isdföisdafösdHEEEEEEEEEEEEJaojfsdfjsdpoifjsda

Häjj bloggen! och alla ni fula läsare :)
Borde igentligen plugga nu, MEN kände för att uppdatera lite och sådär. Det är ändåså snart dags för lunch så tar det lite lugnt now.
Idag efter skolan drar vi in ett gäng till Bellveue Mall, för att kolla bio, käka och gå runt och kolla i affärer och kolla på julbelysningen som är uppe! Iaf till stor del uppe! Det ska bli kul, lär bli en sen kväll för det är fest hos Chase ikväll haha! partyparty!
Askonstigt btw, jag sitter i skolan och har lektion medans mina kompisar hemma i Sverige är ute och festar på Sticky haha! Snacka om att man verkligen bli mindfuckad av tidsskillnaden!
Sen imorgon, (efter en lååååååååång natt av sömn, ska gå upp tidigast tolv) Ska jag åka till Redmond Mall med Tre från klassen och vi ska shoppa lite där och så! Jag måste börja fixa julklappar lixom, Det är ju typ 25 dagar kvar :o
Har dock ingen aning om vad jag ska ge någon typ haha! Men det löser sig såklart!
Kvällen spenderas nere i Kirkland med Rebecka, vi ska kolla på ngn julbåt som åker omkring, och vi lär nog sitta på starbucks ett tag innan vi drar hem till mig och BLONDERAR MIG!! Ghahh, nu gör jag det verkligen! Lite nervös att för att det inte kommer se bra ut, eller att det blir kyckligblond eller vitt ... som jag haft innan haha! 
Men jag tar den risken :) Känner att det är dags för en förändring lixom!
 
Ahh, ni fattar skillnaden I guess!
Vi får se hur det bli, bara till att hålla tummarna!
Lunch nu, så time to go!
Hoppas ni har det bra där hemma, saknar er massa!
KRAM

FlipPpPppar sönder

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah jag har värsta psykbryt just nu.
Skojar inte när jag säger detta.... har inte kunnat koncentrera mig på något annat idag, än att gå omkring och störa ihjäl mig på mitt hår.. Asså färgerna är helt konstiga, det är blondtblondt blandat med typ mörkbrunt (underhåret) och typ grå aktigt (utväxten) ... okej inte grått, men fult är det.
 
Så till dagens dilemma, SKA JAG BLONDERA DET FULA HÅRET?
Asså jag har verkligen beslutsångest :( 
Tror att jag ska blondera det till helgen, ska självklart inte bli lika blond som jag var för typ två år sen haha, nejnej, vill ha det mer naturligt lixom. 
Im gonna to it!! tror jag...
Nojjar as mycket, tänk om det blir fult lixom?!
Jag kommer inte lägga 1000 kr på att gå till en frisör och göra det, utan fixar det hemma med någon kompis istället! Kommer aldrig glömma första gången jag blonderade mig, haha.. grät mig själv till sömns den natten! och på morgonen skrattade bara min familj åt mej, såg ut som en kycklig i håret!
Så det är icke mitt mål! nono, im going for the more natural look ;)
 
Ska ut med Teddy och Emily på en promenix nu, Skola imorgon och sen helg!
naaaajs :)
 
kraomizar!
 
btw
Och till alla er som tycker att det inte är konstigt att jag får bra betyg här, eftersom att jag bara läser så enkla ämnen ... jag skulle vilja se er göra det som jag gör, och sen kan vi snacka om det är så jävla enkelt eller inte :)
 

28 november 20-100-12

Helloj!
Jag har eg inte något jättespeciellt att ta upp today!
Åker inte till stugan till helgen eftersom 1. det kommer inte komma ny snö till crystal över helgen och snön är askass! man kan bara åka "där uppe" för att det är typ lite wannabe lersnö längst ner på berget.. och 2. mitt knä har börjat dumma sig så ingen idé att göra det värre!
Så till helgen blir det shopping och bio! 
 
I skolan behöver man ha en viss "idrotts uniform". -som man måste köpa!
Och jag behöver ha det eftersom att jag har flamenco och yoga denna trimestern. och som sagt måste man KÖPA dessa fula kläder som man bara kommer använda "once in a lifetime"
Byxorna, som är långa och har världens shafs (nej, jag vet inte hur det stavas haha...) kostar 30 dollar!!!!!!!! vilket motsvarar cirka; 220 kr.... det är mycket pengar för mig att lägga på något som jag inte vill ha och verkligen inte kommer använda haha! Och linnet kostar 20 dollar... typ 150 kr. det kan jag lixom använda men ändå... INTRESSEKLUBBEN.
Ritade en bild så ni typ fattar! asfin konst i know
 
Detta var asintressant jag vet!
och jag betalade också 30 dollar för två feta böcker som jag behöver i min engelska klass! känns ganska segt att lägga massa pengar på böcker när jag eg skulle kunna göra saker för dom pengarna lixom... kommer slösat typ 1000 kr på böcker och fula idrottskläder sammanlagt haha xD
Låter kanske inte så mycket, men det känns bara allmänt ovärt!
Just nu har jag håltimma, eller ah, har slutat! men lovat att köra hem Emily från skolan idag och hon slutar om en timma. så jag stannar i skolan och gör läxor och så! (NOT)
   Längtar tills jag känner mig super i knäet så jag kan dra ut och springa igen, saknar det seriöst! haaha vräkte i mig en cola och en LARGE peperoni pizza med extra ost framför tvn igår........................ SHAME ON ME!
 
