensin i så jag klarade resten av vägen hem. Så det var ju iallafall lite kul.
 
Idag så var vädret grymt, och frisbeeträningen var sjukt kul! har fått mej en riktigt go workout och det känns redan i kroppen! taggar för imorgon, då vi ska ha en cohed game mot belleveue high school. det innebär alltså att vi spelar tjejer och killar blandade. Det kommer bli asmycket press för killarna i vårat lag är sjukt tävlingsinriktade, MEN jag känner mej säker när jag är ute och spelar, vet att jag kommer göra grymt ifrån mej!
ibland måste man faktiskt tro på sigsjälv!! kom ihåg det.
 
Just nu kollar jag på morgan och ola-conny som reser runt i USA. och skrattar mej tårögd alltså! deras engelska är så himla underbar! åhh vilka sköna gubbar!!
och har ju träffat ola-conny med, för läääääääääänge sedan! så gullig hahhaa!
aja, ha en grym dag nu vänner! nu ska jag sova och få 8 timmars sömn för omväxling.
puss.
(sorry för ett asdåligt inlägg , men jag är TRÖTT.)
 

kallt varmt sol moln regn blixtar och hagel!

Yes vänner! Idag så har vädret varit konstigt alltså. Det har varit allt från solsken till blixtar och hagel. Lite roligt faktiskt! men jag saknar ändå värmen. 
Idag så var skolan fett najs, det gick väldigt fort och det var kul att träffa alla kompisar efter festen i helgen. Eftersom att skolan är så liten så sprider sej rykten fort haha .. och det senaste nu är att jag hade en stor fest och "crazy shit was going down" haha. Och det är ordagrant vad folk säger xD åååh lilla EPS I love you :)
När vi kom hem så gjorde jag och Emily pannkakor och sedan gick jag ut och pluggade på balkongen med Teddy! Medans det var sol då alltså! när det började hagla så var det absolut dags att dra sej tillbaka haha.
 
Imorgon i skolan så ska vi seniors arbeta på våra seniorprojekt. och ni som läst här ett tag, vet att jag har haft ååångest inför vad jag ska göra som mitt projekt. det har varit allt från att arbeta i stall till att jobba med native americans. Men nu mina vänner, så har jag kommit på vad jag ska göra!
jag ska göra en kokbok med allt från maträtter tillbakverk. Det är ju jättesjälvklart! det är något som jag älskar att göra!! Så imorgon ska jag komma på hur jag ska lägga upp allt, vad jag ska baka osv.
Ska fokusera på svenska saker, så har ni några förslag på svenska matsaker eller bakverk så skriv jättegääärna!!! behöver alla förslag som jag kan få :)

Och juste, shoutout till Boston! sjukt hemskt. Allt som händer med korea som hotar usa och bomber som smäller hit och dit ... Boston är ju inte speciellt långt borta från Seattle heller. Inte för att jag ska noja! MEN frå korea för sej att bomba så sitter iallafall ni hemma i sverige säkra :) tur det!
Vi hörs imorgon, ledsen för kort inlägg men ändå! bättre lite än inget.
ha en underbar dag.
puss
 

skypeskypeskypiiiiiii

Hejjjj!
Idag har varit en lat dag! Jag har varit hemma och skypat i sammanlagt 7 timmar... 3 timmar med ellen och 4 med syster :) Det låter sjukt länge när manskriver det såhär men tro mej, det känndes inte som länge alls!
iallafall så tänkte jag berätta om min weekend för er! egentligen orkar jag inte inte blogga just nu.. MEN jag lovade tilde :) vad gör man inte för sin syster lixom?
soo
Som ni vet, i fredags så var det ju min födelsedaag! 19 år, inte dåligt alltså! 20 om ett år! sjuukt mina vänner! tiden rinner. Iallafall, det senaste ni hörde från mej var ju att jag skulle ut och käka med tjejerna, vilket jag gjorde! dom bjöd mej på middag och det var sjukt trevligt. Sedan gick vi hit för att ha tjejkväll - trodde jag haha!
märkte att det var lite tisslande och tasslande mellan dom där ett tag, så började misstänka att något var på g. och yesyes, jag hade såklart rätt! Efter att Jameson, david , henri och ett gäng strövlat in så fattade jag att det inte alls skulle bli något tjejkväll här inte! haha. Vi blev ett gäng som hängde här nere på "min våning" och hade det askul. Självklart spelade vi beerpong och jag kan stolt säga att jag är mästaren! INGEN kunde vinna över mej, så när jag kommer hem blir det beerpong tuneringar! sjukt roligt spel alltså haha. dom som inte skulle sova över drog runt 2 halv 3 tiden, och vi tjejer som sov över somnade runt tolv. 
 