Dock är det inte så mycket tjockisar här som jag trodde! låter aselak nu men det är sant!
Trodde det skulle rulla runt feta människor på gatan typ, men det gör det inte! suprice suprice!
Dock är det ju fler än i sverige, men inte SÅÅÅ mycket! 
Och till alla mina kära vänner där hemma som tycker det är askul att skämta om att jag kommer komma hem i rullstol för jag inte kommer kunna gå pga. fettma... NOT GONNA HAPPEN!
 
Meeeeeeeeeeeeen ska dra nu!
Later ma friends <3

bathing in a ocean of puppies on the first day of school !!

Yees friends! Första dagen på trimester 2 är nu galant avklarad! Dagen gick jättemegafort och (har redan sagt det förut, i know) det skrämmer mig m y c k e t !
Asså jag fattar seriöst verkligen inte vart tiden tar vägen? Känns som det var igår som jag åkte till skolan för första gången, för att möta alla nya lärare, elever osv. Kommer verkligen ihåg hur nervös jag var! Hade jättesvårt för att somna dagen innan men somnade tillslut - och vaknade till en dag fyllld med nya spännande saker. Känns som sagt som igår, men på samma sätt är det jättesvårt att förklara.. Det är liksom verkligt på ett overkligt sätt.. Och tiden går bara snabbare av att man gör saker hela tiden. Känns som det var igår det var typ 89 dagar kvar till Marcus ska komma och hälsa på, men nu helt plötsligt är det bara 30 ?! Och julafton.... MINDRE ÄN TRETTIO!!! Har ju snart varit här mer än halva tiden..? ÅHHH, får mega mycket panik! snälla dumma tid, sluta gå så himla fort.
Förlååt men va tvungen att snacka av mej lite.... :)
I skolan har jag följande klasser!
  • Instrumental Music!
  • Yoga
  • Flamenco (en jätteful spansk dans för alla er som inte vet det)
  • acting (teater, vilket inte passar mej asbra eftersom jag är sämst på att "spela".. Alla ni som vet hur dåligt jag ljuger haha)
  • Modern lit.
  • Grafic design
Jag har detta plus två "free periods" under dagen. vilket är typ håltimma. Jag är feting nöjd med mitt schema asså! Det låter inte alls jobbigt I know, men det blir en utmaning i sig med tanke på att allt är på engelska. Dock har jag vant mig med Engelskan nu! Ibland är det till och med svårt att hitta dom svenska orden när jag pratar svenska. (för att inte prata om stavningen)
En sak som gjorde mig asglad var när jag låg på en bår på skidstället för knät, där snackade jag med typ 3 olika skötare eller vad man säger. Det var inte förän precis innan jag skulle gå som det kom fram att jag är från sverige! och dom blev asförvånade och ba "men va oj! det hade jag aldrig kunnat gissa. du har ju ingen dialekt eller något. Din engelska är jättebra" YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEAHH BUDDY.
 
THUMBS UP!
 
Direkt efter skolan drog jag hem till Gabby som passar fyra labrador valpar som är bara 7 veckor gamla!!!!
Åhhh jag döör! Dom var så himlahimla söta så ni anar inte! Världens sötaste bebisar som leker o biter och busar och nanar och snarkar och shit va söta dom var! Jag har en bild på en liten sötis men den är tyvärr på mobilen.. men slänger upp den en annan dag. ni kommer smääääälta. Och Verkliken lyckostar hemma på skepparegången som också får en liten valpbebis snart! vill ha massa bilder !! hihi
Anyways, stannade där länge, sen kom Chase och Amber och vi gossade med vovvisarna och sen var det time för mig att dra med tanke på skola imorgon.. Ville inte lämna dom små bebisarnaaaaa....
yeye, vi kom iallafall fram till att vi ska dra och åka skidor alla tillsammans! Chase åker snowboard så han har lovat att ge mig massa privatlektioner så jag kommer bli proffs haha! han skrattade gott åt hur jag skadade mitt knä sist jag åkte... bajsunge..
 
Yeye Time to go!
Ska kolla ett avsnitt av "Revenge" (Tilde du hade älskat den serien ;) ) och sen duscha och sooova!
Ny dag imorgon mina vänner! :D
Puuuussisar

My weekend! (varning för bildbomb!!)

OJojojjjjjj, vilka dagar jag har haft! :)
I Torsdags åkte jag upp till stugan där resten av familjen befann sig. Det var dags att fira "thanksgiving" , vilket innebär ÄTA TILLS MAN SPYR.. Dock var det rikigt gott! 
Och stugan... vilket ställe!!
Och en tam älgisar! (okej inte TAM... men almost)
Inne i stugan! Emily och Lilian och deras kompisar och lite så! (intresseklubben...........)
Soo, dagen efter allt thanksgiving mys åkte vi iväg för att huggggga en julgran! Och skoja inte vilken gran. säkert 3 ggr så hög som den vi brukar ha hemma! Och en annorlunda upplevelse att va med och hugga egen gran!
Rekomenderas istället för att gå ner till Masthuggstorget och köpa en ;)
Som sagt, ingen liten gran hehe!
Kvällen spenderades med att spela gris haha!!
Seeeeeeeeeeeeeeeeen mina vänner, var det dags för mig att äntligen åka upp till skidbackarna och åka snowboard, som jag längtat efter längelänge!
DOCK gick det inte som planerat....
Bland det första jag gör är att dra till med en vurpa och på något sätt vrida om mitt vänstra knä så mycket att jag får känna på en smärta som jag nog aldrig upplevt innan. Låg helt stilla länge, ville seriöst inte röra mig för jag hade så ont, haha jag kunde inte ens gråta. 
Hela historien slutar med att jag får ligga inpackad i en släde (ser ut som en sjukhusbår med små slädesaker på) och tre sjukvårdare + en filmande Oskar..... åker med mig ner. väl nere läggs jag på en bår och får massor av is på knät..
Jag kan typ inte gå nu och skall till doktorn med Oskar imorgon för att få en "diagnos". Orkare verkligen inte detta... Det var planerat att jag och några tjejer i klassen skulle upp till stugan ensamma nästa helg och åka massa, men det lär nog inte bli så längre. Jävla fan :( hoppas verkligen INTE att det är något som håller länge..
 
Så jaa! jag har haft riktigt härligt och gjort många roliga och juliga saker! 
Imorgon börjar skolan igen, om jag nu kommer kunna ta mig dit. kommer ju iaf inte kunna köra i detta tillståndet haha. Men det är ganska kul att skolan är igång igen, och spännande med alla nya lektioner! Jag har inga planer direkt nu framöver, eftersom att mina planer för nästa helg förmodligen är krashade... :'( TYCK SYND OM MIG.
Men det kommer förmodligen bli bio och lite lugna saker, måste ju se sista Twilight filmen hehe, även fast jag inte tycker om  dom filmerna direkt..
 
ALLA DÄR HEMMA MÅSTE HÅLLA TUMMARNA FÖR ATT MITT KNÄ BLIR BÄTTRE SÅ JAG KAN ÅKA I HELGEN IGEN!!!!!! ÄR VÄRSTA ASADEPPPPP PÅ GRUND AV DETTTA :( Dock leker livet som vanligt efter detta :)
PUSS
 
Och btw, Jag vill tipsa om en film medans jag ändå är igång.
Filmen heter "The fall" och handlar om en liten flicka som har brutit armen och ligger på sjukhus, och träffar en stuntman och dom får bra kontakt  och utvecklar en speciell relation, sjukt söt!
Tror min familj hemma på skepparegången skulle tycka att denna filmen är bra! - se den :)
 
 
 
 

Den tjugoförsta november tvåtusentolv

Ännu en dag som har spenderats i mina gosiga pjamasbyxor! så himla gosiga!! Betalade bara 9 dollar för dessa underbara paul frank byxorna! om jag får bestämma, skulle jag ha på mig dom resten av mitt liv! gosigoooooooooosss
 
Om det är någon som undrar varför jag bara latar mig på dagarna och inte gör någonting alls, så är det för att det som sagt är thanksgiving imorgon, så typ alla är bortresta! (dom flesta till hawaii.....)
Anyways, Skypat massa med Alex idag! vi har haft feting mysigt, snackat om allt möjligt och kommit fram till att nästa vinter är det skidresa till sälen eller något som jäller! FETING NAJS :D
Imorgon åker jag upp till resten av familjen i stugan som ligger i Crystal Mountain! Det är ju Thanksgiving imorgon, så det kommer familjevänner dit och vi ska käka en stor middag (med kalkon såklart). Sedan resten va tiden är det snowboardåkning som jäller för fulla muggar!
Jag är inte så säker på att jag kommer kunna lägga upp något över helgen, för att dom inte har internet just i stugan, men man kan gå till ett ställe, typ som ett internetcafé, som ligger lite längre bort så jag kan hålla er lite uppdaterade! Tar självklart med mig kameran, så massor av bilder skall taas! 
Snart börjar skolan igen med nya schemat! jag avslöjar snart mina spännande lektioner ;) haha
 
Hoppas ni har det gött! för det har jag!
kram

hatar att komma på rubriker............

Jao, nu ligger jag hemma ensam i soffan och gör ingenting. Idag har jag skypat med Marcus, Mia och med Tilde! Blir alltid så himla glad efter jag pratat med några av mina vänner eller familj hemma i Sverige. Skönt att veta att dom mår bra och snacka lite om allt och inget. Jag och Tilde kollade på film tillsammans när vi skypade, var som gamla tiderna när vi låg tillsammans och myste och kollade film och var allmänt onyttiga. jag saknar det. jag saknar er <3
Har rätt så mycket hemlängtan just nu, vet inte riktigt varför. kanske för jag är helt ensam just nu eller bara för att det är en sån period just nu.. Men det kommer gå över, det vet jag! men just nu vill jag hem...hem till hem..hem sverige hem.
Fast vet att det kommer gå över, behövs bara ett skratt så känns allt bra igen.. ELLER; en springtur i mörkret med musik!
- Det är vad jag ska ge mig ut på nu iallafall (:
 
Hoppas ni underbaringar ligger gött i era sängar och sover nu, vi hörs!
 