lördags morgonen, då alla såklart fortfarande sov, smög jag mej upp för det var dags för skype-möte med tverelvs klanen! jättekul att prata med dom igen, det slog mej att jag inte snackat med dom på typ 8 månader ju. Jag fick hälsa på massa och snackade med mostrar o kusiner och hela köret. ASMYSIGT :) fick även säga grattis till joakim, 20åringen! han och jag fyller ju år på samma dag så det var därför alla hade samlats :) Medans jag pratade med dom så han dom som sov över vakna upp, så jag avslutade samtalet och vi alla körde ner till panncakehouse för frukost. Det var sjuuuuukt gott! åhh yummie! Efter det åkte dom hem och jag åkte hem och la mej och sov i två timmar plus kollade på en film som heter the impossible. Sorgligaste filmen som jag sett!! handlar om tsunamin som hände i thailand för några år sedan. man får följa en familj som splittras och ah... jag lipar ju jättelätt av filmer och denna filmen var INGET undantag. Lipade som en bebis haha.. dock rekomenderar jag den för den var vääääldigt bra. (trailer längst ner)
Vaknar av att Elena ringer och säger att hon och Emily kommer och hämtar um mej om 5 minuter, för vi skulle åka till ett ställe och få hår och smink fixat. PANIIK. jag låg lixm i pjamas i sängen, så sprang in i duschen och hann precis innan dom kom. Vi blev fixade och sedan åkte vi hem och bytte om och åt lite snabbt.
Jag har aldrig sett mejsjälv som jag såg ut igår. I långklänning, massa smink, klackskor och lockat hår. haha, använder inte något av detdär egentligen. dock var det kul med något nytt. 
Modevisningen var i Seattles glasmuseum. Aldrig varit där innan, och shit var coolt det var. helt sjukt att allt där inne är gjort av glas. otroligt hur man kan skapa såna saker av det alltså! Ångrar att jag inte tog med Marcus när han var här, han hade nog också tyckt att det var sjukt.. Iallafall, alla sprang omkring i långklänningar och alla var sjukt fina. Kändes typ som man var på en bal eller nåågot, sånt som man ser på TV, knäppt. Belleveues borgmästare var till och med där! fatta då vad fancy detta var.
   Jag har aldrig förstått mej på såna kläder som visas på modevisningar, alltid tyckt att dom är sjukt konstiga och fula. men det var coolt att se en riktig fashionshow ändå. Modellerna var som på tv, skitsmala och fula, men ändå, det hör till på något sätt. min favorit show under kvällen var ju sjäälvklart dom manliga modellerna som visade upp badkläder haha! woopwoooop ;)
Vi kom hem ganska sent, och mina fötter gjorde så sjukt ONT. hatar klackskor, förstår mej inte på tjejer som springer omkring med det en hel dag på stan eller dom som har på sej det när man ska ut och dansa och grejjer... AJJJJJJJJJ säger jag bara haha. 
 
söndag blev som sagt en slappdag. sovit och skypat, gjort lite läxor och spelat flöjt. dock måste jag erkänna en sak... jag har en uppsats till imorgon som jag inte är klar med. men helt ärligt så struntar jag i det. är helt tom på vad jag ska skriva, så ah... jag tycker att jag varit så grym och alltid lämnat in allt i tid, så jag unnar mej detta. jag unnar mej att lämna in detta sent. helt ärligt så orkar jag inte bry mej. hälften av klassen har bestämt sej för att inte göra den ens typ.. så ah! (läraren är ny och ger så mycket läxor att det är helt sjukt...)
ett exempel: på en dag ger han; 30 sidors läsning, analysera en dikt, en uppsats (fick visserligen den över helgen, jippie) och filma och redigera en film... ni fattar ju!
 