:'((

JAG HAR SERIÖST DÖDAT (eller ah, om sanningen ska fram så har jag tvingat Oskar att döda) 4 ST SPINDLAR I MITT RUM BARA IKVÄLL!!!! SPINDLAR.... AHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!! JAG SOM HATAR SPINDLAR MEST I HELA VÄRLDEN! JAG KOMMER INTE KUNNA SOVA INATT... Tror inte ni kan förstå hur jag känner just nu!
 
För någon månad sen så stod jag i trappan upp från min våning till dom andra, så ser jag en STOR JÄVLA SPINDEL (ursäkta mitt språk där mamma!) bara några centimeter från mig, typ som den är på väg att hoppa ner på mig och försöka döda mig... den gången satt jag på en stol och hyperventilerade i typ fem minuter. fick sån panik, kunde seriöst inte andas... jättetöntigt... 
  Aja, ville bara dela med mig av min panik till er där hemma. Nu ska jag försöka sova! 
Imorgon åker familjen till stugan där vi ska fira Thanksgiving på torsdag (SPÄNNANDE) men jag stannar här i huset själv för jag känner mig inte så taggad att hänga med och va där hela veckan nu när det inte finns tillräckligt med snö för att åka skidor och så, åker till stugan på torsdag morgon med dem som ska fira thanksgiving med oss! dom bor bara typ 500 meter från huset. Kan ju självklart köra min egen bil eg, men på detta sättet sparar jag ju massor av bensin ;) smart tjej här asså!
 
yeyeee.. (hade tänkt  lägga upp en bild på massa spindlar, men vil inte söka på google för känner att jag sett tillräckligt av dom äckliga varelserna för ikväll!)
 
Godnatt Sverige :)

Gooodmorgon!

Godmorgon alla glada! (eller snarare god kväll för er)
Jag har precis fixat frukost och krypit ner i min säng för att ta det lugnt och bara dega! Är så himla trött, så idag blir det en lugn dag! Skulle igentligen ut med en i klassen men tror inte jag orkar de .. hehe
 
Iallafall! igår Hade jag och Rebecka planerat at dra på en float in movie. - vilket vi också gjorde MEN det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss haha ... 
Först drog vi till Red Robin och käkade, jag tog en feting cheeseböörgare, tyckte att jag hade förtjänat det efter att tränat hela veckan! Sen drog vi och käkade frozen yogurt. (jag vet, kan inte stava det dumma ordet haha) och shit vilket ställe! Man kunde ta nästan vilken smak man ville, alltså man tar själv. Fanns allt från mintchoklad till kiwi till sirap till degsmak! Så grymt. Sen kunde man lägga på topping med, allt från färska jordgubbar till cockiedough till ah.. ni fattar ju! Sen betalar man efter vikt, min gick på 4 dollar och det var hur värt som helst!!
Efter det drog vi då till bion... "bion"... Det var en stor vanlig bassäng med 34567898765 skrikande barn och två vita skynken på väggen med en projektor som visade "madagaskar 3" ena högtalaren var sönder också så man hörde nada! Vi båda fick nog efter cirka 20 minuter, då drog vi där ifrån! Igentligen skulle det kosta 8 dollar, MEN på något sätt lyckades vi ta oss in gratis haha!
     Efter det hade vi ingen aning om vad vi skulle göra, men vi hamnade på starbucks där vi satt och snackade om det mesta! Allt från pojkvänner (hon har också en kille hemma i sverige, fett skönt att inte va ensam om det) till mördare och allt möjligt sjukt folk här i världen!
 
Astrevlig kväll! :) Kom hem till ett nedsläckt och kolsvart hus, kändes liite läskigt med tanke på diskussionen vi precis hade haft haha! men jag lyckades somna och vakna utan att blivit mördad! phuuuuuuu
 
Nu har jag som sagt en veckas lov framför mig! ASGÖTT! Har rätt så mycket planerat och lovet kommer bli feting najs. Tror att det också är dag att fixa min snowboard så jag är helt redo att åka när det är dags! Blir inga skidor för mig detta året, utan bara bräda typ varje vecka (många i klassen åker hela helgerna, så hakar på dom haha) kommer bli grym! ...kanske...haha!
 
Anyways, nu ska jag luta mig tillbaka och kolla film!
Peace.
 
 

007

Igår efter skolan var slut, åkte jag med Diane till crossroads mall och vi hämtade upp lerfigurena! min blev helt okej najs :) Sedan käkade vi mexikansk mat och jag drog hem!
Kollade på en film med Emily och vi satt o snackade och kom fram till att vi ville gå på bio samma kväll!
soooo, Jag Emily och Oskar drog till närmaste biograf (10 min om man går, 4 min med bil) och bokade biljetter till nya James Bond filmen; skyfall! vi Käkade middag på en restaurang i närheten och sen gick vi till bion igen!
 