haha, tänkte bara skriva jättekort om helgen och lägga upp bilderna, men nope! när jag väl börjat skriva så kan jag inte sluta...
Nu ska jag iallafall sova! Skola imorgon och är sådäär taggad om jag ska vara ärlig. 

ha en bra måndag! vi hörs.
PUSSSS!!
btw, Lilian tappade min kamera så den blev cp, därför är vissa bilder as suddiga... suck :( men den funkar perfa nu som tur är.
 
 

Min födelsedag!

Helllu Babes! Hoppas att ni haft en bra 12 april, för det har nämnligen jag haft!
Min födelsedag har varit awsome, och än är den inte över! woop wooooooop. 
 
Jag vaknade imorse av "Jaaa må hon leeva, Jaaa må hon leeva"... Ni hajjar grejjen ni kan den ju med haha! Dom kom in med en feting tårta blommor ballong och paket! Riktigt mysigt att vakna upp till, önskar att jag kunde vakna upp till det varje morgon! Fast det klar, vem önskar inte det lixom haha.
Iallafall så åt vi tårta, och det var inga små tårtbitar haha! lägger upp bilder här nedan så att ni får se vad jag menar. Men god vad den! muums :) Anyways, sedan var det upp och fixa sej för det var skoldags! Vi hoppade första lektionen för att hinna med sång och tårta på morgonen, utan att behöva gå upp bajstidigt.

Väl i skolan så fick jag mååååååånga grattis och även ett gäng presenter. Fick blandannat halspand, armband, örhängen, cupcakes m.m Viiiilka goa vänner jag har! Vet att jag sagt det massa gånger, men det är sant! Trodde aldrig jag skulle få såhär bra kompisar haha. 
Sedan var det lunch, hela upperschool är samlat i ett och samma megastort rum. Mitt i allt så ser jag hur Kieran ställer sej på bordet och så skriker han raaaaakt ut, cphögt, att det är min födelsedag så det är dags för alla att sjunga. Så där satt jag, medans resten av skolan stog och sjöng happy birthday. Haha jag trodde jag skulle döö, men inte alls, blev fett glad av att skolan är så engagerad in andras liv och så snälla. Så tack eastside prep för den uuunderbara sången! Efter det så var det dags igen, kören som jag är med i fick också för sej att sjunga, och detta lät dock ganska så mycket finare hehe.... men ändå, det är tanken som räknas.
     Efter skolan så drog jag och Casey till starbucks där vi satt ett tag innan frisbeen! Det var regnigt och kallt ute, men träningen var hur rolig som helst!! Åhh vad jag älskar denna sporten. 
Sen åkte jag hem och duschade, och nu sitter jag här :) om 20 minuter så kommer massa kompisar hit och vi ska ut och käka tillsammans, och sen ska ett gäng sova över med. Eftersom att amerikanska föräldrar är så grymt mycket strängare än vad jag är van vid, så får inga av killarna sova över. Dom får dra hem när det är dags att dra hit! Segt nog för dom.
Anyways, så det är middag och sleepover som väntar! MYSIGT.
 
Imorgon ska jag skypa med Tverelv-klanen, Dom alla kommer samlas för att Joakim ska ha kalas. Så då passa dom på att ha igång skype så jag kan få snacka lite med dom och låtas att jag med är där och firar Joakim som för överigt fyllt 20. .... waaaaah.... och nästa år är det min tur att fylla 20 år. S J U K T. Då är man lixom vuxen ju... 
Aja, det var iallafall min dag :) Som sagt så hoppas jag att eran dag också varit bra.
 
Pussar och kramar
/19-åringen
 




 
Och bjuder åter igen på en grym låt. Gissar på att denna kommer bli poppis i Sverige om några veckor, om den inte redan är det. 
Så varsegod för att jag gör er först med dom nya och bästa låtarna! Ingen orsak lixom.
ENJOY!!!
 

9 April -13

Åhh stör mej verkligen på när man inte kommer på något bra namn för rubriken på ett inlägg, så det slutar med att man skriver datumet på dagen.. Jag försöker alltid vara smart och komma på bra namn, men det slutar bara med att det bli konstigt och jag tror att jag är jätterolig och ni tänker tvärt om. Anyways, idag blev rubriken datumet, tråkigt nog. 
Iallafall, nu när all info om vegas och alla bilder är uppe, så ska jag sluta skriva om det hela tiden och hålla er uppdaterade om vad som händer i nu:et. eftersom jag ska leva i nuet så mycket jag kan! även fast det är stört svårt att inte tänka på vad som kommer häna i framtiden när ja kommer hem, eller ännu svårare, att inte längta tills min familj kommer hit, så tycker jag ändå att jag gör ett ganska bra jobb med att leva i nuet :) Men klart att det inte är lätt när allt går så fort och prom, graduation och hemgång inte är så långt borta. Ni förstår säkert vad jag menar!

Skolan idag gick superduper fort! allt var bra förutom att assambleyn var DÖÖTRÅKIG! (assambley är varje tisdag dom sista 45 minuterna på skolan, då alla i skolan möts i lunch salen och har ett möte tillsammans) och idag kom det en jobbig professor som höll ett aslångt föredrag om massa olika väldigt ointressanta saker. Är säker på att typ hälften av alla eleverna sov sig igenom detta. Iallafall jag ... hehe
 
Jag och oskar hämtade precis upp min bil som fått nya bromsar! Vilket behövs! DOCK så kan tydligen ingen klura ut vad det är för jävla ljud som låter varje gång jag kör över 55 mph. Och det är sjukt irriterande verkligen!!! Vi ska iväg med bilen till en annan verksta och se om dom kan fixa det. För jag skojar då inte när jag säger att jag vår världens nervsammanbrott varenda gång det dumma ljudet låter... åh :( Men det löser sajjjjjj, I guess.
   På lördag fyller jag år! yeey.. Eller ah, jag är inte överdrivet jättetaggad, men ändå.. älskar födelsedagar soo tummenupp :) Min förra födelsedag, när jag fyllde 18, var nog det bästa födelsedagen jag haft ever, utan tvekan :) Blir detta hälften så bra så blir jag asglad!
En annan tjej i skolan fyller år på samma dag, så vi bestämde oss för att dra ihop ett gäng och gå och käka och typ bowla och sådär, men killarna har frisbee match på fredag och den är slut runt 9.. Så det blir nästa helg istället. Vi tänkte ta det på lördag, MEN på lördag så ska vi tjejor i familjen på en fashion show i Seattles glasmuseum och det kommer bli fett najs! Den visas bara en gång i seattle, så vi har tur som fick tag på biljetter. Också så är det dresscode som gäller, finklnningar och grejjer! så det blir spännande at få uppleva något såndant hahahehehohooo!
 
Nuu ska jag slänga in lite tvätt, käka något litet och fortsätta skriva på min berättelse om Farmor :) ska också ut och springa om det inte börjar regna! Det ser inte helt lovande ut om man kollar ut just nu. Åhh Seattle, jag tycker inte om ditt väder just nu.
Puss mina små grisar btw, glöm inte att lyssna på dagens låt under bilden, love it
 
 
DAGENS LÅT! <3
 

BILDBOOMB!!