Filmen var faktiskt bra! Jag är inget jätte james bond fan direkt, men jag gillar filmerna och Daniel Craig är så snygggggggg!!!! :p haha! Men iaf, jag rekommenderar absolut alla att gå och kolla på denna filmen! :)
 
 
Nu ska jag ta med mig Emily och shoppa och käka favoritrestaurangen! kusindag :) mysigt!
Ikväll blir det partajj hos Gabby och jag måste leta upp en flytmadrass tills lördag, för jag och Rebecka ska iväg och göra något väldigt konstigt imorgon! något konstigt som har med bio och flytmadrasser och göra haha! ;) berättar tomorrow!
 
Laater dudes

( :

 
idag åkte jag bara med halvvägs till skolan, blev avsläppt på starbucks där jag köpte en varm choklad med smak av salted caramel! (NYA FAVVISEN) mums.
Sen gick jag långsamt till skolan med musik på högsta volym, behövde tänka och bara gå! Det kändes så himla skönt! Jag fick dåliga nyheter av en kompis hemma på morgonen, så har inte kunnat tänka på så mycket annat!
Men skönt vare att gå av sig lite iaf!
   
Och idag äre 13 månader med Marcus :)<3 myyyyys, och inte alls långt kvar tills han kommer! :')
Har börjat fixa med julklappar med, som jag ska tvinga honom att ta med hem till Sveige!
 
Och nu är det officiellt lov så yeeeeeeeeeeeeeeeeeeha! jätteskönt!! 
Ska riktigt slappa och göra massa roliga saker! snacka om skönt!
Hoppas ni alla hemma har det bra! för det har jag!
 
Kraom

walkinggg

Ute och går, rensar tankarna på finaste promenadslingan ever.

wohho första paketet!!

Kom hem idag och möttes av et pakeeeeeeeeet av Sonja!!! ett mycket efterlängtat pakeet! YEEY :D
Åhh blev verkligen jätteglad! TACK SONJA!! <333333333 
BTW!!! Om någon av er får för för er att ni verkligen vill skicka ett paket eller brev eller så till mig (ALLT UPPSKATTAS) så lämna bara en kommentar så får ni addressen! HIHI.... :)
 
Postmodern provet gick sådär, jag var väldigt nervös innan, vet inte varför eftersom mina betyg här inte räknas, men ändå. provet var uppdelat i tre olika delar! astrååååkigt :(
menmen! nu är alla prov avklarade och imorgon har jag bara en class, vilken är advanced drawing and painting! En myycket uppskattad lektion kan jag säga :D kommer sakna den!
Efter skolan ska jag med Diane och vi ska ut och äta och hämta upp sakerna som vi målade i lördags! spännande att se hur dom blev efter dom varit i ugnen och sådär!
 
Och sen är del LOOOOOOOOOV! wohohohohohowhwohwohwowhowhoooo YES!
O sedan börjar trimester 2 !! Kommer ha massor av roliga lektioner, avslöjar längre fram vad för lektioner det är ;)
Men kul kommer det bli kan jag lova!
 
Nu ska jag kolla på ett avsnitt av desperate houswifes (hehe) sen ska jag ut och springa och sedan laga mat till hela familjen! Gör en Massthugget-special; kyckling i soya sås med kroketter! MUMS
 
Kramar till er alla! hoppas att ni sover gott :)

who are u

Hejjjjsan, ser att jag har 27 olika läsare VARJE DAG! (vissa kanske tänker men LOL, 27 läsare? det är ju INGENTING!!!! och då kan jag säga att JOHHHO DET ÄR DET VISST! för det innebär att det är 27 olika personer som faktiskt tycker mitt liv här är intressant och kul att läsa om, vilket peppar mig jättemycket! :D ) jättekul att veta, för då känns det verkligen som att bloggen uppskattas av folk, vilket betyder att det finns mening med all tid som jag lägger ner på att skriva till er! :)
Jag tänkte bara fråga, vilka är ni som läser?
Bara för skojs skull, skulle vara jättekul att veta vilka ni är!
 
Nu ska jag gå och lägga mig, imorgon är det finals i POSTMODERN LIT.. åhhhh :( vill inte vill inte VILL INTE.
Jag är jättenervös, känns som jag inte kan så mycket och vi ska skriva en "essay" och svara på frågor om dom två böckerna vi läst i klassen (JAG FATTADE NADA AV DEN FÖRSTA) PLUS svara på massa frågor om postmodernism... yeey! kul!!! NOT.
 
önska mig lycka till :)
Godnatt!
 
 ------>ps, glöm inte svara på frågan! :D <------

mina betyg!