Hejj era små bajjkorvar! som lovat, så slänger jag nu upp en bildbomb med massa bilder från Las Vegas. Och tror mej när jag säger att jag har oändligt med bilder, så alla är inte uppe. MEN jag känner att resten av bilderna får dom som vill se när jag kommer hem igen. Orkar inte lägga upp allt lixooom!
   Skolan idag gick väldigt långsamt... Men ändå var det kul! Fick ett gäng feta kramar från människor som trodde att jag hade stuckit tillbaka till sverige igen (bara för jag chekkade in på flygplatsen när jag åkte till L.V) och jag blev helt chokad, varför skulle jag åkt tillbaka lixom? Och min mobil kan inte ta emot sms just nu, så tydligen hade dom skickat massa sms och frågat haha... Dumma är dom, dom visste att jag skulle på semester.. Fiiiina vänner :) kommer bli så sorgligt att åka hem och lämna dom! buhu, vill inte tänka på det! blir bitter av tanken! 
Iallafall, jag sov 4 timmar inatt, äckligt svårt att sova. Så nu ska jag försöka somna extra tidigt! var helt död i början av dagen.
Okaj, det var allt för nu!
Här under kommer alla bilderna (eller ah, en del av alla). Så titta och njut.
PUSS
 
S.W.A.G

LAS VEGAS BABY!

Har ni saknat mej?? Tänkte la de! Haha, hoppas att ni har haft en grym vecka, för det har jag haft! Verkligen stöört grym. Denna resan nådde flera mil över min förväntan! Åhh så bra jag hade det! önskar att vi kunde stanna där i minst två veckor till. Det fanns så otroligt mycket att se och göra! Jag tar allt från början! och som sagt, varning för långt inlägg.
 
MÅNDAG:
Väckarklockan ringde klockan 4.00 på morgonen och jag gick upp! Troode jag skulle vara cptrött, men var så taggad inför veckan så jag var helt hyper. Ialafall så fixade jag det sista, och Oskar körde mej till flygplatsen. Han släppte av mej utanför och sen åkte han hem igen, eftersom att deras plan gick några timmar efter mitt. Det var inte några som helst problem att hitta på flygplatsen och sådär! så satte mej på planet, somnade, och vaknade upp i Laas Vegas! underbart.
Jag gick till Starbucks och väntade på att resten av familjen skulle komma. Dock hamnade dom på en annan terminal, så jag tog bussen till biluthyrnings stället och väntade på dom där istället. Vi möttes upp och tog våran bil och åkte till vårat hotell! Asgrymt hotell och vårat rum var jättenajs. det var två rum med dubbelsängar, jag och lilian sov i en, oskar och elena i den andra och emily sov på en bäddsoffa. Anyways, vi käkade och sådär och sedan hängde vi vid poolen. Fett gött! Sedan på kvällen så drog vi till the strip! (för er som inte vet, stället där alla casinon och shower är). Den långa gatan med massa hotell, ljus, fontäner, ah... ni fattar. Sjukt otroligt coolt var det! jag har bara sett the strip på filmer innan! Men att verkligen vara där och se allt... asså ni måste åka dit  för tusingen! Jag tycker att det var bland det absolut coolaste som jag sett faktiskt! Vi gick omkring där tills våra fötter värkte och det var långt över läggdags. Så vi drog hem och hoppade i säng!
 
TISDAG:
Vi gick upp tidigt för det var dags för ridning!! Oskar är allergisk, så han åkte och spelade golf medans vi åkte till en gammal cowbystad för att rida. Det var så himla coolt där, kändes som man  var med i en gammal vesternfilm typ haha! Vi kom dit och direkt så fick vi våra hästar och red iväg. våran guide hette Bob och var en riktig cowboy alltså. han pratade och såg ut som en, han hade 104 egna hästar och red till skolan när han var liten. Han var så sjukt cool så jag fattar inte. Skulle lätt kunna arbeta på ett sånt ställe över en sommar! - gratis. Det var verkligen grymt kul att sitta uppe på hästryggen igen. Efter det så åkte vi och hämtade upp Oskar, käkade och sen åkte vi till red rock canyon. Man betalar en viss summa pengar och sen åker man en 40 minuters väg och kollar på berg och sånt. Låter kanske inte överdrivet kul, men det var himla fräck att se det i verkligheten asså. Tog överdrivet många bilder som jag kommer plåga er med imorgon! mohaha
Sen åkte vi hem och va vid poolen en stund, middags dags och sen hopp i säng.
 