 Jag måste bara säga en sak när det gäller mina betyg! 
BRA JOBBAT AGNES!
Jag vet att jag inte varit den mest skolintresserade människan här på jorden senaste tiden, att jag tagit många genvägar och tänkt att "ähh, det spelar ingen roll" och jag vet inte hur många gånger jag (plus kompisar) har nöjt oss med G på olika prov och varit glada så länge vi blivit godkända!
Men NEJ! Gud snälla dumma naiva Agnes! Man klarar sing inte långt på ett G.I dagens samhälle så är konkurransen STOOR och betygen vi får nu i gymnasiet, kommer faktiskt styra en stor del av våran framtid!
Nu låter jag säkert som världens tönt, men jag är helt seriös! Hur kunde jag vara så dum att jag valde massa onödiga saker framför mina studier i cirkus TVÅ ÅR?! Och hur många gånger pappa har förklarat att
- AGNES, DET ÄR DET DU GÖR NU SOM KOMMER STYRA DIN FRAMTID! VILL DU JOBBA SOM EN GATUSOPARE ELLER VILL DU HA ETT JOBB SOM DU TYCKER OM OCH SOM DU TJÄNAR BRA PENGAR PÅ, SÅ DU KAN ÅKA OCH RESA, HA EN FIN BIL OCH EN LAGOM STOR LÄGENHET? PLUGGGA DÅ! SKÄRPNING!
Och varje gång har jag tänkt, - Ähh asså vafan, det löser sig!
Men så fel jag haft! 
Och jag är säkert inte heller den enda som kommer till skolan efter ett långt lov och tänker, nu ska jag plugga och få MVG i allt! men sen tröttnar efter tre veckor, och kommer på sigsjälv lyssna på musik eller snacka med kompisarna på lektionerna istället för att bry sig om vad läraren säger.
Den enda som förlorar på det är ju igentligen DU . eller i detta fall, JAG.
     Men till saken!
Jag vet att jag inte läser dom absolut svåraste kurserna nu här i USA, men eftersom allt är på engelska så blir det ändå en stor utmaning i sig kan jag lova! Och just nu så är det sämsta betyget jag har B- , vilket är VG- !!
Jag känner mig faktiskt stolt över migsjälv, att jag lyckas vara här, göra nya saker hela tiden, HA KUL OCH få bra betyg!
TUMMEN UPP FÖR DET!!
 
Det är säkert inte alls intressant eller så, men ville bara dela med mig av detta och jag kan lova, när jag kommer tillbaka till skolan i Sverige och ska gå sista året på gymnasiet, kommer jag INTE nöjja mig med ett G.
no freaking way
 
puss alla finisar! Hoppas ni har en bra dag!

yes box!

OOkaj! först en riktigt snygg bild (haha) på mitt prespective landskap! man skulle bara låta fantasin flöda och måla vad som kom till hjärnan! Detta var mitt resultat! Inte realistiskt någonstans MEN ville ändå visa det, för det är vad vi håller på med nu the laaast week of trimester one!
Och en sak till, denna burken är såååååååååå fin! jag har fått för mig att jag vill köpa alla domma burkarna (finns i typ 10 olika motiv och färger o smaker) och ställa på hyllan i rummet! låter säkert jättekonstigt men det kommer att bli snyggt! Själva drycken i sig är väl inte direkt jättegod haha, men som jag sa, burken är cpsnygg haha! Jag slänger upp en bild på bloggen om ett tag när jag köpt flera, just nu har jag bara 3 st haha!
BTW så kostar dom bara 10 KRONOR så dom är asbilliga! VÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄRT
för övrigt...
Idag är det första basketträningen efter skolan, känner mig inte alls  taggad! Jag vaknade bokstavligt talat FEM MINUTER innan jag skulle till skolan imorse, det förstörde verkligen min dag.. Hatar att stressa på morgonen innan skolan. det kan verkligen förstöra heela dagen för en!
Så är skittrött o opepp som tusan på basket i två timmar... men ska ändå testa, vem vet, det kanske är jättekul?

y0o0oo

Usch, nu ljög jag för er igen! tog lite mer än en dag att uppdatera, shit är verkligen asdålig på att blogga!!!!!
men som sagt, det är för att tiden går så himla fort!!! Verkligen bara flyger iväg, askonstigt!

Vill börja med att säga Grattttis på farsdag älsklingpappa!! Hoppas att du haft en asbra dag :) saknar dig och älskar dig <3 Men det vet jag redan att du vet!

Igår så drog jag med en tjej som heter Diane till "crossroad mall" där vi gick till ett ställe där man väljer en slags porslin sak (vilken form eller figur man vill), som man får måla. Det kanske inte låter sådär jätteroligt, men det var jättetrevligt! Vi satt där och målade och pratade i typ 4 timmar, sen drog vi och käkade indisk mat!
DDDOCK så var maten inte jättegod, den indiska maten som jag ätit i Sverige var 1000 gånger godare!
Jag kom hem ganska sent och var helt aströööött så kollade lite på tv och sen somnade jag jättetidigt!

Idag har jag städat lite i mitt rum, ska shoppa med IVY senare och sen ska jag hem till Gabby och hitta på något, det kommer nog va ett gäng hos henne (det är alltid massa människor hos henne) så det blir najss!