ONSDAG:
Denna dag var det enbart chill som jällde. Vi brudar stekte vid poolen hela dagen. asgött! kändes som man var i typ egypten eller något. konstigt att man egentligen var i samma land som jag är i hela tiden, fast bara i en annan stat haha. Verkligen stor skillnad! Vi bytte hotell också, så det blev en del packning och bilåkning och sådär. Jag gillade verkligen det första hotellet. Det var stora rum, bra pool och massa snygga poolvakter haha ;) Nää men iallafall, andra hotellet var ett sk. lyxhotell. Dock tycker jag att det inte klassade det första. Menmen, det var finare och stor skillnad på människorna som bodde på de olika hotellen (om ni ´fattar) men ändå så trivdes jag bättre på det första. På kvällen gck vi ut och åt på ett mexikanskt ställe med asgod mat och live musik. MUMS
 
TORSDAG:
ZIIIIIIIIIIP LINING!!!! eller på svenska, linbarne åkning! (jäklar va jag stavade det skevt..) Iallafall, vi gick upp tidigt och åkte upp till the canyon igen. jag visste inte vad jag skulle förvänta mej, men vad jag än hade förväntat mej, så skulle upplevelsen slå det med hästlängder. Vi fick information och utrustning osv. av ett gäng assköna grabbar som jobbade där. sen åkte vi upp med dom och ett gäng andra som skulle åka, up i bergen. Väl där så fick vi gå en bit och sedan var det dags, det mest spännande och roligaste någonsin. vi hakades fast på en lina som gick från ett berg till ett annat, och sen var det dags att kasta sej ut och åka fort som attan över till andra berget. Så himla spännande, och absolut inget för fegisar haha!! dom hade olika signaler för hur och när man skulle bromsa så man inte skulle landa för hårt i bromskuddarna som stoppade farten. och man var tvungen att koncentrera sej, låter konstigt men sant. En tjej i våran grupp vrickade foten för hon inte gjorde rätt, och dom berättade att veckan innan så tappade en tjej sin tå för hon smällde i den så håårt. Fett läskigt, men ändå gör det allt mer spännande. Detta var bland det roligaste jag gjort, njöt av varje sekund!!
Efter zipliningen så åt vi och sen åkte vi vidare till the hoover dam. Det är den största dammen i världen som är byggd av människan. Det var ascoolt och vi gick en tour där och fick se hur det var byggd, hur allt funkade, alla rör som vattnet färdas i, och det är otroliga mängder varje sekund som åker igenom där. Trodde inte att det var så avancerat. men det var väldigt intressant!! Vissteinte detta, men detta är en av ställerna som USA är oroliga över för att få terror attacker på. Dom är väldigt försiktiga med besökare och säkerheten var väldigt stor för att kunna komma in och så. läskigt..
Vi åkte sedan in till the strip för att äta mat och kolla i affärer, sen åkte vi tillbaka till hotellet och somnade gott.
 
FREDAG:
Åter igen tidigt uppgång! Det var nämnligen dags för att hyra en båt och åka runt i Lake Mid. Vi kom dit tidigt och åt frukost där. Sedan hyrde vi en speed boat och åkte ut på skön. Utsikten var underbar och vi åkte snabbbt omkring och det var knappt några båtar alls ute, så vi var i princip ensamma. lyx! vi åkte till the hoover dam muren som man kan se från skön, som skiljer på dammen och lake mid. Muren är oändligt stor! speciellt när man sitter i en liten båt under den. dock fick man inte åka jättenära, eftersom dom är rädda för terrorattacker. men det räckte med det avsåndet vi var på! sedan crusade vi runt ett tag till innan vi bestäämde oss för att dra. Vi lämnade tillbaka båten och sen drog vi oss in mot the strip. Det är nämnligen så att det finns ett hotell/casino där som heter stratmosphere och som ser ut exakt som the space needle fast  Denna byggnaden är 2 ggr så hög som space needle. och för er som sett spaceneedle... den är hög alltså. Iallafall så var vi inte där för att spela bort våra pengar, längst upp på hotellet så har dom åkattraktioner. Jag och Emily fick varsitt åkpass så vi åkte massa saker där uppe och det var kul, men läskigt för det var så sjukt högt upp. Ni alla vet att jag inte är en åkmes alls! jag åker allting som jag får chansen att åka, och har aldrig tyckt att något varit speciellt läskigt. MEN, på detta jätte torn så fanns det en attraktion som vi åkte, som fick mej att gråta och skratta av panik. PANIK! jag har aldig varit så rädd haha. Lite svårt att förklara, men man sitter i ett mini tåg som skjuts ut från tornet, och sedan är det som att den slutar funka så den åker ner mot marken jättefort och sen upp och ah... som sagt, tänk då att man är två gånger så högt upp som space needle, och allt som håller dej uppe är en liten sak runt magen. Jag lägger upp video när jag kan, svårt att förklara utan att kunna visa. Iallafall så var det den värsta jag åkt i HELA MITT LIV! det kändes som jag gick igenom en nära döden upplevelse. ÅK ALDRIG DEN!! PROMISE?!
Sedan gick vi på en show! dahh, men kan ju inte vara i vegas utan att gå på en show lixom.. Vi kollade på "la rive" och det var akrobatik dans simhopp m.m. i en pool. Otroligt vad vi människor kan göra med bara våra kroppar. jag satt nog med gapande mun hela showen! det var så himla fräckt. har lite bilder jag kan visa imon.
efter denna långa dag, vare plums i säng och zZZzzZz
 