Som sagt är ju Volleybollen S L U T nu ;( sorgligt! MEN imorgon börjar jag spela i skolans basketlag haha!
Basket är inteinteintee min grej, men måste få någon slags träning så jag inte blir asfet! och vill inte lägga pengar på gymkort så i guess basket är det enda jag kan ta!

Man kan säga till sigsjälv att springa är något man ska göra två gånger i veckan! Men håller man det löftet? NEJ. inte jag iallafall! jag gjorde det i typ tre veckor här, men sen hittar jag alltid på massa dåliga bortförklaringar till migsjälv för att slippa gå ut o springa.
Typ att det är för kallt, att jag har ont i huvudet, eller att jag inte har tid! 

Haha, vet att jag inte är ensam om detta, fan va dåliga vi är!!!

Haha, kolla Teddy! så sööt!! han väcker mig alltid på morgonarna... typ åtta halv nio nu på helgerna!! Även fast jag har stängd dörr, så lyckas han på något sätt öppna den och hoppa upp i sängen och väcka mej! 
DUMMA HUND jag vill sova :(((( 
Så Tilde, Mamma och Pappa, passa nu på att sova så mycket ni kan  ;)

 
Juste, tänkte säga det att om det är något speciellt som ni vill att jag ska skriva om eller se bilder på, så säg bara till mig så fixar jag det! :) 
Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

en simpel målning ..

vi har jobbat en del med porträtt nu I skolan, det är verkligen inte min starka sida haha!
men tänkte ändå slänga upp några bilder på en enkel bild jag gjorde på en lektion :)
here it iss








jag blev ganska nöjd, men som sagt, porträtt är inte min starkaste sida haha!



s k o l a n

detta var sista riktiga veckan i skolan på den första trimestern! (För ni som inte visste, i USA har dom 3 trimestrar (terminer) varje år. varje trimester är runt 3 månader lång) Så den är nu över som sagt, ganska så sorgligt faktiskt!
Men på något sätt ändå sköönt haha! looov snart och det är FETT GÖTT!
Nästa vecka är det finals, alltså alla stoora slutprov i allt, och den fredagen har vi inte heller någon skolan och veckan som följer är lov! ME LIKE!
 
Nu har jag posmodern lit. om typ 10 minuter och så är min ascoola redovisning, lägger upp bild sen på mitt "konstprojekt".
Nu får ni kolla på en uttråkad Agnes på sin webbdesign lektion, dock inte lika fräckt som att kolla på konst menmen!
 
pösss

Suuprice Suprice!!

 Överraskar med TVÅÅ inlägg idag! haha WOOP WOOP rekooooord!!
iallafall;
Konserten gick bra, vi spelade två låtar och sen var det massa elever som dansade, trummade och sjöng. Vet inte var låtarna hette, eller snarare jag kan inte stava dom, men tyyyp "sijahamba" och "sorceres of ngt" haha!
Ska spela flöjt resten av året som jag är här, ibland är det de värsta jag vet, och ibland (när det faktiskt låter bra) så är det riktigt kul :) 
Jag hann inte med att göra min redovisning i postmoderism classen idag, så ska göra den imorgon istället! 
inte jättekul menmen! 
Inför helgen har jag inga planer än, de är snack om att dra iväg och shoppa på lördag, vilket låter treevligt haha :)
 
Just nu skypar jag med Sam i min klass, vi snackade om skolan och så när han helt plötsligt börjar skriva på chatten på SVENSKA! jag blir as chokad och ba vaa???? så säger han att han kan prata svenska för han e halvt svensk! dock såg jag på stilen han skrev på att det var "google translate- svenska" men ändå, haha jag blev as chokad!! haha (intressekluben antecknar)
   Som ni förmodligen inte visste så är jag med i "prom-kommite" i skolan, så jag är med ett gäng och planerar hur och var och när osv. vi ska hålla skolbalen i början av maj. 
Vi har beställt ett ställe nu, "the Hilton" som ligger i Bellveue (20 min bort typ) och temat på balen kommer antagligen att vara farytale eller något liknande! KUUUUL
Här är en bild på stället:
 
Nu måste jag börja förbereda min redovisning inför imorgon, fick precis ett mail av läraren där hon skrev att hon verkligen ser fram emot ett höra redovisningen, "she can't wait" för att få höra!
yeey, no pressure.
Här är LITE av texten som vi ska ha till diskussionen tills imorgon, jag kan tilläga att det är en text på 10 sidor.. Det är inte skolengelska som man får lära sig hemma i skolan om man säger så. detta är verkligen en utmaning!
Läs detta och förstå min ångest!

puss
 

Så länge sen..

Nu var det SÅ LÄNGE SEN jag uppdaterade här på bloggen!
Antagligen för tiden går så fort så jag inte har tid att uppdatera ens en gång om dagen! Jag ser att det är massa inne och kollar varje dag, och får lite dåligt sammvete när jag inte skrivit något nytt att läsa haha!
 
Igentligen så finns det inte jättemycket att säga just nu, det är massor av saker i skolan som är på gång så det är verkligen fullt upp heela tiden. När jag går och lägger mig på kvällarna, känns det helt konstigt för det känns som jag precis gick upp! SÅ fort går dagarna nu för tiden! dom flyyyyyyyyyger förbi!! 
  Idag har jag redovisning i Postmodern Literature, man ska skapa ett kostprojekt och sätta upp i skolan, sen ska man se alla människors reaktioner på konstverket och sedan redovisa om varför det var postmodernt osv. yeey haha.. mitt projekt är iaf GRYYMT så det känns bra! :)
 
Nuuuu så äre dags för flööjtkonsert! Vi ska spela upp två låtar inför hela skolan och massa föräldrar, lite nervöst med tanke på att flöjt inte är min starkaste sida haha!
Uppdaterar imorgon igen, promise :)
 
possss

Webdesign äntligen klar!

Idag har jag nöjet att presentera min och Ivy's webbsida om Kina och om Sverige.
Jag kan inte förklara hur SVÅRT det är att skapa en webbsida från grunden och bygga upp den genom java, css och html i notepad++ dokument. Det har varit en riktig utmaning, och vi båda kom till skolan tidigare idag för att göra klart det sista! (länka våra egna sider till huvudsidan) men nu så är det äntligen äntligen klart! här är länken! ENJOY.
 
http://webdesign.eastsideprep.org/~agjertsson/ivynagnes.html
 
Jag har "håltimma" i 25 minuter till nu, så måste läsa 7 kapitel i snow crash.. om någon här läst den boken, så får ni hemskt gärna lämna en kommentar om hur du tycker att man kan koppla boken till postmoderism haha. då blir jag evigt tacksam vill jag lova!!!!!!! Vi ska nämnligen ha diskussion på fredag om just det ämnen, SJUKT SEGT!!
 
wellwell, vi hörs.
puss
 
 

SÅ HIMLA LYCKLIG!

Asså just nu är jag så glad och lycklig och ÄLSKAR LIVET!!
Det kanske låter konstigt, men det är typ nu som jag har börjat inse att jag verkligen är här i USA! och jag gör detta helt ensam! jag står på egna ben och jag är faktiskt stolt över migsjälv! Jag har träffat massa nya kompisar, jag har tagit körkort, jag har en bil och jag har mer än hela atlanten mellan mig och min familj men ändå känner jag mig lycklig.
Det har varit många tårar men också många skratt! Och livet känns bara bättre och bättre för varje dag som går! (kommer förmodligen kännas som bäst när jag ska åka hem igen, haha) Självklar saknar jag mina underbara kompisar min familj osv. men det är så mycket som händer så hinner inte ens tänka på det. 
Tiden bara rinnnnnner förbi och snart är den första trimestern ÖVER! det är mindre än två veckor kvar, hur konstigt är inte det lixom ?!
Just nu så är allt planerat såhär närmaste veckorna
Denna veckan och sedan veckan efter är det finals i skolan, och på fredagen är skolan över
Sedan är det lov i en vecka
Tre veckor skola men nya schemat
WINTER BREAK!
- Jul
- Marcus kommer hit
- Nyår
Sen börjar skolan igen! och då börjar jag spela frisbee i skollaget!
     Snacka om att livet är bäst just nu! Tycker synd om alla som inte tog chansen att åka hit, känner redan att jag växt som person och ser mycket på ett annat sätt än vad jag gjorde innan. 
I'm having the time of my life!
puss
 

En snabbis!

Okej snabbis va fel ord haha.. men ett snabbt inlägg bara!
 
Idag har jag Elena och Oskar gjort heeelt klart i mitt rum! fått upp massa saker på väggarna och skrivbordet e klart och allt e redy! Kanske lite sent men vad gör de? bättre sent än aldrig :)
Nu ska jag ut och käka med Rebecka, en svensk tjej som är au pair här i närheten! vi ska käka på "old Western buffet" (dit vi ska marcus haha :¨) ) men också "favoritrestarangen" som den kallas i Gjertsson klanen!
10 dollar och man får äta och dricka hur mycket man vil!! VÄÄÄÄÄÄRT
   Imon ska jag plugga som faaan! web design och English lit -.- hatar dom klasserna. HATAAR!!!!
Det är ganska mycket nu innan finals i skolan! sista proven i alla ämnerna och så, så full rulle! (precis som i sverige, all skit kommer sammtidigt i slutet av terminen, så dåligt....)
 
Aja, vi hörs imon! 
pusssss
 
 
btw bästa låten just nu som ni MÅSTE LYSSNA PÅ!! vet dock inte om den kommit till Sverige än, anyways here it is! <3
 

Sista halloweenfirandet!

Lite bilder från haloweenfirandet hos Katie! :)
 
Katie och Jameson's hus!
 
moi vid deras ytterdörr! (ser ut som jag står vid porten till ett slott) haha.
 
Deras dekorationer i deras trädgård! så sjukt najs och cooooolt! Önskar att halloween va såhär stort i sverige med :(
 
Avslutar med en bild på mumsigaste tårtan ever! :D
 
Imorgon så är det ABSOLUUUUUUT SISTA volleyboll matchen ever! 
Vi ska spela mot alla lärarna, det är tydligen en slags tradition haha :) så alla lärare klär ut sig och möter oss. Ska bli kul. HEJA OSS

RSS 2.0