LÖRDAG:
Sista dagen! sjukt sorgligt.... Vi hängde vid poolen och slappade hela dagen! jag blev sjukt brun! och det är sant, blev inte röd alls!! har kommit på hur jag ska göra för att slippa bli röd. har mitt hemliga reccept. me happy :D
så vi stekte där, åt och badade! Sen chekka vi ut och begav oss mot flygplatsen. Vi åt där och insåg att vårat plan skulle gå om 10 minuter.. så vi sprang till våran gate sammtidigt som vi hörde våra namn i högtalarna.. dom sa att dom stänger dörrarna till flyget om 30 sekunder. Snacka om timing, vi hann precis!! Hade varit förjävligt att missa planet och behöva köpa nya biljetter.. Men  som jag sa, vi hann och flygresan gick as snabbt. Vi landade runt tolv-tiden i ett regnigt seattle. Åh vad jag inte har saknat regn...  vi åkte hem och jag somnade på två sekunder när jag gick och la mej.
 
Idag så har jag sovit, tvättat och skypat med Marcus! vi har typ inte pratat på över en månad, så va bra att catcha upp lite och sådär. :) Sen åkte vi alla in till Seattle där vi kollade på seattle men chorus som sjöng massa ABBA sånger. Dom gjorde det väldigt bra! satt och log hela tiden och fick seriöst tårar i ögonen. snacka om stolt svensk eller vadå!!
Efter det så åkte vi in till bellveue för att se om vi kunde hitta en balklänning till mej, och det gjorde vi!! jag är så glad, är så otroooligt nöjd med den. den passar mej perfekt!! trodde aldrig jag skulle kunna klicka så bra med en klänning. låter astöntigt, menmen! jag är iallafall sjukt glad. Jag fick den som en förskotts-födelsedagspresent. värdens bästa :D den och en kamera! jag behöver inget mer nu känns det som haha :)
Efter det åkte vi hem, och jag har fixa med massa bilder och kollat på TV. Och nu är det verkligen läggdags, eftersom det är skooola imorgon .... :( 
 
Jag orkar inte fixa med alla bilder just nu, har så många som ska gås igenom. men här har ni iallafall några ;) mer kommer inom kort.
PUSSS och godnatt.
 












 

myyyy weeeekend! (obs!! långt inlägg)

Hellu!
Denna helgen har varit fett varm och skön, let me tell u ...
I fredags morgon så fick jag en "förskotts-födelsedagspresent", och den kunde inte kunnat komma bättre! Jag fick en ny kamera!!! Åååh ni anar inte hur glad jag blev! Har nojjat svinmycket för att min kamera gick sönder, men nu har jag en ny och är fett lycklig!! Kommer kunna ta tonvis med snygga bilder i Vegas så jag kan visa er nu. JIPPPIE!!
Efter skolan samma dag, så hade vi första frisbee matchen! Det var runt 70 fh (ca:22 c) och strålade sol ute så det var extra kul att spela med :) Det hela avslutades med att vi vann med 10-7. GO EAGLES 
   Efter matchen så stannade jag kvar en stund med ett gäng och kastade lite och njöt av det grymma vädret. Jag behöver verklige öva på mina forehands så den tiden var värdefulllll. Sen åkte jag hem och packade lite snabbt, innan jag och Elena åkte upp till stugan. Dom andra skulle komma några timmar efter, för att Emilys kompis från Carlefonia var här och Lilian var på ett kalas.
Dock hann dom inte komma föräns runt halv ett, men det är en annan historia.
 
I lördags så var det tidig uppgång, för det var dags för skidåkning! Snön var inte direkt asbra, men vädret däremot.. underbart. Det var varmt och strålade sol, folk åkte i bikinitoppar och många killar åkte utan tröjjor. Men vi höll våra kläder på haha. Vill inte tänka på vilka hemska brännmärken man kan få om man ramlar och inte har en tröjja på sej.. AJJJ!
Men iallafall så var det en grym dag i backen, och utsikten var stunning!
På kvällen så blev det en stor fin middag med lamm och klyftpotatis m.m. Det var påskmiddagen eftersom det är påsk idag (dagen efter). Så vi käkade den igår, eftersom vi inte skulle ha tid med det idag pga. packning, tvättning städning etc. inför måndag.
Efter middagen så gick vi ut och hade en stor brasa, vi satt där ute tills seeena natten och berättade massa läskaiga spökhistorier och grillade marsmallows. Det kanske låter klyshigt, men det var sjukt läskigt haha..
 
Idag så vaknade vi och det var påskmorgon!! Jag är van vid att fira påsk med att vakna lite halvtidigt på morgonen, sen gå omkring i lägenheten och leta efter ett ägg, äta godiset och sen är höjdpunkten på dagen avklarad! Men nono, så enkelt kom man inte undan här inte :)
När vi vaknade och gick ner, så stod det fem korgar på bordet fyllda med godis, nagellack, halsband, pennor och annat smått bra att ha saker. Vi kollade igenom dom sakerna och käkade lite godis, och sen gick vi upp och spelade kort. Efter ett tag så var det dags för äggjakten! Och kom ihåg, jag är van ett leta efter ett ganska så stort ägg på en yta lika stor som min lägenhet! Men idag, så hade oskar gömt över 50 ägg runt om huset och i skogen som vi skulle leta efter (nej inte riktiga höna ägg, detta var små plastägg med godis i) Alla tjejerna hittade sina ägg jättefort,(14 var) medans jag sprang omkring med 3 ägg i min korg.. 
Blev fett otålig efter ett tag, för jag är verkligen sämst på detta, så tjejerna hjälpte mej att hitta resten! haha, handikappshjälp I know! men jag klagar inte.
   Efter äggjakten var klar så städade vi och sen åkte vi hem till kirkland igen. Ända sedan vi kom hem igen, så har vi packat och fixat. Mitt plan går kl 06.05 imorgon bitti! Så jag och oskar åker ut till flygplatsen runt 4 tiden. Sedan går dom andras plan vid 8. Så jag väntar på flygplatsen på dom, sätter mej och tar en dricka någonstans :)
 
Ser verkligen fram emot denna veckan alltså!! Det kommer bli grym.
Hittils så har vi planerat lite saker, och resten tar vi som det kommer. På tisdag så ska vi rida några timmar och kolla utsikter och sådär. Onsdag ska vi kasta oss ut från grand canyon och åka linbarna. Vi ska förmodligen se en vegas show med ! Ett måste!
Shoppa, käka gott, sola och bada! Vad mer kan man begära? Det kommer att bli ett perfekt påsklov :)
 
Jag uppdaterar lördag eller söndag när jag kommit hem igen, då blir det tusentals bilder och massa info om vad vi gjort och sådär!
Ha en asbra vecka nu :) vi hörs om några dagar.
PUSS
 













 

RSS 2.0